View Full Version : Atom i jego loot ; D
Dj Mlody
15-02-2010, 07:00
Witam.Wczoraj wdziwilem sie siedzac na Devilu ze nie lota sc..
teraz gdy usuneli te sc to jzu nic nie lota 20cc i wrl z jednego atoma.
Moja propozycja jest taka aby przywrocili do lota Atoma sc lub ogolnie powiekszenie loota !.
Kto chce tu nabic posta to niech niee nabija :P :)
Ale ja nabije posta..potwierdzając Twoje zdanie.
Lot z Atoma jest żałosny..Siedziałem 6h z Xixe i lotliśmy w kasie .. 2sc i jednego motyla..Taki lot to juz jest przesada.
Gadałem wczoraj z Santano własnie na temat Devil Atoma i mowił mi, że porozmawia na ten temat z Mortiisem.Poczekamy, zobaczymy.
Według Mnie powinni przywrócić te SC, bo głownie dla tego się siedzi na Devil Atomie.
No właśnie mi się skarżyli wczoraj koledzy, że usunęli scarab coiny z Atoma ;x Jest to nieprzemyślane, bo oprócz sc prawie nic, nie leci XD, mogą dodać np. żeby z każdego leciał jakis mls/blessed czy coś właśnie z sc, po 4-5, bo bloker często pada xD
Dark Devorious
15-02-2010, 08:46
Jestem za zmienieniem cc na sc. Atom to bardzo silny stwor , na ktorego trzeba dosyc mocna ekipe , aby go zgladzic. Dlaczego wiec ma byc tak zalosny loot?
Kapitan Alkohol.
15-02-2010, 08:59
Jestem za zwiększeniem ogólnie loota - jest to potwór dość silny, leciało z iego 1-12 sc i czasem jakiś item, dosłownie czasem - z Kostel Zibim siedziałem raz od 23 do 2 lootneliśmy 10kcc, sl i blessedke xD Teraz natomiast jak leci cc to wgl nie opłaca się tam siedziec ...
Pewnie w zamian za sc powiększyli częstotliwość lootowania motylka, który i tak jest gówno warty. Mogliby przywrócić sc...
Marcelllo
15-02-2010, 09:13
Zjebali - aż muszę to dopisać do mojego tematu.
Gratuluję administracji. Teraz już można tylko czekać na spadek ilości graczy do 100.
Jestem za przywróceniem loota.
Jestem za przywróceniem sc w loocie zamiast cc, tak jak było dawniej, bo teraz nie opłaca się już tam siedzieć : /
Mogliby też zmniejszyć czas respienia się Devila z 10 na 5-7 min.
Kumpel siedzial na Devilu to same cc mu lecialy... SC nie polecialo a o Motylku to juz nic nie mowie
Motylek jest trochę warty, to też weźcie pod uwagę. Tak, czy inaczej do scarab cointy powinny wypadać, może w mniejszej ilości, ale TAK!
Pan Gonzalezik
15-02-2010, 16:41
Niech leci sc tak jak kiedyś. Boss to boss loot powinien być dobry. A nie, że rzadko leci jakiś motylek.
Discover xd
15-02-2010, 16:42
tez jestem na tak za powiekszeniem lotu bo za malo leci a chociaz zeby wiecej itemek typu blessed lecialo...
N-series
15-02-2010, 17:28
od 5sc do 1.5 powinno lecieć i tyle czemu?
a)trzeba 1.5k ek i conajmniej 1.6k uhera aby nie padać czesto
b)ma dużo hp bije się go 2min?
c)respi się co 12 min i ubicie go to nie łatwa sprawa
d)jest to potwór raczej do huncenia w grupie mało kto solo go wezmie
Belfus Adri
15-02-2010, 23:18
Bez przesady, nie jest po potwór typu quenn zeby z niego cc lecialo...
dokladnei hunce z magnusem i nie raz nawet 1sc nie ma zalosne...
wczesniej za 1h min 2-3kcc bylo(na glowe hunt we 2)
Cristiano
16-02-2010, 00:57
Mysle Ze juz za duzo tutaj wyczyniaja Administracja nie dlugo to wogle nic nie bedzie mozna wylocic i jeszcze sie dziwia ze tak malo osob gra ..po prostu juz im sie nudzi Apo zal....jestem za tym zeby loota powiekszyli i sc taki jaki byl sorry zle zaznaczylem ....
