View Full Version : A moze chcecie expa 99999 x i loot 324234234 x ?
Specjalnie dla Was po prawie dwoch latach postanowilem napisac posta na tym forum...
Gadacie w kolko jak to Wam jest zle bo loota zmniejszyli...
Gdyby ciemna masa idiotow grajacych na serwerze 7.6 choc troche pomyslala, to by zauwazyla ze przez te zmiany wkoncu maja sens wojny i nie tylko !
Wkoncu moze ekonomia zacznie sie krecic, wkoncu nie bedzie idiotow, ktorzy beda sie cieszyc bo przegrali caly dzien i wyniesli 21321423432 k cc z loota.
Stwierdzicie : "NIe grasz tu juz to po co tu piszesz"
A no widzicie, moze dlatego, ze raz na jakis czas zdarza mi sie odwiedzic to forum, a raz na 3 miesiace nawet potrafie zalogowac na postac na cale 5 minut...
Zacznijcie wkoncu myslec i zobaczcie, ze to NAJLEPSZY serwer pod tibie 7.6 i drugiego takiego nie znajdziecie...
Sam odszedlem tylko i wylacznie z powodu mojego kaprysu do walk PVP (A mianowicie walki gdzie w 2 osoby mozna zlozyc jedna bez zadnego problemu, bo nie ma sily by sie wyuhac)
Jakis kolejny z forumowskich napinaczy stwierdzil, ze Mortiis to debil, idiota czy cos tam jeszcze...
Tylko, ze ten idiota stworzyl serwer, ktory w czasach swojej swietnosci bil wszystkie inne serwery leb na szyje, a dzisiaj jego grywalnosc jest mala przez debilne OTSy real map z SMS shopami, softami dajacymi po 999 hp na sekunde i super broniami po 666 ataku.
Gdyby administracji az tak zalezalo na tych waszych zlotowkach to by nie wprowadzili opcji sprzedawania SMSem pacca na 21 dni (Czy cos takiego) za 10,98...
Dlaczego ?
Gdyz sami dostaja z tej kwoty tylko 3,64 (Jak latwo Wam sie domyslec, jezeli kupujesz 2 pacce, masz prawie tyle samo dni co przelewem, a administracja i tak dostaje te kilka zlotych mniej)
Wczesniej wspomnianie SMS shopy juz dawno pojawily by sie na stronie glownej serwera...
Utrzymanie serwera takiego jak APO nie jest wcale takie latwe...
Sam serwer 7.6 musi byc trzymany na poteznym serweru dedykowanym chociaz by ze wzgledu na to, ze foldery juz dawno licza sie w GB a nie MB.
Dlatego zamiast krytykowac, sami wykupcie serwer dedykowany, postawcie swoje serwery 7.6 (Sciagniete Mazurki z neta rulez) i pokazcie, jak to Wy zrobicie zajebisty serwer OTS pod Tibie 7.6
kilka slow na zakoczenie :
Macie tyle ciekawych OTSow pod Tibie 7.6... (Ahh, w sumie to nie, bo wszystkie inne serwery sa pod expy 2354345345345345432412354654764523546432457797 x o silniku Mazurka)
Skoro wam sie az tak tu nie podoba, bo nie umiecie sobie poradzic z zmiana glupiego loota (Zmiana wyjdzie tak naprawde tylko na dobre zwlaszcza jezeli chodzi o game-play) to tylko i wylacznie swiadczy o tym, jak bardzo inteligentne sa osoby grajace na serwerach pod ten protokol Tibi.
Ahh, ponadto - prosze szczylow o nie komentowanie tego tematu, bo i tak nic nie wywnioskuja z tego co napisalem. ;)
Prosze rowniez o w miare sensowne posty, wiec jezeli masz napisac glupi post w stylu "Jestes gupi" - odpusc sobie.
Masz racje, ale od tibi jest bardzo dużo innych, lepszych gier...
CO do idiotów to masz racje.
Zróbcie im 2 mazurskiego( nie wiem jak tam jest, bo nie gralem), ale wiem ze spory exp, i super pro mapa.
Dajcie expa 999k i bd gites.
