View Full Version : APO-ROX Rookgaard
Mam propozycję, żeby GM Tygrys dodał na serwerze ROX GuildHall podobny do tego na 7.6 , może być w innym miejscu oczywiście na FACC, a także dodał nowe expowiska na terenie PACC lub za bramką lvl'ową (np. 350lv). i Proponowałbym nowych Tutorów albo zorganizować do pracy tych, którzy już są (nowi tutorowie, którzy mieliby więcej czasu bo nie wszyscy mają dużo czasu) po to by na każdym serwerze "7.6" "8.42" "APO-ROX" organizowali najazdy. Proszę głównie o wypowiedź Tutorów/Senior Tutorów/GM'ów, ponieważ inni gracze raczej nie będą na TAK ze względu, że myślą, że to jest NOOB Serwer, ale po co ma być noob serwer, jeśli GM'owie go zrobili? Pisałem o tym z GM Mortiis'em lecz kazał mi tutaj to napisać.
Sądzę, że teraz właśnie nadszedł moment na aktualizacje 8.42/ROX. Na pewno będzie teraz uptade, właśnie na tych serwerach. Co do Twojej propozycji z GuildHall, to jestem za!
ktoś chyba nie chce bym nabił 400 posta bo ci wbijam to zostaje usuwany!
Co do propozycji to jestem na TAk.
3rd Dimension
14-02-2010, 21:22
Nom, rook na 8.4 serwach mógłby się w końcu doczekać renowacji : P. Fajne pomysły, jesetm na TAK
Pozdrawiam,
3rd Dimension
na 8.42 na rooku przydal by się update no ale jak na 8.42 to i na Rox najazdy tez by się przydali na zwykłym 8.42
Najazdy robi na serwerach 8.42 i ROX Senior Tutor Scoop, ponieważ ma 2 serwery to mniej najazdów, szczególnie, że ma chyba mniej czasu bo og ostatnio nie widuje.
Dj Mlody
16-02-2010, 22:00
Jestem na nie po co to? tam i tak gra bardzo malo osob.
Po 2 Gm nie moze od tak sobie tutorow wybierac, musi miec zaufane osoby ...
Pomysl zanim cos napiszesz ; > :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.