Jak już wiemy Devila Atom ma na 3 cepy z es'deka 1400ed'a xddd
Czyli lot Sc był by najlepszym rozwiązaniem
bo jakby powiększono ogólnie Loot to by pewnie sie prosili o msh odrazu xd
Jestem za Sc.
Jestem na tak, kiedyś byłem pare razy na Atomie i było całkiem nieźle, trochę zj** ten loot :/
Niech przywrócą tak jak było :D
Powinno wypadać z atoma do 1.5 kcc i minimalnie powiększyć loot.
Songoku v.2.0
16-02-2010, 16:05
nie gram ale chcial bym zeby powrocilo sc
bo cc to dosc kiepski pomysl
pzdr
3rd Dimension
16-02-2010, 16:37
Mogłeś dodać wielokrotnego wyboru sondę. Zaznaczyłem opcję "powiększenie ogólnie lota". W sumie to lootanie sc też by mogło być, ale bez przesady - po 1-5max.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
dokladnei hunce z magnusem i nie raz nawet 1sc nie ma zalosne...
jak nie spadnie item typu sl, blessedka, g axe, mls który leci raz na x atomów to nie ma mowy o 1sc w kasie.
@topic
Proponuję usunąć różowego motylka z atoma, przywrócić wypadanie sc i zrobić nowego potwora identycznego jak atom z którego był by taki loot jaki jest aktualnie z niego;). Przed update można było sobie posiedzieć na atomie jak komuś się expić nie chciało, teraz jak pomyślę o tym loocie to się od razu odechciewa iść na niego, a cena motylka ciągle spada.. Za dużo kasy na serverze? zwiększcie cene gbp mmax ze 150cc na 300. Zróbcie loterie z losami po 2sc i od razu trochę jej ubędzie.
Dj Mlody
19-02-2010, 08:40
od 5sc do 1.5 powinno lecieć i tyle czemu?
a)trzeba 1.5k ek i conajmniej 1.6k uhera aby nie padać czesto
b)ma dużo hp bije się go 2min?
c)respi się co 12 min i ubicie go to nie łatwa sprawa
d)jest to potwór raczej do huncenia w grupie mało kto solo go wezmie
up.
Wlasnie o to mi chodzilo, N-series poprawil moja propozycje dzieki :)
Pozdro Bal
Proponuje usunąć motylka z devila i dać do innego a nie dodajecie motylka kosztem tych ktorzy siedzieli na nim dla loota.
Dj Mlody
19-02-2010, 08:43
jak nie spadnie item typu sl, blessedka, g axe, mls który leci raz na x atomów to nie ma mowy o 1sc w kasie.
@topic
Proponuję usunąć różowego motylka z atoma, przywrócić wypadanie sc i zrobić nowego potwora identycznego jak atom z którego był by taki loot jaki jest aktualnie z niego;). Przed update można było sobie posiedzieć na atomie jak komuś się expić nie chciało, teraz jak pomyślę o tym loocie to się od razu odechciewa iść na niego, a cena motylka ciągle spada.. Za dużo kasy na serverze? zwiększcie cene gbp mmax ze 150cc na 300. Zróbcie loterie z losami po 2sc i od razu trochę jej ubędzie.
up. Ale po co usuwac atoma ? niech zostanie, motylek tez niech zostanie tylko loot polepszyc . :P
Pozdro Bal
Powiekszenie ogolnie lota z Devil Atoma !
Zaznaczyłem to:)
Mam nadzieje, że zwiększą lota z bossów, bo żal, ale i tak nie gram ;d
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 20 znaków.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.