View Full Version : Kolejne M Axe na serwie (:
Witam nie bede sie duzo rozpisywal ....
http://i48.tinypic.com/2ibj2bb.jpg
Mortalix
13-02-2010, 01:32
Gz wam, ale i tak czaszke to bym ci rizjhebal dziewczynlo...
Old-Don Ja
13-02-2010, 01:33
Gz Scieksus:D:D
Pozdro;)
Wujaszek
13-02-2010, 01:38
Gratuluje, coraz więcej tego zaraz po 30kcc bd łazić ;|
Kapitan Alkohol.
13-02-2010, 01:44
No a ja dalej nie wykonalem XD Gz dziewczęta :}
Scix aka Tyrek
13-02-2010, 01:51
Gz ziomekuwa :{ Ale wiesz co? zakoncz ta gre na apo i powaroj z nami XD
!Hesperide!
13-02-2010, 02:01
Gzuwka :) Hehs. życzę dalszych sukcesów ^^
Gz Ziomuś.
Uploadniesz swoją spr? Podobają mi się te zielone cc czy co to jest? :D
Master Sio
13-02-2010, 08:45
Nie ma takiego bicia xD KOniec Questu Dowidzenia .
Oczywiscie najlepsza ekipa xD GZ
no gz a teraz je oddawaj (:
MorgiBack
13-02-2010, 09:33
No gz.
Tylko mnie to już denerwuje.
'Kolejna ekipa M axe x 1000000' no żal.
Gdzie honor ma większe znaczenie niż życie...
Jurassko
13-02-2010, 09:57
No gz sciex wkoncu xD
Tera je oddawaj :)
Gz wam, ale i tak czaszke to bym ci rizjhebal dziewczynlo...
Tak na marginesie :( masz dlugie wlosy wygladasz jak dziewczynka nie byłbyś w stanie nikomu roz****ć czaszki :(
@Topic
Sciex sie nie bedzie rozpisywal bo nie ma na to czasu po drugie i tak bys zrobil za duzo bledow gdybys sie rozpisal :)
Go go na dwór nie gratuluje i zycze hacka :)
Gratulacje :)
Widzę że ten quest za trudny to nie jest :P
Gratulacje :)
Widzę że ten quest za trudny to nie jest :P
Nie wcale..bardzo prosty tylko wypowiadali sie ze 2-3 dni sie meczyli z nim a mysticus mowil ze 2h rozkminial jak z npc gadac ;]
Morfeuxsz
13-02-2010, 20:45
Gratulacje.Niedługo tego będzie pełno.
Tak na marginesie :( masz dlugie wlosy wygladasz jak dziewczynka nie byłbyś w stanie nikomu roz****ć czaszki :(
A twoja dziewczyna jest łysa ? ;/ i wygląda jak chłopak ;/ Tak ? ;>
No Gz
Ale to juz zaczyna sie robić nudne ciagle axe i axe....
!~Paso~!
13-02-2010, 22:19
No gztówka . z axe wam poszlo to teraz z lvlami. ;D
Jestes szczylem wiec tego nie kumasz co napisalem :)
Mortalix
13-02-2010, 23:16
Jestes szczylem wiec tego nie kumasz co napisalem :)
hmmm...
W sumie to ja tez nie wiem o co chodzi! : ((
Nie wydaje mi sie zebym wygladal jak dziewczyna :0!
Powiem tak: jesli wydaje Ci sie, ze wiele wiesz, bo zobaczyles avatar wielkosci postaci w tibii to pozdrawiam! :) Xd
#Pokémon
Chłopcze, jezeli nie wiesz to się nie udzielaj... : |
Skumałem wszystko, za to Ty chyba nie...
Nie będę Ci tłumaczył o co chodzi.
Jak jestes tak tępy to idz się mamusi zapytaj ... ;|
Poza tym nie wiem kim jestes i czego się prujesz, ale odbij. -,^
Nie gz Sciex psinko.