@up
sam sie wypowiadałeś w tematach ze trzeba powiększyć lota -.-
@top
gdyby taki lot był od początku to ok nie ma sprawy...
ale pól roku temu 800 lvl z lvl wynosił około 3kcc a teraz ledwo na potki styka -.-
W 100% Cie rozumie lecz ty nie rozumiesz graczy piszacych posty w dzialach dotyczacych oslabienia lota. Mianowicie chodzi o to ze Ci co graja juz na apo troche czasu nalapali hajsu jak lodu a nowi gracze co? Gówno ;< Z tego co wiem Mortiisowi w duzej mierze zalezy na nowych graczach ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze nowy gracz nie bedzie gral na serverze na ktorym praktycznie nic nie leci z monsterow. To cieszy gdy w 100% gramy sami (bez pomocy kolegow) i lotniemy np mpa z Demona lub kupimy pierwszy bp manasow. Wtedy cos takiego wciaga do gry.
@up
To nie wiem jak wy to robicie że wam na potki ledwo styka, bez kitu....
A autora tematu popieram w stu procentach :)
Właśnie... chciałem podobnie napisać w tym temacie o pomniejszeniu loota.
Debile nie zrozumieją, że ten serwer nadal jest najlepszy i jak Mortiis się wkurwi i go zamknie, to będzie płacz W CHUJ po prostu.
@Salvor
Powiem CI szczerze, ze nie mozna tutaj mowic, ze sa lepsze czy gorsze gry od Tibi...
Gra, na ktorym opiera sie serwer APO jest zupelnie inna od terazniejszych RPG typu Metin, nawet nie ma jak porownywac.
@Mordor
Jestem pewien, ze jakos sobie poradzisz, a niebawem pewnie znajdziesz jakis sposob na zarabianie kasy :)
@Duff
Nie sadze by looty ze slabszych potworow zmienily sie tak dyrastycznie, zreszta chyba nawet zaloguje i sprawdze :)
@Dedus
Signed.
Zgadzam się z Tobą, ale skoro już tak zrobili to powinni tak zostawić. Dlaczego jeden z drugim se zarobili 10kcc w trzy dni a ja muszę na to pracować tydzień? Trochę nie fair, że Ci co grali wcześniej mieli łatwiej.
Sa gry lepsze od Tibii:) ale tibia za bardzo wciaga i tu problem
Nie wiem czy grasz ale chyba nie wiesz jak obecnie jest
Loot slaby, u Punisher i Doctor 2x drozej
Mortiis nie ma pomyslu jak ilosc kasy zmniejszyc:(
@Chaos
mnie i tak to je**e
na nimfy i dwarfy przeplacilem dosyc
a RS raz na quest wbilem:)
.Panicz.
17-02-2010, 00:11
Ogarnij ortografie :D
Mam nadzieje że "debile" zrozumieją że nie warto całe życie narzekać,tylko cieszyć się z tego co jest :)
Pjona dla autora ! :)
@Senshi
Punisher - bardzo dobrze !
Wczesniej kazdy wyzszy poziom mogl sobie pozwolic na wbicie RS'a, bo 3 kcc byla chwila.
Doctor - Wkoncu nimfy nie bedzie miala co druga osoba i o to wlasnie chodzi !
@Panicz
Jezeli chodzi Ci o brak Polskich znakow - niestety przy mojej klawiaturze nie jest to mozliwe. =(
Aż nasuwa mi się cytat z "Kariera Nikosia Dyzmy", a mianowicie:
"Nareszcie jakiś facet z jajami, bo od tych wszystkich bladych chujów to się rzygać chce."
I żeby była jasność ja nie płakałem w żadnym temacie, że loot jest zły.
I to wszystko wina graczy, że loot jest słaby!! Dlaczego?
Chwaląc się tutaj (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=28401) ss'emia ile kto lootnął, z jakiego potwora i w jakim czasie. A więc Mortiis ma punkt odniesienia. POZDRO płaczcie dalej.
Up
Nie tylko dlatego
Na allegro tez mozna wiele zobaczyc jak ludzie wystawiaja po 500+ k cc to skąd oni to maja...
W 100% Cie rozumie lecz ty nie rozumiesz graczy piszacych posty w dzialach dotyczacych oslabienia lota. Mianowicie chodzi o to ze Ci co graja juz na apo troche czasu nalapali hajsu jak lodu a nowi gracze co? Gówno ;< Z tego co wiem Mortiisowi w duzej mierze zalezy na nowych graczach ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze nowy gracz nie bedzie gral na severze na ktorym praktycznie nic nie leci z monsterow. To cieszy gdy w 100% gramy sami (bez pomocy kolegow) i lotniemy np mpa z Demona lub kupimy pierwszy bp manasow. Wtedy cos takiego wciaga do gry.
