View Full Version : Dodatkowy arybut Magic Emerald Ring
Przedmiot który wypada z Mistic Scarabów oraz dostępny w sklepie za 100cc. Nikt go nie używa ponieważ magiczny poziom gówno daje ;p
Myślę, że jakby dodano do tego ringa 2-3% większe hity z czarów to dużo osób zaczęło by używać tego ringa.
Dlaczego tak dużo? Ponieważ się kończy po 30 minutach :rolleyes:
mysle iz to dobry pomysl bo i tak nikt ich nie zbiera a moze w tedy by do czegos byly zdatne
Dla mnie to dobry pomysł. Aktualnie garstka ludzi używa tego ringa, bo prawdę mówiąc, on nic nie daje. Gdyby zostało wprowadzone, to co proponujesz na pewno cena by wzrosła, a ludzie zaczęli by go używać.
Dobry pomysł, teraz tylko ek, co mają 14 mlvl zakładają i szpanują waląc z sd. Przydadzą się te %, oraz będzie częściej używany. :)
Wujaszek
14-02-2010, 22:59
Jestem zdecydowanie na TAK ale mogli by go usunąć z loota msc i dodać to jakiś słabszych potworków żeby low-lvle sobie zarobiły ;D
Belfus Adri
14-02-2010, 23:02
Jestem na tak, poniewaz tera jest do nieczego niepotrzebny ;d
Ogolnie mer to jakis niewypal. Popieram pomysl, moze teraz bedzie cos warty...
Też jestem za wprowadzeniem tego pomysłu, mam ich 1,5 gbp :D
Jestem na tak. Chociażby dlatego, że expiący na MSC 600+lvle nie mają co zrobić z Emerald Ringami, a tak by chociaż coś na nich zarobili ;)
dobry pomysl :>
zróbmy z apo jeszcze większy syf...
z item ze specjalnymi właściwościami powinien zostać tylko p arm a reszta do kasacji
Ero Senin
15-02-2010, 06:05
Jestem na tak : ) bardzo dobra propozycja
Dark Devorious
15-02-2010, 06:37
Jestem na tak , dobry pomysl. Lecz gdyby wprowadzili zmiany w owym ringu , bedzie trzeba zmienic jego czestotliwosc wypadania z potworow.
Jestem na nie. Hity i tak są już duże, a tych ringów niektórzy mają po x gbp...
Kiedyś to się brało go na questy żeby się wiecej leczyć kiną i palladynem a teraz ten ring jest troche zapomniany, 1-2 symboliczne % nie zaszkodziły by.
Marcelllo
15-02-2010, 09:30
Jestem na tak, ale nie 2-3 tylko 2% :) Zauważ, że jak masz klapy, kaptur, perfekt i blue robe to masz 18% +2% to masz już 20% obrażeń więcej :D
Jestem na tak. Ale nie 2-3% tylko 2. Tak jak napisał marcello. Wtedy było by dobrze. ; P
Jestem na tak
Na solo wiara bedzie z nim chodzila a nie z E ringiem:)
Mozna by go dodac do NPC na sell;)
Jak u Jubilera mozna sprzedac to i u Rino(chyba) tez
Jankulowski
15-02-2010, 13:38
Dobrze mowi to by sie oplacalo cena np 2kcc i masz 100 ladunki i to zalezy od profesji :) Podoba mi sie
Odświeżam moją propozycję i będę ją odświeżał aż ktoś z administracji odpisze chociaż Tak/Nie :)
Kolejna dobra propozycja :)
Jestem na tak, ponieważ ring kosztuje 100cc. Może byc np. moim zdaniem powiększenie skilli + 10
Dobry pomysł nikt ich nie zbiera sa bezuzyteczne a tak sie nadadzą do czegoś
Większość twoich propozycji jest dobra i dosyć często są wprowadzane w grze :) Lecz dodatków do obrażeń jest już troszke za dużo.....a chyba nie chcemy żeby o sile gracza decydowały itemy
Sub Zero 2
01-03-2010, 18:59
Bardzo dobry pomysł.Te ringi to (prawie) śmieci.Z tą zmianą w końcu ring będzie na serio magic.Masz dobre pomysły.Jestem na TAK.
ja go zakładam tylko do pvp na ed/ms :) bo pada nas spam hehe ...
ale ta propozycja jest lepsza:)
Action16
01-03-2010, 22:20
aj bym dał aby ten ring chronił 3% albo 2% zeby mniej cie walily potwory albo zeby wiecej sie walilo jedno z tych opcji.
Bardzo fajny pomysł, ale jeśli miało by zostać to wprowadzone, to chociaż o połowę zmniejszyć trzeba wypadanie mr, bo jednak teraz leci za często
Wydaje mi sie ze to bardzo dobra propozycja, Wiceps ma racje . Oczywiscie jestem na tak, ale mogli by go dodac jeszcze np. do Soni aby mozna bylo go sprzedac :D
Keshuter
02-03-2010, 16:59
popieram pomysl . moglby tez zostac dodany do soni np. za 20cc ea. bo takto to bezsensu ten ring;<
Propozycja wstępnie przyjęta.
Jednak muszę to jeszcze omówić z Mortiisem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.