View Full Version : Ogólnie
Witam
Zauważyłem, że coś jest nie tak...
Z jakiego powodu dostaje kicka, za zabicie z respa(awp_india)? Admini nie powinni za to dawać kicków :| To, że ktoś miał pecha i stał akurat pod celownikiem to już jego problem...
Dlaczego nie ma takich map jak:
de_cpl_mill
de_tuscan
????
Dlaczego nie wprowadzono jeszcze komend '/me', '/hp'?
Dlaczego nie ma 'wolnej rundy' na początku każdej mapy? Oczywiście na noże.
Mam zastrzeżenie co, do Zoltana. Na Aztecu dzisiaj jakiś koleś miał wh i aima. Zoltan co prawda wszedł do gry, ale nie ruszył dupska żeby go zbanować. Ja i lolek(najlepszy gracz na apo cs) pisaliśmy wielokrotnie i zero reakcji.
I jeszcze rozbawił mnie jego tekst na którejś z map 'ile do końca mapy?'.
Chciałbym pochwalić Muflona. Nie pier*oli się z botami. Ktoś wyzywa na serwie, od razu banuje bądź daje kicka.
Do reszty Adminów nie mam zastrzeżeń.
To chyba tyle, jak sobie przypomnę coś, to dopiszę.
Nie wiem po co ten temat...
Z jakiego powodu dostaje kicka, za zabicie z respa(awp_india)? Admini nie powinni za to dawać kicków :| To, że ktoś miał pecha i stał akurat pod celownikiem to już jego proble
Na większości serverach zabicie z respa jest karalne, nawet banem.To nie nowość, po za tym, z respa biją tylko boty...
Dlaczego nie ma? Nie ma dlatego że H@ który zajmuje się pluginami nie wgrał tego, bo uznał to za zbędne...
Ja i lolek(najlepszy gracz na apo cs) pisaliśmy wielokrotnie i zero reakcji.
haha, Wysoka samoocena..
I jeszcze rozbawił mnie tekst na którejś z map 'ile do końca mapy?'.
Jak to mówią, nie każdy jest no-lifem jak ty.. Dopiero zaczyna grę w CS i nie zna komend gracza...
Chyba wyjaśnione.
Dlaczego nie ma? Nie ma dlatego że H@ który zajmuje się pluginami nie wgrał tego, bo uznał to za zbędne...
No to niech wgrają...
haha, Wysoka samoocena..
Jaka samoocena? Ja nie napisałem, że jestem najlepszym graczem, tylko, że lolek jest.
Jak to mówią, nie każdy jest no-lifem jak ty.. Dopiero zaczyna grę w CS i nie zna komend gracza...
On jest Adminem, a Admina daje się doświadczonym graczom.
Chyba wyjaśnione.
Chyba nie.
Ktoś w ogóle nie myślał co do długości mapy ;/
Rano mapa trwała 50 minut, a teraz 20 ;/ [ moim zdaniem najlepiej by zrobić 25/30 ]
Co dp /hp /me bardzo by się to przydało lecz możliwe tylko po dedzie ;P
Co do map zgadzam się..
Cpl_mill i tuscan to świetne mapy i bardzo przyjemenie się na nich gra. Jestem za wprowadzeniem ich ;)
Witam
Ja również Witam.
Także to zauważyłem
Z jakiego powodu dostaje kicka, za zabicie z respa(awp_india)? Admini nie powinni za to dawać kicków :| To, że ktoś miał pecha i stał akurat pod celownikiem to już jego problem...
Z takiego powodu, że ; To chyba nie wina tej osoby, że zrespiła się akurat pod celownikiem ? Nie potrafisz zabić kogoś w normalnej grze ? Tylko z respa ? Za to są kicki na większości serwerów, jak nie na wszystkich. Jeśli ja będę grał, to będę pilnował, żeby zawsze były za to kicki.
Dlaczego nie ma takich map jak:
de_cpl_mill
de_tuscan
Tego też nie wiem... Nie ma wielu map, takich jak ; de_kabul np.
Może niedługo będą.
Dlaczego nie wprowadzono jeszcze komend '/me', '/hp'?
Jestem za tym, żeby nie wprowadzano ich w ogóle. Chyba, że dopiero po śmierci będą one działąć
'Wolna runda' powinna być i nie na noże, ale DM tzn. Zginiesz, rodzisz się i tak w kółko przez np. 30 sec.
Mam zastrzeżenie co, do Zoltana. Na Aztecu dzisiaj jakiś koleś miał wh i aima. Zoltan co prawda wszedł do gry, ale nie ruszył dupska żeby go zbanować. Ja i lolek(najlepszy gracz na apo cs) pisaliśmy wielokrotnie i zero reakcji.
Lolek ? ohhh... jasne on jest taki dobry... Ale kto to jest, że nazywasz go najlepszym graczem ? Kłócił bym się ;)
Zoltan sam powiedział, że nie ogarnia za bardzo, ale jak kazdy się uczy. Wszyscy jesteście mądrzy, bo to nie Wy musicie się z kims użerać... Ja jak gram, to tylko słysze ; Rzulf, sadasdsa ma wh. Rzulf, bahsaesa ma wh. Rzulf, srasras ma aima. Wiecie ile mamy roboty?
Chciałbym pochwalić Muflona. Nie pier*oli się z botami. Ktoś wyzywa na serwie, od razu banuje bądź daje kicka.
Ohhh, ależ on męski. Żaden admin z którymi mam do czynienia nie daje sobie podskakiwać. Muflon, Maatini. Wszystkim nam się zajefajnie współpracuje.
To pomyśl i dopisz, z miłą chcęcią podyskutujemy.
Witam
1. Z jakiego powodu dostaje kicka, za zabicie z respa(awp_india)? Admini nie powinni za to dawać kicków :| To, że ktoś miał pecha i stał akurat pod celownikiem to już jego problem...
2. Dlaczego nie ma takich map jak:
de_cpl_mill
de_tuscan
????
3. Dlaczego nie wprowadzono jeszcze komend '/me', '/hp'?
4. Dlaczego nie ma 'wolnej rundy' na początku każdej mapy? Oczywiście na noże.
5. Mam zastrzeżenie co, do Zoltana. Na Aztecu dzisiaj jakiś koleś miał wh i aima. Zoltan co prawda wszedł do gry, ale nie ruszył dupska żeby go zbanować. Ja i lolek(najlepszy gracz na apo cs) pisaliśmy wielokrotnie i zero reakcji.
No to tak
1. Kill z respa to najgorsza rzecz, którą może popełnić gracz. Na serwerach, na których mam admina za kill z respa daje bana od 3h do 3 dni.
2. No bo ponieważ... Nie ma 2 map a ty już placz. de_cpl_mill mogli by dać ale to ich wybór.
3. Tu się zgadzam i nie rozumiem administracji. Mogli by chociaż pokazać, że cokolwiek robią dla tego całego APO.
4. Bo jest ona zbędna. rotfl
5. Wiesz, problem leży w tym, że GM-owie z serwera tibijskiego APO nie ogarniają CS'a ;/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.