Duff, ale zauważ, że Mortiisowi chodzi bardziej o to, aby te "h-lvle" co co chwile huntują Devil Atoma, APO itp. mocniejsze potrwory, aby nie zarabiały już aż tak dużo hajsu. Potwory dla low lvli nadaj dają dobry loot, a nawet go ostatnio polepszyli bo poexpiłem troche noob charem. Co do podniesienia ceny za Rs'a również się zgadzam. Najbardziej śmieszy mnie to, że wszyscy się chwalą jaki to oni loot zebrali z potworów, a później narzekają, że jednak trzeba go obniżyć.
Największy jest tylko minus, że sporo osób sobie już zarobiło ładny hajs i go ma, a reszta będzie miała z tym problem.
Proponuje również zrobić coś z motylami potrzebnymi do questa na Magic Axe, moim zdaniem powinny one się respić losowo w różnych miejscach na mapie, np. brązowy tylko ank, niebieski tylko evul, ale nie cały czas w tym samym miejscu, bo tego motyla nie da się zdobyć, zawsze po resecie stoi po 10 osób noob charami, a spora większośc ma autologowanie.
Co do tematu, popieram cię jak najbardziej.
O! Wassup dobrze nawiązał jeszcze do tematu gdzie wklejacie screeny z lootem, tam jakoś z tego co widzę każdemu się powodzi, każdy zadowolony, ale nie *****, jak widać to i tak za mało ;/ Po chuj wam więcej? Żeby więcej kasy trzymać w depo?
Starcza na manasy/SL'e no i jest dobrze ;p
White Nygas
17-02-2010, 10:52
Kolega ma racje niech nareszcie zaczną oszczędzać i wogóle nauczyć wychodzić z trudnych sytuacji. Expcie na słabszych potworkach mniej padajcie mniej manasów zurzywajdzie i będzie good.
Popieram Chaosa w 100%. Apo może ma najlepsze skrypty, mape itd. Ale jest mało przemyślane pod względem trudności expa na różnych poziomach jak i ich pieniędzy.
Powiem(ze wstydem), że łatwiej mi się expiło 1200edem niż 160edem. Jest mase respów, na 1300+lvle i gra tam jest męczarnią, siedzisz na 1 respie przez 200lvli(licząć exp przeciętnych graczy, czyli 10lvli dziennie to jest 20dni)
Jest parę niewykorzystanych miast, widzę tam mase możliwości.
Respy dracul i dark lordow na pacc cod są kpiną. Da się tam zebrać max 3 potwory. Przypomnę, że na respie na facc spokojnie można było brać po 4. Zastanówcie się co robicie. Utrudniacie exp low lvlom, i dziwcie się, że jest mniej graczy?
Dodajecie respy takie jak Queeny cod na których można zarabiać jak i expić.
Tyle z mojej strony :)
czubass 1349
17-02-2010, 13:39
pwinni znow zrobic taka ankiete co ekipa apo ma zrobic by gralo sie lepiej przez 2 tyg by takie cos trwalo i by wiedzieli za co sie wziasc
@Czubuss
Nonsens.
Gwarantuje Ci, ze w takim wypadku wrocil by stary loot, a kiedy by sie to stalo - wiekszosc graczy znowu by poodchodzila bo by bylo za latwo i gra by sie znudzila : )
Gracze APO bardzo nie lubia osob kupujacych pieniadze lub itemy przez Allegro...
Dzieki obnizeniu loota gwarantuje Wam, ze liczba APO'wskich Allegrowiczow zmniejszy sie conajmniej o polowe : )
Assassin Mateusz
17-02-2010, 14:13
Zgadzam sie z autorem w 100%.
A tak pozatym to nie jest tak zle, specjalnie zagralem na apo 7.6 i jakos nie widze ogromnej zmiany :<
Takze dzieci ogarnac sie albo zmienic ots :[
Wiele graczy/użytkowników po prostu przesadza i próbują doszukiwać się 'dziury w całym'. To, że loot jest zmieniany to dobrze, bo podniesie to cenę itemów i wzrośnie 'inflacja'. Zgadzam się z Tobą, chociaż ująłeś to troszkę w nie dobranym słownictwie, ale ważny jest przekaz. :)
MorgiBack
17-02-2010, 16:29
Wiele graczy/użytkowników po prostu przesadza i próbują doszukiwać się 'dziury w całym'. To, że loot jest zmieniany to dobrze, bo podniesie to cenę itemów i wzrośnie 'inflacja'. Zgadzam się z Tobą, chociaż ująłeś to troszkę w nie dobranym słownictwie, ale ważny jest przekaz. :)
Dziecko się odezwało Ekonomista ..... nie powiem jaki..
