View Full Version : Convetery i Onimba na respie Apocalypto
Witam, ta propozycja dotyczy bardziej wysokich lvl.
Czy nie denerwuje was bicie tych conveterow i onimby?
Bo mnie bardzo.
Więc daje takie propozycje;
1. Usunąć te potwory z respa.
2. Zmienić je na np. 2 Wise Many, które się respia tak jak Apocalypto ( Co 6minut), albo 1 Perfectora?
3. Respienie się tych potworów co teraz są, ale tak jak Apocalypto (Co 6 minut)
Oczywiście potwory według stylu Tygrysa;)
ps.
Jeżeli macie bluzgać to dajcie spokój.
Ta propozycja jest dla wszystkich, którzy solują Apo.
Sonda Wielokrotnego wyboru!!
Też mnie te potworki denerwują, więc jestem na tak ; p
Mogliby usunąć stamtąd Conventery, ale Omnibe niech zostawią.
Hm, też nie lubię jak Convy blokują Apo, do tego trzeba exevo hurem je pizgać ;c
Jestem za dodaniem 2 wise, muszą być tam jakieś potworki, więc usunięcie odpada. :)
Jestem na nie. Zawsze podczas czekania na apo można pozabijać convy.
@Saylor
Siedziałem 1,4k rp na apo i jakoś mi to nie przeszkadzało.
Niech wprowadza glacka perfe omnibe i conva respiace sie normalnie
Bedzie jakis tam exp + loot z apo
Powiem tak, mi osobiście te 'convy' nie przeszkadzają. Tak, jak ktoś wspomniał wcześniej, czekając na 'zrespienie' się Apocalypto zawsze można je pozabijać.
Azielu$ i Wolly
Ale wy nie rozumiecie, że mi chodzi o to, że niektórzy biją na biega apo, i biją biją i nagle respi się 3 convy i nieda się biegać.
A onimba wali takie combo, że da sie złożyć...
@down
Chyba nie na kilka, jak cie biją 3 convy +onimba, a wogóle to czytajcie o co mi chodzi, a nie nabijacie posty.
K\/!N$T0R
12-02-2010, 22:02
Niewiem co wam przeszkadzaja ;s tam macie na kilka hitow conva wiec coto za problem??
mi tam onimba nieprzeszkadza ale conventer mnie wku.. tzn denerwuje :] tylko z broni da sie je zabic chyba ze ms/ed/rp to inne czary jakies ;/
Zarexoholik?
12-02-2010, 23:31
Dodanie 2 Wise Man'ów jest dobrym rozwiązaniem. :)
Jestem za 2 opcją.
Mi jakos nie szczegolnie przeszkadzaja, chociaz jak sie biega to wkurzaja te moby. Ewentualnie mogą dodac zamist nich 2 wise to bedzie smieszniej, jak sie zrespia w trakcie biegania to dead murowany.
Wujaszek
12-02-2010, 23:55
Szczególnie tyczy się do Conveterów, omnibe można bić normalnie z czarów a w miejsce zamiast conveterow można by tego wiska lub 2 wstawić.
N-series
13-02-2010, 00:33
Niech zostanie ja i tak nie bije tylko luruje apo i w miejscu leje ;s
Trzeba umieć wykorzystać te Convertery.
Jest taka taktyka, która czasem uratuje Ci dupe.
Być może część z was ją zna, ale jak się rozpisze to wątpię czy ktoś zrozumie.
Jak chcecie.
Orlen Ochrona
13-02-2010, 09:03
Jest to kwestia przyzwyczajenia. Stawianie wisów czy tez perfectora jest nie pomyslane. Powiedzymy , ze masz 1000 ed i siochasz 1.3 ek'a na apo stiomy daleko i czasem same potwory się nam ruluja. Mam na mysli convy i onimby.
A jezeli zle stoimy takim ed jak juz by byly te wise wysrarczy dead star i kamien i mamy po sio . Zdecydowanie nie jestm za.
Jednak nie widzisz co piszesz w opcji........
Jak ***** mogą być wszystkie opcje skoro 1 jest za dodaniem wise a druga za usunieciem ich? To sie ***** w ogóle nie klei >.>
MYSL SYNEK ZANIM COS NAPISZESZ, MYSL
Ja jestem za propozycja numer 1
Jak robie kolko to mnie te g**na zatrzymuja;/ i przez to padam
Jednak nie widzisz co piszesz w opcji........
Jak ***** mogą być wszystkie opcje skoro 1 jest za dodaniem wise a druga za usunieciem ich? To sie ***** w ogóle nie klei >.>
MYSL SYNEK ZANIM COS NAPISZESZ, MYSL
November 17, 1995 (14)
Aha.
Marcelllo
13-02-2010, 14:04
Jestem na nie. Jeśli coś Ci nie odpowiada to tam nie siedź :)
Mi tam nie przeszkadza, a pilnując respa można sobie nawet poexpić jeśli się potrafi :)
Kiedyś było fajnie bo glacek i perfektor były :D
jestem za propozycja nr3
tak jak napisal Karpek, Omniby mogłyby zostac ^^
Angu$ XD
13-02-2010, 22:29
Jestem na tak. Czasami to jest denerwujące jak biega się z apo po całym respie i Convy się respią.
Jestem za dodaniem wise.
N-series
13-02-2010, 22:35
Najlepiej jak by tam glac x2 się respi np. jak na respie ank ;p
Dj Mlody
15-02-2010, 07:07
Dobra opcja z wise men'em jest, ale powinny się respić tak jak na apo co 6 minut;)
Może być wise man, ale jeden. To jest taki ,dodatek' do wybjania apo, mozna sobie dobic level albo coś. 1 wisek moim zdaniem wystarczy.
Dj Mlody
17-02-2010, 17:21
Dobry pomysl
2 propozycja jest najlepsza :P
Jak umiecie grać to wykorzystacie ten Convy mądrze. Ja jak biegałem z apo to lurowałem convy do niego i się trapowały albo sam się trapowałem z apo za pomocą converterów.
@Topic
Saylor Ty tą swoją postacią możesz najwięcej zrobić... Wpierdalasz się jak ciul na respy i kradniesz loota z apo. ; ]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.