View Full Version : Elite Knight
Patryk1441
15-02-2010, 15:35
Ostatnio została dodana broń dla Knighta. Zbyt wiele to ona nie daje, ale zawsze tego hita zwiększy. Jak też wiecie żadnej profesji nie pomaga tak bot jak EK'owi np. UH na hotkeyach to samo z manasem. Sam mam 800 EK'a i widzę, że ta profesja jest za mocna. Łatwiej mi nią ubic np. 1k MS'a niż taki sam lvl ubić 1k RP. Proponuję zmniejszyć hity tej profesji, bo w końcu to rycerz,a czary ma bardzo mocne, nawet większe chyba niż RP. Co o tym sądzicie?
Dark Devorious
15-02-2010, 15:37
Knight ma wieksze obrazenia od palladyna ? Nie wydaje mi sie :) Jestem na nie , profesje sa wyrownane i niczego w nich nie trzeba zmieniac.
Albo masz coś z głową albo tamci mają słabe pvp.Balans jest odpowiedni do tych postaci.Nawet knight jak chce walnąć z broni to mu wchodzi np tak: 2000,500,miss,1000,700 więc wszystko jest wyrównane
@down
Napewno hity nie są podobne do pallka.G bolt ma bardzo dobre dmg i max erex też nawet.
@Senshi
No tak a dodać jeszcze m lvl to jest różnica
Patryk1441
15-02-2010, 15:48
Głównie mi chodzi o czary moze z broni nie zawsze trafi, ale jak trafi to juz ladny hit leci :o Czary ma bardzo zbliżone dla palka, bo patrzalem. I tamci nie mają słabego pvp, bo jak 800 EK ich ubije, a 1k RP juz nie to chyba o czymś świadczy.
@Senshi
No do tego jeszcze dochodzi exh jak szybko bije EK, a jak RP. RP 2 maxy EK 3 no to fajnie on walnie 3 maxy wejda mu 2 z broni powiedzmy po 2k i jest już 15k hp zabrane
EK Power Berserk 6366 7134
RP Strong Energy Berserk 6404 7433
o 300 wiecej a to 300 nadrabia bronia<---> wiec EK nie wali tyle samo???
RP 21000hp
EK 31000hp
Roznica:10000hp
Ek na scarze jeszcze bo bana nie zbierze, poniewaz nie ma od kogo...
@down
tylko ze pluć sie będą ze za mocny jest znowu...
1st R. Boonek
15-02-2010, 15:54
To trzeba polepszyc rp a nie oslabic ek xd
Śmieszny jesteś z tą swoją załosną propozycją. Tego Magic Axa i tak mało ludzi będzie uzywać bo nikt prawie nie skilluje axe... A hity knighta są dobre nie wiem o co Ci chodzi.
Jestem na nie.
@down
Czytaj ze zrozumieniem.
Jestem na nie. Co to woogle za propozycja jak nie chcesz grac rp to graj ek. A nie ze hity pomniejszac.
Ps. To tylko znaczy o twoim pvp. Ze chcesz pomniejszac hity.
Patryk1441
15-02-2010, 16:01
A hity knighta są dobre nie wiem o co Ci chodzi.
Jestem na nie.
Chyba za dobre marville napisal ile wali rp, a ile ek to jest rycerz no ***** jaki on ma exh a jaki ma paladyn.
@Avi
Ehe swiadczy o moim pvp dziwne bo twoje acc jaki by owner nie gral to i tak bym rozjebal.
Aha Avi ty grasz Ekiem to tobie latwo mowic, a pograj sobie RP lub magiczną profką.
Ehe 13 Na nie jakos uzasadnien nie widze :o Prosze wypowiedzcie sie dlaczego jestescie na nie.
Ostatnio powstało kilka tematów na temat profesji, lub też balansu. Dla mnie ten czynnik na serwerze jest w stu procentach załatwiony, to znaczy - jest okej!
Pan Gonzalezik
15-02-2010, 16:27
Jestem na nie. Wszystkie profesje są idealne, nie ma co zmieniać. Jakby osłabili EK'a to byłby znowu płacz, że jest za słaby.
>>Vegos<<
15-02-2010, 16:47
Ostatnio została dodana broń dla Knighta. Zbyt wiele to ona nie daje, ale zawsze tego hita zwiększy. Jak też wiecie żadnej profesji nie pomaga tak bot jak EK'owi np. UH na hotkeyach to samo z manasem. Sam mam 800 EK'a i widzę, że ta profesja jest za mocna. Łatwiej mi nią ubic np. 1k MS'a niż taki sam lvl ubić 1k RP. Proponuję zmniejszyć hity tej profesji, bo w końcu to rycerz,a czary ma bardzo mocne, nawet większe chyba niż RP. Co o tym sądzicie?
Człowieku... Chyba padłeś na "musk".....
Ek to praktycznie słaba profesja (jak dla mnie) i powinni dodać 1 czar....
Dj Mlody
15-02-2010, 17:45
NO chlopie wrescie dales ta propozycje
Jestem na TAAAAAK !
Ek wali za duze hity z czaru jak rowniez lapy , ale z lapy tylko troszeczke
Ek wali wieksze hity niz rp.
Jak ja np bilem sie z 1450ek to on we mnie walil po 6k+
A ja na 1350rp walilem 5-5,3 wiec...
Jeszce raz zajesuperfajna propozycja :P :D
Chyba za dobre marville napisal ile wali rp, a ile ek to jest rycerz no ***** jaki on ma exh a jaki ma paladyn.
@Avi
Ehe swiadczy o moim pvp dziwne bo twoje acc jaki by owner nie gral to i tak bym rozjebal.
Aha Avi ty grasz Ekiem to tobie latwo mowic, a pograj sobie RP lub magiczną profką.
