View Full Version : [Forum] Nurtuj?ce pytania.
Czy jesteście za tym, aby powstał taki FAQ z pytaniami i odpowiedziami na najczęściej zadawane pytania przez graczy?
Przykładowo:
Czy będzie restart postaci na serwerze 7.6?
Tutaj odpowiedź administracji.
Takich pytań można by ułożyć kilkanaście, wystarczy przeanalizować dział propozycje. Takie posunięcie na pewno by pomogło, bo ograniczyło by to zbędne tematy na forum.
FAQ mógłby się znajdować na stronie, jak i forum.
Don Amus
14-02-2010, 08:57
i tak moda nie dostaniesz ;c
tak
Quiet v 2.0
14-02-2010, 09:05
Przyda się. Pytania mogą być też inne, niezwiązane z planami administracji, a np: z serwerem.
Zarexoholik?
14-02-2010, 09:14
tak
Signed.
#Topic
Nie. Po co? Po to, bo chcesz wylizać pośladki? :O
Pytania mogą być, ale takie związane z planami administracji, np. kiedy kolejne update, co mają w nim zmienić/dodać, coś takiego, albo podbnego.
Mc Maciek
14-02-2010, 09:35
Nawet jeśli takie coś powstanie, to i tak 90% użytkowników nie będzie tego czytać, bo im się poprostu nie będzie chciało. Będą woleli założyć nowy temat niż szukać odpowiedzi na swoje pytanie wśród kilkunastu (kilkudziesięciu).
W związku z tym, zaznaczyłem "Nie mam zdania".
I tak moda nie dostaniesz ;c [2]
@topic
Jestem na nie. Po co to? Jak ktoś będzie chciał się o coś zapytać to założy sobie temat.
Dark Devorious
14-02-2010, 09:50
Jestem na tak , choc tak jak napisalem Maciek , wiekszosc uzytkownikow nie bedzie tego czytac , a administracja tylko straci czas.
Angu$ XD
14-02-2010, 10:38
Jestem na tak.
Zapewne nie wszystkim będzie się chciało to czytać, ale zawsze będzie mniej niepotrzebnych tematów w propozycjach itp.
Mozna by dodac zakladke na stronie glownej i tam wprowadzic pytania i odpowiedzi
Oczywiscie jestem na tak, bardzo dobra i przemyslana propozycja :D
Przyda się ;] Jestem za ;]
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
20-02-2010, 12:38
Tak dobre, ale nikt normalny nie bedzie tego czytał. Jeśli już to taki temat powinien byc przyklejony w kazdym dziale dot. tibii
Quiet v 2.0
20-02-2010, 12:46
http://forum.toproste.pl/faq.php
Po co ta opcja jest w ogóle skoro tam nic nie ma? Tam powinny być te pytania.
Surio__:D
20-02-2010, 12:47
zarexoholik i karpek - głupie pytanie "poco to" wolelibyście jakby każdy zakładał temat np. czy bedzie usuniety rox,jakie bedzie update na 8.42,czy bedzie restart charów na roxie.
@top
Jestem jak najbardziej na tak , pomoże to połowie forum mogą być też takie np.
*Czy zostanie usunięty serwer apo rox?
*Tutaj odpowiedź administracji.
itp itd
Pozdrawiam Surio__:D
Chciałbym bardzo. Niech powstanie takie Faq jak na forum. Po angielsku :)
Niech lepiej forum w 100% na polski przetłumaczą.
Ta i administracja byłaby tylko przez chwilę aktywna na tego typu odpowiedzi a później byłoby to samo co na forum czyli wyje.bka. Mortiis , Tygrys w dziale propozycje powinni odpisywać chociaż na te mądrzejsze i przemyślane propozycję albo te które graczom się podobają.
tak
HEHEHE
Jestem na tak, bardzo dobry pomysł
Songoku v.2.0
20-02-2010, 17:13
swietny pomysl
Wolly na GOD'a ~!!!!!
XDDDD
pzdr
Byłem kiedyś autorem takiej propozycji i nie przeszła, prawdopodobnie nikt z administracji na to nie spojrzał, teraz mam nadzieje że takie coś się pojawi...
Zbigniew Wodecki
20-02-2010, 17:24
Bardzo dobry pomysł, ale zapewne i tak nie zostanie on wporwadzony.
3rd Dimension
20-02-2010, 20:55
Taa, przydałoby się takie coś, tylko czy nooby by w FAQ wchodziły :|?
Mimo to zaznaczyłem TAK.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Jestem na nie! Bo nie ;)
21-02-2010, 20:54
Jestem za, nowym graczom przyda się FAQ, aby nie zaśmiecali głupimi pytaniami forum.
Seth Drut
21-02-2010, 20:56
dobry pomysl!
napewno cos takiego sie przyda, bo nowi gracze zamiast czegos poszukac, odrazu wala temat ;d
<Vetebcio>
21-02-2010, 21:00
TAK! Jestem za tą propozycją :)
Dobry pomysł, ale udzielaj sie w działach gdzie posty sie nie liczą, bo i tak moda nie dostaniesz. Co do pomysłu to jestem za.
Jedno pytanie powinno być na pewno:
1. Czy Wolly dostanie moda?
NIE.
Ogólnie jestem przeciwny... I tak większość dzieci forum nie będzie czytać FAQ, więc zrobienie takiego działu to tylko strata czasu.
Belfus Adri
21-02-2010, 22:58
Jestem na nie, poniewaz i tak tego nie bd czytac ;)
Jasne, ze tak! zaoszczedziło by to spamu na forum jak i w grze.
mysle ze jest to dobry pomysł pomoglo by to niejednej osobie :p
K\/!N$T0R
22-02-2010, 10:17
Mi jest to obojetne bo wystarczy sie na game chat spytac i juz wiesz:) zbedne moim zdaniem.
Kapitan Alkohol.
25-02-2010, 16:36
Dobry pomysł, jestem za. Ale jeżeli już miało by być coś takiego musiało by być to aktualizowane, a nie raz zostanie dodane 10 pytań i elos. Przykładowe pytania : Czy silver wand zostanie wzmocniony/golden bolt osłabiony, kiedy będzie kolejny update itp.
lubiedobre
25-02-2010, 17:18
Tak.
Poprostu zamiast FAQ nazwać DARMOWY PACC i odrazu wszystkie ciecie by wchodzily . hehe.
o.O Lathus O.o
12-03-2010, 07:28
Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: D:D:D:D Dostaniesz admina
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.