Zaloguj się

View Full Version : Kto da? admina Mulfonowi!!??

Sir Phobos
15-02-2010, 11:15
Dostałem perma niby za obrażanie ? Pinu napisał, że mam WH robiłem sobie jaja napisał żebym to wyłączył ja napisalem "Nie i chuj" i dostałem perma. Pozatym gram na steam.
Dostane UB?
ID :ML_NOTFOUND: AB_STEAMID: STEAM_0:0:15800814
IP :195.205.202.99

Zark
15-02-2010, 11:25
Ja na miejscu Muflona również dałbym Ci bana. Powiedział ci żebyś to wyłączył a ty tak hamsko odpisałeś. Było nie pyskować. Kropka.

Sir Phobos
15-02-2010, 11:29
Ja na miejscu Muflona również dałbym Ci bana. Powiedział ci żebyś to wyłączył a ty tak hamsko odpisałeś. Było nie pyskować. Kropka.

Posłuchaj co piszesz. Pinu odkąd gram na serwie wyzywa mnie od wh jako jedyny. A o nim juz chyba z 5 osób mowiło, że ma wh. Ja gram na steam jak nie grasz w CSa to nie pisz.

Μejger
15-02-2010, 11:52
gdyż mam wątpliwości co do jego stronniczości.

Ziom, z tego co napisałeś wynika, że twoim zdaniem Muflon jest obiektywny gdybyś napisał, że nie masz wątpliwości to fakt - mógłby być stronniczy.

Na temat bana się nie wypowiem, nie było mnie przy tej sytuacji i być może ostatnie zdanie to był tylko punkt kuliminacyjny, po którym Muflon nie wytrzymał, ale skończmy spekulacje.
Z tego co zaobserwowałem, Muflon zawsze przed zbanowaniem pyta sie innych adminów co sądzą aby mieć pewność i zachować obiektywizm, nie spotkałem się z sytuacją, w której Muflon dałby bana 'od tak' czy 'bo mnie zabiles w tibi'. Odpowiedzmy sobie szczerze, czy aby na pewno masz czyste sumienie?

Izmoks
15-02-2010, 12:07
Po co si spinać skoro wszech obecnie wiadomo że ten serwer to niewypał ;(

Obyś dostał unbana

Stormczester
15-02-2010, 12:55
Mejger, nie łap za słówka, dobrze wiesz o co chodzi. Mulfon jest niewypałem, serwer jako tako wporzo jest :-)

Sir Phobos
15-02-2010, 13:23
Ziom, z tego co napisałeś wynika, że twoim zdaniem Muflon jest obiektywny gdybyś napisał, że nie masz wątpliwości to fakt - mógłby być stronniczy.

Na temat bana się nie wypowiem, nie było mnie przy tej sytuacji i być może ostatnie zdanie to był tylko punkt kuliminacyjny, po którym Muflon nie wytrzymał, ale skończmy spekulacje.
Z tego co zaobserwowałem, Muflon zawsze przed zbanowaniem pyta sie innych adminów co sądzą aby mieć pewność i zachować obiektywizm, nie spotkałem się z sytuacją, w której Muflon dałby bana 'od tak' czy 'bo mnie zabiles w tibi'. Odpowiedzmy sobie szczerze, czy aby na pewno masz czyste sumienie?

Wiesz co może Mulfon uważa, że ja serio mam WH i za to mi dał bana, niech sie wypowie na temat tego bana, mogłem dostać bana za przekleństwa ale to na 5 min sam powiedz czy dajesz perma za obrażanie? Chociaż nie wiem czy to można było nazwać obrażaniem. Obrażanie to np. jesteś chu... ,twoja stara sie kur.. ale nie za słowa "Nie i chu." dostać perma sam sobie powiedz?

Sir Phobos
15-02-2010, 13:26

Zarek po tym co Ci napisałem na PRV sam powiedziałeś, że ban mi sie nie należał. I prosze jeszcze o kontakt z Santano bo chce wyjaśnić sytuacje.

Ja też mam flow, Maatini
15-02-2010, 13:44
Moim zdaniem Muflon by Ci nie dał perma za free. Jak z nim gram na serverze to zawsze skonsultuje sie ze mną przed banem, badź z innym admine. Co do tej sprawy to nie wiem bo mnie nie było przy tej sytuacji.

Sir Phobos
15-02-2010, 14:14
[QUOTE=1st R. Boonek;596460]Bo Mulfon to pajac i nie wie co to stem _/ XD

Na twoim miejscu jeszcze bym mu wjechal xd

Zycze unbana[/QUOTE

Nie wiem dlaczego połowa adminów to NS!

Kamor Wielki
15-02-2010, 14:18
Dobra dziecko neo,zmień nick i IP.
Lecisz dalej.

Nie wiem dlaczego połowa adminów to NS!
Nieważne co masz,ważne jak to robisz.

Precision
15-02-2010, 14:52
Podejrzenia co do tego czy Muflon ma wh są trafne, ponieważ za czasów istnienia serwera inferno.lua.pl, którego większość nie zna Muflon grał tam i też używał wspomagaczy. Nie rozumiem wgl jak on może mieć admina, a co lepsze kiedyś moderatora forum. Dla mnie to nie realne co on odprawiał kiedyś. Mojemu koledze nawet kiedyś ''wykradł'' serwa, tzn pluginy i wszystko inne i założył swój serw pod inną nazwą. Bardzo hamskie i nie uczciwe zachowanie. Co do admina CS zastanowiłbym się mocno na miejscu ekipy czy dobrze postąpili. Fakt nie mota się z "nobami" na serwerze, no ale bez przesady! On nawet steama nie ma!

Spaślak
15-02-2010, 15:45
Podejrzenia co do tego czy Muflon ma wh są trafne, ponieważ za czasów istnienia serwera inferno.lua.pl, którego większość nie zna Muflon grał tam i też używał wspomagaczy. Nie rozumiem wgl jak on może mieć admina, a co lepsze kiedyś moderatora forum. Dla mnie to nie realne co on odprawiał kiedyś. Mojemu koledze nawet kiedyś ''wykradł'' serwa, tzn pluginy i wszystko inne i założył swój serw pod inną nazwą. Bardzo hamskie i nie uczciwe zachowanie. Co do admina CS zastanowiłbym się mocno na miejscu ekipy czy dobrze postąpili. Fakt nie mota się z "nobami" na serwerze, no ale bez przesady! On nawet steama nie ma!

ROTFL, chyba będę musiał kupić steam jak tak dalej będziecie pierdolić

#topic
Obserwowałem Om3na miał wh, do tego pisał, że i tak go nikt nie zbanuje i włącza aima, ban słuszny, proszę moderatora o zamknięcie tematu.