Na pewno wiesz co to Inflacja wikipedia.org rox!!.. Gadasz jakbyś był tu panem a gó.. wiesz.
@topic.
Co do tematu masz racje, ale jeżeli zmniejszyli loota po to aby było fajnie i cool, to powinni zmniejszyć cenę za Sl'a bo np: idziesz na exp, żeby zarobić za sl'a i tam padasz z 3x z tego wyniosłeś 3 mpa na 2 lvle to patrz jaki jest bilans. Co innego nie zostaję jak allegro.pl dla low lvl'ów lub wymiana postać.
Biorac pod uwage, ze post byl pisany o drugiej czy tam trzeciej nad ranem - wszystko ladnie sie sklada, wiec nie rozumiem Twojej uwagi ^.^
@Morgi
Spokojnie, Wolly po prostu chcial wprowadzic swoje 3 grosze, nikt mu tego nie broni, a ja jako autor sam jestem zadowolony, ze moge pokazac gracza, iz nie jest tak zle jak sie mowi.
Co do SL'a - Nie sadze by byla taka potrzeba.
Ja bym byl nawet za wzrostem ceny, no ale to juz moje zdanie :)
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
17-02-2010, 17:07
A propos gier, to kto powiedzial ze caly czas trzeba grać przez neta? :O
#topic
Ja bym wolał exp x666 :> A tak na serio to masz racje. Mało jest otsów pod 7.6 i to jest właśnie siła apo. Tak jak ktoś tam up, faktycznie takie volcano czy sky, praktycznie nie są wykorzystywane. Wszystko kręci się wokół city/cod/rooka.
bo podniesie to cenę itemów i wzrośnie 'inflacja'.
lizodupie wiesz co to inflacja?
Jest to spadek wartości pieniądza.
W prostych słowach abyś mógł zrozumieć:
za więcej pieniędzy kupisz mniej towaru !!
POZDRO idź się uczyć.
Zdecydowanie zgadzam się z autorem. Ludzie płaczą o zmniejszenie loota, z którego i tak wystarcza na manasy+sl. Aczkolwiek osobiście jestem za przywróceniem starego lootu, bo chcąc zarobić szybko pieniążki to nie ma gdzie szybko zarobić, a już na pewno nie na małym lvlu.
pomozplz
18-02-2010, 21:19
Zgadzam sie z autorem to walone idioty i szyczle(sam mam 14lat) zacxzolem grac na apo 2006 w czerwcu) Mam obecnie 14 lat za pol roku bede mial 15) Ale przynajmniej nie jestem jebanym noobem ktory jest jebanym debilem ktory mysli ze server jest zajebiscie do dupy i nie wie co to kulutra przepaszam za przeklenstwa ale nie mogłem sie powstrzymac od tej wypowiedzi bo te jebane idioty mnie wkurwajaja bo mysla ze sa fajny jak nie pasi to wypierdlaj na mazurka i koniec nie porapwiam błedów z powodu mojego lenistwa mam mozliwe ..
I po co to zrobiłeś ? Zeby pokazac jakim jestes noobem? Tak ja chce tyle respa i taki loot jak napisaleś : o
@Pomozplz
Heh, kazdy ma prawo do wyrazania swojej opini.
Ty robisz to na swoj wlasny, moze za bardzo emocjonalny, ale prawdziwy sposob. ;)
Nikogo nie obraziles ani nie powiedziales prawdy, wiec jest ok : )
@Storm
Nie do konca rozumiem, do kogo kierujesz swoja wypowiedz.
Jezeli jednak do mnie, juz odpowiadam na Twoje pytania.
1. Po Twojej wypowiedzi widac, ze albo jestes z pod ciemnej gwiazdy, albo po prostu nie przeczytales mojej wypowiedzi do konca.
2. Zacznij uzywac sformulowania "Noob" dopiero wtedy, kiedy nauczysz sie jego znaczenia.
3. To nie jest temat do wyzywania, bluzgania, obrazania, proby zaistnienia ani dla osob z IQ 85 (Niestety, takie poki co reprezentujesz)
4. Nie wspomnialem o respawnach.
5. Loot - Kazdy ma swoje upodobania, widocznie Ty bedziesz w wieku 30 lat prosic mame o kieszonkowe. :)
6. Preferuje doksztalcic sie jezeli chodzi o umiejetnosci czytania ze zrozumieniem (Ewentualnie po prostu o umiejetnosci czytania)
Jezeli moj drogi kolego odpiszesz na ten post w sposob wulgarny, glupi, bezmyslny, to oznacza, ze dalej nic nie zrozumiales z mojej wypowiedzi, badz nie potrafisz jej przeczytac.
