View Full Version : Wymiana Rookgaard/MainLand i na odwrot!
Jankulowski
14-02-2010, 21:20
Witam chcialbym zeby na serveze byla taka opcja wymiana kasy z rook/main i na odwrot.Wyglodalo by to tak ze wchodze na strone wybieram taka opcje i tam zaznaczam ze chce np. 1cc z rook zamienic na 30cc na mainie (przelicznik 1-30) I poprostu zabiera nam z dp rook kase i daje na main innej naszej postaci z konta 30cc.Kto jest za??
3rd Dimension
14-02-2010, 21:43
I może jeszcze wymiana sygnowana z serwerów z RL Tibii i z innych OTS? NIE. Chcesz wymieniać - ryzykuj :)
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Zaznaczyłem nie... Dlaczego ? Bo mam zły chumor i denerwują mnie takie glupie propozycje a pozatym kupiłem nową myszkę i coś źle mi chodzi :/ Pomóż w rozwiązaniu tego problemu :( (http://forum.toproste.pl/showthread.php?p=596075#post596075)
Jestem na nie, takie wymiany są na własną odpowiedzialność. Gra nie polega na wymianie, lecz zdobywanie 'wartości' samemu.
Bastek10
14-02-2010, 22:35
Jestem na nie ponieważ po co to komu?Jak masz zamiar się wymieniać to nie dawaj pierwszy.
Zarexoholik?
14-02-2010, 22:47
Po co to komu? Sam uzbieraj na mainie/rooku. Masz również możliwość wymiany za pośrednictwem gm'a, jeśli oczywiście uda ci się zabrać jakiemuś chwilkę czasu.
Dark Devorious
15-02-2010, 06:52
Jestem na nie , jak napisala jakas osoba robisz to na wlasna odpowiedzialnosc i to ty decydujesz o tym , czy zostaniesz oszukanym czy nie. Jezeli uzywasz tego co masz we lbie ( ? ) , to nie zostaniesz oszukanym.
Dj Mlody
15-02-2010, 07:05
Nie.
To by bylo nie uczciwe...
Dawaj porzadne propozycje a niee takie cos.
0/10
Jestem na nie, po co coś takiego? Jeśli np. nie chcesz być oszukany, to nie dawaj pierwszy i tyle, ja się o tym ostro przekonałem xD Już nie dam 1 nic... :C
Jestem na nie, takie rzeczy robisz na własną odpowiedzialność.
A jeżeli nie chcesz być oszukany to nie dawaj 1 Xd.
Pan Gonzalezik
15-02-2010, 16:44
To jest niepotrzebne. Lepiej, żeby GMi bardziej się interesowali wymianą i banowali oszustów.
Jestem na tak, ale przelicznik 1 - 70. :S
Marcelllo
15-02-2010, 19:33
Wyobraź sobie taką sytuację. Jest sobie drobna ilość kasy na rooku, a na mainie taki Darkrose wymienia 500kcc w przeliczniku po 50cc i ma 10kcc na rooku :d I może sobie cały rookgard kupić :d
Jestem na nie.
Pablosikk
16-02-2010, 18:03
Witam chcialbym zeby na serveze byla taka opcja wymiana kasy z rook/main i na odwrot.Wyglodalo by to tak ze wchodze na strone wybieram taka opcje i tam zaznaczam ze chce np. 1cc z rook zamienic na 30cc na mainie (przelicznik 1-30) I poprostu zabiera nam z dp rook kase i daje na main innej naszej postaci z konta 30cc.Kto jest za??
Jestem na nie bo śmierdzisz ; <
(joke) ale jestem na nie bo tak jak up ludzie pisali chcesz wymieniać-ryzykuj :)
Pozdrawiam
Pablosikk
Po co to komu? Wybrałeś gre na rooku, męcz się. Ofc jestem na "Nie" ponieważ robisz to na własną odpowiedzialność.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.