View Full Version : Loot z Ots Kingow.
No to tak:
Jak nam wszystkim wiadomo, Mortiis powiększył loota z Ots Kingow.
Lecz, nie wiem. Możliwe że tak powiedział, bo zmiany nie widzę.
Właczam sondę.
A ja widzę, często przechodze przez kingi jak idę na inny resp, to lecą często jakieś rzeczy, dobrze jest.
Po pierwsze ten temat bardziej nadaje się do działu propozycje. Po drugie loot został poprawiony, wątpie, że Mortiis napisał sobie to tak po prostu.
Jest dobrze.
Dark Devorious
14-02-2010, 00:20
Jezeli napisal , ze powiekszyl loot z owego potwora , to tak zrobil. Nie mialo by celu klamanie , wiedzac , ze i tak mozemy sie dopatrzec tego , ze nadal jest marny loot z ots kingow.
Belfus Adri
14-02-2010, 00:35
Loot z kingów jest dobry, ja na nocke 500 rp mialem 4,5k cc czy to malo jak na taki lev ??
@Wolly
To jest śmieszne. Sam twierdzisz, że nie grasz żadnym charem to jakim prawem wypowiadasz się w tematach o aktualnej sytuacji na serverze (czyt. loot)?
@temat
Jak dla mnie loot z kingów jest trochę za mały. Kingi i ms'y to powinny być potwory, na których zaczyna się po raz pierwszy wyciągać jakiś zarobek, a taki 300-400lv nic z kingów nie wyniesie. ; <
Piona.
Po pierwsze ten temat bardziej nadaje się do działu propozycje. Po drugie loot został poprawiony, wątpie, że Mortiis napisał sobie to tak po prostu.
Jest dobrze.
Powiedział co wiedział...
@top
Z kingów prawie rzadko coś leci...
Już z ms'ów więcej kasy wyniose niż z kingów...
K\/!N$T0R
14-02-2010, 11:10
Roznica jest tylko w tym ze troche czesciej leci dsl : /.
Nie no, loot z Ots Kingów poprawili i to chyba znacząco..
Moj kolega (700 ed) expi własnie na nich i nie narzeka na brak kasy.
Jest duża zmiana. Przed polepszeniem poleciało ledwo ~200cc na kilka lvl'i, a teraz zawsze coś spadnie. ;p Loot jest teraz dobry.
Dj Mlody
15-02-2010, 16:56
Oczywiscie popieram Cie
MOrtiis chyba tylko tak napisal ,a nie zrobil : P
Podro Bal <33
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.