Pozdrawiam.
Anusiak Wielki
19-02-2010, 20:53
No wg mnie masz racje....
Ta ciemna strona APO to uporczywe 10-12latki tak naprawde :/
I to przez nich na apo nie ma juz 600osob +100+kolejki jak jeszcze w Grudniu 2007 jak zaczynalem gre....
Sam sie nie dziwie ze apo tak naprawde upada
A może nie?
Temat głupi, do zamknięcia/usunięcia.
Specjalnie dla Was po prawie dwoch latach postanowilem napisac posta na tym forum...
Dziękujemy ci łaskawcze...
Tak w ogóle nie wiem po co się w dupę wkręcasz, jaki masz w tym cel? APO jest jakie jest, banda oszołomów ...Na takim otsie nigdy nie będzie prawdziwego pvp, questów, klimatu to oczywiste, więc nie wiem po co cokolwiek doradzać, żalić się, proponować...Ja ten serwer mam w głębokim poważaniu, jedynie przydaje się czasami w celach finansowych ;]
Reasumując, nie płaczcie i nie pucujcie dupy...tyle
Lunatic Volt Here
19-02-2010, 21:40
Wreszcie ktos ruszyl dupe i napisal cos sensownego a nie w kolko "zmniejszyli loota nie gram tu co za serwer" Pragnę podkreślić,że to najlepszy Polski serwer:cool: w 100% zgadzam się z autorem tematu :D Ahhh zapomniałbym ;) Jeśli się coś nie podoba to wy********* masz masę innych OTS'ow;)
@Veto
Rozumiem, ze urazilem Twoje zdanie, ktore tak bardzo podkreslasz w innych tematach apropo zlego APO, na ktorym i tak grasz ;)
Jedyne glupie co w tym temacie jest, to spam osob takich jak Ty.
Twoje odpowiedzi swiadcza tylko i wylacznie o tym, ze nie potrafisz korzystac z forum.
@Janq18
Alez nie ma najmniejszego problemu, zawsze mozesz na mnie liczyc :)
W Twojej wypowiedzi najbardziej urzeklo mnie zdanie :
"Tak w ogóle nie wiem po co się w dupę wkręcasz, jaki masz w tym cel?"
Co znaczy wkrecac sie w "dupe" ?
Wydaje mi sie, ze jestes nie spelna rozumu, no ale to juz tylko moje zdanie.
Rozumiem, ze mozesz byc aspoleczny - masz do tego prawo, ale patrz, ze nie kazdy ma "Wyjebane" tak jak zapewne ucza Cie Twoi koledzy z JP na 100 %.
Jaki mam cel piszac posta ?
Chce wniesc cos na tym forum procz bezsensownego placzu.
Nastepna sprawa
"Na takim otsie nigdy nie będzie prawdziwego pvp, questów, klimatu to oczywiste, więc nie wiem po co cokolwiek doradzać, żalić się, proponować"
Mylisz sie, kazdy ma inne upodobania...
Jedni wola taki klimat, inni inny...
Widzisz, faktycznie gra tu duzo malolatow, ktorzy maja zdanie zawsze takie, jak koledzy, ale jednak pragne zauwazyc, ze Administracja serwera w wiekszosci przypadkow ma juz swoj wiek i zazwyczaj potrafia myslec obiektywnie..
Ja tylko i wylacznie postanowilem zajac sie wytlumaczeniem niektorym gracza ich nie do konca poprawnego rozumowania
Przejdzmy dalej :
"Ja ten serwer mam w głębokim poważaniu, jedynie przydaje się czasami w celach finansowych ;]"
W tym momencie pokazujesz, ze masz gdzies osoby, ktore natrudzily sie nad stworzeniem serwera i jestes zapatrzony w siebie.
Wiesz, ze wchodzac na serwer akceptujesz regulamin, ktory warto wpierw przeczytac ?
Chociaz by ze wzgledu na szacunek do osoby, ktora sie natrudzila i go napisala.
I ostatnie zdanie :
"Reasumując, nie płaczcie i nie pucujcie dupy...tyle"
Jak wkoncu zaczniesz myslec samodzielnie bez pomocy zdania kolegufff sluchajacych firmy i twierdzacych, ze JP oznacza "Jebac Policje", spojrzysz na swoje stare posty i sam stwierdzisz, ze wcale nie musze Cie uswiadamiac o Twojej glupocie.
