Zaloguj się

View Full Version : Lot

N-series
15-02-2010, 20:40
Co tu będę owijał mimo iż mam bana z tego co słyszałem z ****atoma fw lot pogorszyli to jest chyba kpina .Na apo spędziłem 8 h x2 nocki i nie lotłem broszki raz tylko wh poleciało .Atom tak samo siedziałem z 10h w sumie i nic jedynie sc co spadały coś ratowały sytuacje bo tam lvl wgl. nie idzie ,fw każdy wie że są mocne na 1500 idzie tam glebę zaliczyć na 2 i lot był dobry jak na jego moc ,Wardy to w ogóle jak dowalą fast atak to pozdro ;| lot jest tragiczny.Najbardziej pathfinder jest wkurzający są fajne respy i? daje 1.6k mln chyba ma x3 więcej hp niz ward a lot jest tragiczny , jest bardzo mocny i bije się go długo . 2.1k rp biegając mogę bić po 2-3 maxymalnie no chyba że uhami się leczę nie opłaca się tam expić bo w tym czasie zleje np. 10 wardów i mam szybszy exp i lepszy lot .Powinien mieć hp jak glacius(podobnie bije jak on i daje expa) albo niech daje więcej expa i lot lepszy będąc na labiryncie myślałem że solne 2 w miejscu z kusza a tu combo i bb .
Pisałem to w pośpiechu trochę i tak każdy wie o co chodzi nie mówie aby był lot na wardach jak na początku , ale mógłby być lepszy czemu niby torus miał okazje zarobić 900kcc a ja jej nie będę miał ? jak robicie potworki to odrazu lot powinien być taki jak trzeba

Polepszenia w niewielkim stopniu lota z wardów,fw,atoma,quuenów,partch(mniej hp i lepszy lot)
kurde powinno być polepszeniem sorry za bład niech jakiś mod to zmieni

Pitekk
15-02-2010, 20:49
Napisz to mniej chaotycznie xD
W skrócie

- Nie zmniejszajcie loota z Fw/Apo i Atoma
- Zmniejszcie hp i powiekszcie loot z Pathfinderow
- Zwiekszcie loota wardow

Jak najbardziej za

Lunatic Volt Here
Hmm dla mnie w sumie sprawa jasna:)
Zanim będę chodził expić na te jakże wspaniałe potwory to minie troszkę czasu wiec ja może sie wstrzymam (jak narazie):o

Kapitan Alkohol.
Zgadzam się z Toba. Fakt że jest dużo kasy na servie, ale bez przesady. Żeby z atoma leciały cc ? Na 16h na apo ani 1 brochy ? Z tak mocnych potworów jak pathfindery żeby leciało po 3cc ? To paranoja, a nie lekkie osłabianie loota ...
Loot powinien być zwiększony z potworków typu queen, wise, glack ,fw, path. Z wardów loot nie jest taki zły.

Joogi
15-02-2010, 20:56
Co tu będę owijał mimo iż mam bana z tego co słyszałem z ****atoma fw lot pogorszyli to jest chyba kpina .Na apo spędziłem 8 h x2 nocki i nie lotłem broszki raz tylko wh poleciało .Atom tak samo siedziałem z 10h w sumie i nic jedynie sc co spadały coś ratowały sytułacje bo tam lvl wgl. nie idzie ,fw każdy wie że są mocne na 1500 idzie tam glebe zaliczyć na 2 i lot był dobry jak na jego moc ,Wardy to w ogóle jak dowalą fast atak to pozdro ;| lot jest tragiczny.Najbardziej pathfinder jest wkurzający są fajne respy i? daje 1.6k mln chyba ma x3 więcej hp niz ward a lot jest tragiczny , jest bardzo mocny i bije się go długo . 2.1k rp biegając mogę bić po 2-3 maxymalnie no chyba że uhami się lecze nie oplaca się tam expić bo w tym czasie zleje np. 10 wardów i mam szybszy exp i lepszy lot .Powinien mieć hp jak glacius(podobnie bije jak on i daje expa) albo niech daje więcej expa i lot lepszy będąc na labiryncie myślałem że solne 2 w miejscu z kusza a tu combo i bb .
Pisałem to w pośpiechu trochę i tak każdy wie o co chodzi nie mówie aby był lot na wardach jak na początku , ale mógłby być lepszy czemu niby torus miał okazje zarobić 900kcc a ja jej nie będę miał ? jak robicie potworki to odrazu lot powinien być taki jak trzeba

Polepszenia w niewielkim stopniu lota z wardów,fw,atoma,quuenów,partch(mniej hp i lepszy lot)
Heh, zamiast siedzieć 20 przy tibii, przydałoby się pójść na język polski. :)

#Topic
Jestem za poprawieniem loota, wypowiadałem się już w jakimś temacie, że z pathow nic nie leci, jest zły stosunek siła/loot. :) Co do wardów i reszty też, na wardach nie da się odrobić za deady (wejście 1sc, sl 1sc). Z fw czasem coś poleci, ale trzeba mieć farta ; )

Belfus Adri
15-02-2010, 21:24
powinni poproawić loota i to o wiele, bo teraz to jest smieszne .

Marcelllo
15-02-2010, 21:28
Znając życie Mortiis ma nas w szerokim poważaniu więc tu nie zajrzy, i loota nie zmieni.