Ehe 13 Na nie jakos uzasadnien nie widze :o Prosze wypowiedzcie sie dlaczego jestescie na nie.
kazda profa ma takie samo exhaused... nie wiem skad wy te ploty bierzecie...
#topic
Jest dobrze... Nie nalezy nic zmieniac.
#up
typie rozjebales mnie... ja 1430 ek bije max 11,5k w full eq, a taki rp bije 11,8. Po drugie to hity ek sa zalezne od obrony potwora, a z bolta nie.
Marcelllo
15-02-2010, 19:20
Ty jesteś za mocny i to tylko w słowach.
Jakbyś nie zauważył takim ek mogę sobie walić i walić, czasem nawet 3-4 e maxy a ms/ed/rp i tak zdąży się vitnąć ;) A co do botów - użycie na własną odpowiedzialność. Ja jakoś gram ek i nie używam (co prawda niektórzy mają wątpliwości ale jak co to pytać Pixelo/Serafin jakie go dziś zdziwienie ogarnęło) :D A uderzenia zależą od Twoich możliwości ;)
Jestem na nie.
@edit: a co do exh - każda profesja ma takie same, lecz jak napierd***sz w hotkeya to masz zajebiste exh :)
Sam mam 800 ek i uważam że akurat balans profesji na Apo jest bardzo dobry ;)
Może i masz duże hity ale (wierząc że ni masz bota) musisz się ręcznie leczyć, a rp ma vitkę ;)
To lepiej dodać exure vite dla knighta, nigdy nei grałem knightem ale skoro i tak ludzię bocą to dodać czar leczący więcej kasy zarobi zarząd
hah No balans by był dobry gdyby chociaż w jakimś stopniu zlikwidowali boty :)
Ek 1000 level
Obrazenia:
Czar Minimalne Maksymalne
Power Berserk 7152 8015
Obrazenia:
Runa Minimalne Maksymalne
EvilUH 6738 9189
RP 1000 level
Obrazenia:
Ultimate Healing 5764 7045
Strong Energy Berserk 7173 8326
Obrazenia:
EvilUH 6872 9371
Sami widzicie porównanie leczenia i siły czarów, biorąc pod uwagę że EK ma dużo więcej HP, a i tak leczy się UH'em dużo więcej z hotkey'a :|
A skoro nie potrafią się zająć botami, to niech coś zrobią żeby taki RP/MS/ED miał jakieś szanse ubić EK :)
No i jak widzicie, EK bije ~1k więcej z Exori Max'a niż pal się leczy exura vita, a RP bije ~1k mniej z EME niż EK się leczy z UH'a, do tego ilość HP Ek'a
Lord Morgan.
16-02-2010, 09:19
balans postaciami jest dobry w sam raz.
Ja moim 1409 ms skladam solo 1500+ ek i niby on jest zadobry ?
Dziwne. Jestem na NIE
#up
No to dawaj solo ze mna;/
#top
Jest dobrze, to zalezy tez od pvp . A czy ek ma hity wieksze od rp? watpie;]
Sami widzicie porównanie leczenia i siły czarów, biorąc pod uwagę że EK ma dużo więcej HP, a i tak leczy się UH'em dużo więcej z hotkey'a :|
A skoro nie potrafią się zająć botami, to niech coś zrobią żeby taki RP/MS/ED miał jakieś szanse ubić EK :)
Tylko dlaczego Ci, którzy grają ekiem ręcznie mają dostać po dupie? Poza tym wszystkie inne profesje mają bronie dystansowe. 1,4k ek bez broni nie zabijesz 1,1k ed/ms, a rp to nawet i 1k.
Koleś nadajesz sie jedynie do cyrku ...
Rp - dużo hp- średnie hity
Ek' Bardzo dużo hp Małe Hity
Ms Bardzo mało hp - bardzo duże hity
Ed Bardzo Mało hp - duże hity (mniejsze od ms) + Siohanie
Wystarczy??
Każdy ma ze sobą takie same szanse ale pozatym
Ek' i mały sped
Rp -- II--
Ms Duży speed
Ed --II--
Wszystko jest w należytym pożądku.
Ale jeszcze Do tego. Ek' ma uhanie ręką chyba że jesteś botem i o tym nie pomyślałeś
Temat jedynie do zamknięcia
hah No balans by był dobry gdyby chociaż w jakimś stopniu zlikwidowali boty :)
Ek 1000 level
Obrazenia:
Power Berserk 7152 8015
Obrazenia:
EvilUH 6738 9189
RP 1000 level
Obrazenia:
Ultimate Healing 5764 7045
Strong Energy Berserk 7173 8326
Obrazenia:
EvilUH 6872 9371
No i jak widzicie, EK bije ~1k więcej z Exori Max'a niż pal się leczy exura vita, a RP bije ~1k mniej z EME niż EK się leczy z UH'a, do tego ilość HP Ek'a
Dokladnie tey kiedys tak zrobilem i nic nie bylo ;/
Knight ma praktycznie 2 x wiecej hp a te same hity ;/
Nie !
Knight ma troche słabe hity z exori, ale za to ma dosyć dobre hity z broni.:cool:
Patryk1441
16-02-2010, 14:24
Czy hity o 300 miejsze to tak duzo? Popatrz sobie na hp eka ja moge sobie spamowac w niego a on zrobi tylko 1 ruch myszka uhnie sie i ciaŁ
N-series
16-02-2010, 14:31
Ek jest najmocniejszy i każdy ma scara czekam aż mortiis wpowadzi uhy na hotkeyu słabsze bo i tak każdy taktowne posiada na f2 ;s ek jest mocny mam passy do 1.1k ek jak pande założe i klapki to wyuham się od 1.5k a od eka to 1.6 ;s
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.