Zaloguj się

View Full Version : [Strona] CS rozmowy rangi itp.

Koteq
16-02-2010, 11:01
Jak wiemy W Ce'esie Jak jesteśmy drużyną "x" oprócz naszej drużyny słychać również gadanie drużyny "x•" czyli.
Proponuje Aby Terroryści,C terroryści, nie słyszeli Teamu przeciwnego tylko swój
Powody??
- Nie można szybko i skutecznie objaśnić planu "gdzie iść itp."
Pewnie zara @Down będą wypowiedzi od Tego masz "u"(czyli pisanie do teamu)
No tak. od tego mam "u" ale wiadomo że szybciej i skuteczniej jest mówić
Do teamu niż pisać.
Dlaczego???
Bo nie zawsze jest czas na patrzenie na napisy,i jest o wiele wolniej niż jak ktos powie, poza tym wiele graczy ignoruje to że ktoś pisze.
2.Rangi.
Rangi czyli.
Jak ktoś zabije Kogoś powiedzmy 700x z ak-40 Dostaje range "x" i otrzymuje Znak "x"
3.
Ewentualnie jak będzie czas można również dodać opcje aby server był Steam,Zarówno jak i non steam.
Dziękuje.

Stormczester
16-02-2010, 11:04
To ja bym proponował rangę "CSowiec", dla każdego kto gra na serwerze ;-). Administratorzy serwera z partii średniej dostali by moderatorów działu "Apo CS" i tyle. Co do tego mówienia, żeby nie słyszeli - POPIERAM!

Koteq
16-02-2010, 11:05
Jak jesteś to zaznacz na tak xd

Crayon
16-02-2010, 11:11
Jak wiemy W Ce'esie Jak jesteśmy drużyną "x" oprócz naszej drużyny słychać również gadanie drużyny "x•" czyli.

Wpisz sobie na serverze /vm i tam jak byk jest napisane, że:
żywi gracze słyszą tylko swoich żywych kolegów
martwi gracze słyszą wszystkich martwych

A rangi to głupi pomysł. To nie jest forum stricte CSowe, a o charakterze Tibijskim. Server CS jest tylko miłym dodatkiem, przy którym można się zrelaksować i oderwać się od monotonnego expienia ; d

Tylko CS
16-02-2010, 11:13
Ta może być ale tylko Te rozmowy.
i non steam-steam. : p

Koteq
16-02-2010, 11:17
Wpisz sobie na serverze /vm i tam jak byk jest napisane, że:
żywi gracze słyszą tylko swoich żywych kolegów
martwi gracze słyszą wszystkich martwych

A rangi to głupi pomysł. To nie jest forum stricte CSowe, a o charakterze Tibijskim. Server CS jest tylko miłym dodatkiem, przy którym można się zrelaksować i oderwać się od monotonnego expienia ; d

Ta ale chyba potrzeba ustalania Gdzie iść cos zrobić tyczy się tylko żywych graczy ^^

Zarexoholik?
16-02-2010, 11:23
Jestem na tak, ale dlaczeo pisałeś to w takim pośpiechu jakby ktoś miał Cię zaraz pobić? :o !

Crayon
16-02-2010, 11:24
Ta ale chyba potrzeba ustalania Gdzie iść cos zrobić tyczy się tylko żywych graczy ^^
A co za problem ustalić wszystko na początku nowej rundy?
Na wielu serverach FFA jest alltalk i nie ma jak urobić jakąś 'taktykę'. To taka forma consensusu.

Po drugie nie za bardzo Cię rozumiem, Piszesz tak niezrozumiale, że naprawdę, Mironczarnia, to przy Tobie bułka z masłem. Twoja ostatnia propozycja, że "server ma być steam, zarówno jak i non steam" - cholera, wtf? Przecież to jest s/ns server.
Twoje propozycje są do dupy.

Μejger
16-02-2010, 12:12
Server jest ustawiony jak najoptymalniej jeżeli chodzi o komunikację głosową więc nie trzeba nic zmieniać. Protokół ma być 47&48 żeby każdy gracz APO mógł choć na chwilę znaleźć odskocznię. Jeżeli chodzi o rangi, to nie widzę sensu ich wprowadzania. Zapewne chodzi ci o modyfikację BF2, która jest uciążliwa -wprowadza kilka zmian trudnych do wyłączenia (trzeba ingerować bezpośrednio w kod).

Zapewniam, że wszystkie zaproponowane przez ciebie zmiany są najwyżej głupie, choć bardziej pasowałoby mi określenie bezsensowne.

Wolly
16-02-2010, 18:03
Propozycje są mało sensowne i tak jak powiedział Mejger, ustawienia głosowe są jak najbardziej prawidłowo skonfigurowane.

Marcelllo
16-02-2010, 18:08
Jestem na tak bo mówisz coś do qmpla a zaraz Ci przychodzi wróg od tyłu i headshota wali ;)

Dj Mlody
16-02-2010, 21:54
Jestem za :P.
Powody wymieniles.
Dobra propozycja chociaz nie gram w CS :)