Jestem na tak. :)

Ostatnio już przesadzili...

Senshi
15-02-2010, 21:32
Pathfinder sie pisze:O a skoro o nim mowa zmniejszyc i to o wiele HP oraz zwiekszyc loot z niego podobnie jak z Devila Warda FW i co tam dalej zes wymienil

Lord Morgan.
15-02-2010, 22:00
Jestem ZA, chociaz Cie nie lubie ;:D:D
Kiedys na wardach i Patfinderach expilo duzo ludzi gdy oslabili loot to na Pathinderach nikt nie expic a na wardach expia ale bez loota ://
niedlugo obniza tak loot ze nie bedzie sie cofalo nawet za manasy...
Administracja radze wam to przemyslec, bo dla mnie to jest glupia decyzja jaka mogliscie popelnic :(

Karpek
15-02-2010, 22:35
Jestem za polepszeniem loota z tych potworków, chociaż i tak pewnie nie powiększą : /

Duff
15-02-2010, 23:01
Trzeba bylo nie sprzedawac kcc na allegro. Myslicie ze dlaczego Mortiis obniza lota? Bo za duzo kcc jest na allegro. To by bylo na tyle w tym temacie.

Koteq
16-02-2010, 10:53
Wiadomo że można polepszyć lot ale bez przesady skoro z wardów lecą softy
Myślę że z quennów Też powinny leciec Ale BARDZO ŻaDKO.

Dark Devorious
16-02-2010, 10:58
@up Naucz sie pisac :D

O tak , to co teraz robia to tragedia. Powinni polepszyc loot z potworow , z ktorych zabrali go. Co z wiazku z tym ze na serwerze jest za duzo kcc?

Xelix
16-02-2010, 11:04
Lot ? UasUAHSusAHhAHSahAUSHsaAUSH :) A gdzie lecisz ? UasUAHSusAHhAHSahAUSHsaAUSH UasUAHSusAHhAHSahAUSHsaAUSH Weź naucz się pisać ;( I co to też specjalnie ? UasUAHSusAHhAHSahAUSHsaAUSH UasUAHSusAHhAHSahAUSHsaAUSH Gogo słownik :/ Piszę się loot a dalej nie chciało mi się czytać ;/ Lubię się napinać :*

#top

Ale jeśli chodzi o loot a nie lot to jestem na tak :)

Zarexoholik?
16-02-2010, 11:21
Moim zdaniem jest oki, chociaż powinni polepszyć troszeczkę cc z apocalypto tak, żeby do 15 max spadało i zrobić, żeby z devil atoma spadały sc tak do 1kcc np. Reszta jest dobrze. Nie może być zbyt dobrego loota.

Pablosikk
16-02-2010, 17:58
Co tu będę owijał mimo iż mam bana z tego co słyszałem z ****atoma fw lot pogorszyli to jest chyba kpina .Na apo spędziłem 8 h x2 nocki i nie lotłem broszki raz tylko wh poleciało .Atom tak samo siedziałem z 10h w sumie i nic jedynie sc co spadały coś ratowały sytuacje bo tam lvl wgl. nie idzie ,fw każdy wie że są mocne na 1500 idzie tam glebę zaliczyć na 2 i lot był dobry jak na jego moc ,Wardy to w ogóle jak dowalą fast atak to pozdro ;| lot jest tragiczny.Najbardziej pathfinder jest wkurzający są fajne respy i? daje 1.6k mln chyba ma x3 więcej hp niz ward a lot jest tragiczny , jest bardzo mocny i bije się go długo . 2.1k rp biegając mogę bić po 2-3 maxymalnie no chyba że uhami się leczę nie opłaca się tam expić bo w tym czasie zleje np. 10 wardów i mam szybszy exp i lepszy lot .Powinien mieć hp jak glacius(podobnie bije jak on i daje expa) albo niech daje więcej expa i lot lepszy będąc na labiryncie myślałem że solne 2 w miejscu z kusza a tu combo i bb .

Popierdam Ciebie w 100% powinien być lepszy loot z apo ward itd... wkońcu śa to silne monsterki :)

Pozdrawiam
Pablosikk

Wolly
16-02-2010, 18:09
Nie do końca zgadzam się z Twoją propozycją, bo jest dla mnie przesadzona. Wardy, Queeny, Womany, to typowe potowry do expienia, więc loot nie może być za duży, bo byłoby to bez sensu. Co do Atoma i Patfinderów to okej - powinni powiększyć loot'a.

Izmoks
16-02-2010, 18:25
W sumie to mi obojętne bo i tak na takich egzotycznych monsterach nie expie. Ale jestem za bo żal czytać tematy o loocie ;<

Olde
16-02-2010, 19:45
Ja jestema za tym zeby polepszyli loot szczegolnie(wardy,queeny,)Co do apo to powinno leciec od 10 do 20 cc a z mastera to minimum 7 sc.:eek:

Bastek10
16-02-2010, 19:56
Tak z tego co wiadomo loot jest do bani,oprócz tego powinni również polepszyć loot z UM.

Dj Mlody
16-02-2010, 21:16
Czekalem az ktos to napisze :P.
DObrze powinien byc lepszy loot a z atoma to juz kur** nie mowie cc zamiast sc (absuabsahsbubuhbsuabu) co to ma byc ? kpiny ? ;p
wiekszy loot !