Pgratulowac moge tylko Evilowi :) I tak jedzie do Ciebie juz Dawidsoni rizhjebac Ci czaszke dziewczynlo ;/
@Topic
Sciex sie nie bedzie rozpisywal bo nie ma na to czasu po drugie i tak bys zrobil za duzo bledow gdybys sie rozpisal :)
Go go na dwór nie gratuluje i zycze hacka :)
Nie bede sie rozpisywal bo taki pierdolony cymbal jak Ty i tak sie bedzie napinal wiec po chuj mam sie rozpisywac durniu ze wsi :< Wyjebane ze dostane warna w pizdzie mam te 4um bo i tak w chuju to mam (baj Bart). Pozdrawiam Sciex (:
Gogo gimnazjum \o/
Powiem tak: jesli wydaje Ci sie, ze wiele wiesz, bo zobaczyles avatar wielkosci postaci w tibii to pozdrawiam! :) Xd
Gdzie on napisal cos o avatarze ty ***** idioto? :C
A co do twojego podpisu 'Fajne dziewczyny w Katowicach' Nie skumałeś tego jak ten z podstawówki więc się nie udzielaj ;C
#topic
Nie gz pscixie
Gogo gimnazjum \o/
Gdzie on napisal cos o avatarze ty ***** idioto? :C
A co do twojego podpisu 'Fajne dziewczyny w Katowicach' Nie skumałeś tego jak ten z podstawówki więc się nie udzielaj ;C
#topic
Nie gz pscixie
No nie mogę, ale ty cwaniakujesz. Próbujesz coś komuś udowodnić? sorry, na razie udowadniasz tylko, że masz indywidualny trybu intelektualny i zabawki pod prądem. Xelix i Mo®talix są we wszystkim od ciebie lepsi, dlatego tak najechałeś na nich? go go kupienie mózgu na allegro ;e
:oo Evil Robi Quest'y :D
GraTZ
No nie mogę, ale ty cwaniakujesz. Próbujesz coś komuś udowodnić? sorry, na razie udowadniasz tylko, że masz indywidualny trybu intelektualny i zabawki pod prądem. Xelix i Mo®talix są we wszystkim od ciebie lepsi, dlatego tak najechałeś na nick? go go kupienie mózgu na allegro ;e
Gdzie napisalem cos ***** o ich nicku idioto?
Tak poza tym to myślę że masz swoje zdjęcie na avatarze xd
Skryper.!
14-02-2010, 15:30
No ladnie ladnie. To moze zrobie male podsumowanie;) Sciex- 21 lat(chyba) ofc no life, zjare mial ze poszedl kiedys z kumplami i napil sie desperadosa;| Chyba wszystko jasne. Mortlaix- dlugie wlosy- brudas wiec jakim prawem srasz sie? STOP brudasom.
Do Kowala spinajcie sie. Jak dla mnie On i Romek to dwaj najbardziej kumaci kolesie na tym calym zasranym serwerze z ktorymi o wszystkim idzie pogadac;) A skoro chcecie pogadac zapraszamy skype: kowalmaster1964,romekskp,lorenz1818. A i jeszcze jedno. Sciex widze ze potrafisz uzywac wulgaryzmow tylko szkoda ze na skype nas wszystkich masz poblokowanych. Ciekawe czemu;>
Belfus Adri
14-02-2010, 15:33
Mortlaix- dlugie wlosy- brudas
Co mają długie włosy do brudasa ??
Wiekszość co ma długie włosy, ma 100x czystsze je niż ty...
^Topic
Gz M Axa, ale radze go jak najszybciej sprzedac ;)
Skryper.!
14-02-2010, 16:26
15-latku nie wypowiadaj sie skoro nie wiesz o czym mowie. Rozumiem ze jestes ze wsi i pewnych spraw jeszcze nie pojmujesz
No ladnie ladnie. To moze zrobie male podsumowanie;) Sciex- 21 lat(chyba) ofc no life, zjare mial ze poszedl kiedys z kumplami i napil sie desperadosa;| Chyba wszystko jasne. Mortlaix- dlugie wlosy- brudas wiec jakim prawem srasz sie? STOP brudasom.
Do Kowala spinajcie sie. Jak dla mnie On i Romek to dwaj najbardziej kumaci kolesie na tym calym zasranym serwerze z ktorymi o wszystkim idzie pogadac;) A skoro chcecie pogadac zapraszamy skype: kowalmaster1964,romekskp,lorenz1818. A i jeszcze jedno. Sciex widze ze potrafisz uzywac wulgaryzmow tylko szkoda ze na skype nas wszystkich masz poblokowanych. Ciekawe czemu;>
Heh myslisz ze chce mi sie z wami napinaczami na skajpie gadac ? Pozdro. U was idzie only napina tak samo jak Deads Shooter ze swoimi kozakami sie zawsze napinal. Co do tego waszego desperadosa to czym mam sie jarac ze wypilem piwo? pozdro dla was ): Ogolnie popatrz na Siebie ile grasz a nie piszesz na innych :) To na tyle :) Temat zostanie zaraz zamkniety :(
Czas w grze Arcona :
http://i48.tinypic.com/qo9kxu.jpg
Moj czas grze :
http://i47.tinypic.com/2vhypau.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.