Whistler
19-02-2010, 22:04
Zgadam się w 100% z autorem tematu.
Prawie wszyscy z was sugerujecie się jak było kiedyś. APO się ciągle rozwija i to chyba dobrze że administracja robi jeszcze coś dla serwera skoro praktycznie każda zmiana spotyka się z oburzeniem graczy. Pomniejszenie loota jest bardo dobre. Teraz gra ma większy sens.
Jurassko
20-02-2010, 00:14
zgadzam sie z autorem.
Narzekacie tylko na loot ..... Ale jak polepsza to i tak lipa bo nie leci itemek co potwora.Jak sie nie podoba to idz se na jakis ots co masz w huj kasy i zobaczysz ze na apo najlepiej sie gra....
yakapushi2
20-02-2010, 11:55
Chaos, zagadzam się z tobą. Ja też na początku byłem zadowolony że leciał itemek z każdego potwora,po jakimś czasie loot zmiejszyli ale niech w końcu ci 12 latkowie lub dzieci allegro zrozumieją że tibia to tylko gra dla rozrywki. Chyba że nie rozumieją co to znaczy rozrywka - jak kogoś z noobków ubijesz zaraz podnosi się lament typu "Uj....... cie hu..... i wpadnę ci na chatę to zobaczysz", widać z tego że nie warto się zniżać do poziomu niektórych graczy których jest tu bardzo wielu.
Alez nie ma najmniejszego problemu, zawsze mozesz na mnie liczyc :)
W Twojej wypowiedzi najbardziej urzeklo mnie zdanie :
"Tak w ogóle nie wiem po co się w dupę wkręcasz, jaki masz w tym cel?"
Wydaje mi sie, ze jestes nie spelna rozumu, no ale to juz tylko moje zdanie.
Rozumiem, ze mozesz byc aspoleczny - masz do tego prawo, ale patrz, ze nie kazdy ma "Wyjebane" tak jak zapewne ucza Cie Twoi koledzy z JP na 100 %.
Jaki mam cel piszac posta ?
Nastepna sprawa
"Na takim otsie nigdy nie będzie prawdziwego pvp, questów, klimatu to oczywiste, więc nie wiem po co cokolwiek doradzać, żalić się, proponować"
Widzisz, faktycznie gra tu duzo malolatow, ktorzy maja zdanie zawsze takie, jak koledzy, ale jednak pragne zauwazyc, ze Administracja serwera w wiekszosci przypadkow ma juz swoj wiek i zazwyczaj potrafia myslec obiektywnie..
Ja tylko i wylacznie postanowilem zajac sie wytlumaczeniem niektorym gracza ich nie do konca poprawnego rozumowania
Przejdzmy dalej :
"Ja ten serwer mam w głębokim poważaniu, jedynie przydaje się czasami w celach finansowych ;]"
W tym momencie pokazujesz, ze masz gdzies osoby, ktore natrudzily sie nad stworzeniem serwera i jestes zapatrzony w siebie.
Wiesz, ze wchodzac na serwer akceptujesz regulamin, ktory warto wpierw przeczytac ?
Chociaz by ze wzgledu na szacunek do osoby, ktora sie natrudzila i go napisala.
I ostatnie zdanie :
"Reasumując, nie płaczcie i nie pucujcie dupy...tyle"
Jak wkoncu zaczniesz myslec samodzielnie bez pomocy zdania kolegufff sluchajacych firmy i twierdzacych, ze JP oznacza "Jebac Policje", spojrzysz na swoje stare posty i sam stwierdzisz, ze wcale nie musze Cie uswiadamiac o Twojej glupocie.
Dziecko o co ten płacz do mnie ;D? Nawet nie chce mi się komentować twoich (celowo z małej) wypocin... a może się zmuszę bo widzę, że się chłopino rozbrykałeś.
Klimat? Każdy biega z slem lub aolem + z reguły 3 hity i ded? To nazywasz przygłupie pvp?
Widzę masz problemy z pojęciem przenośni... rozpisałeś się, napieprzyłeś głupot a dalej nie zrozumiałeś ;p przykre
Że kur.. co hah? Czytasz co piszesz?
Owszem nie okazuje im szacunku, bo komu? Dla nich liczy się tylko kasa, pomogą ci jak napiszesz w sprawie PACC'a, ale jak masz problem z czymś innym to już ignore ;p Ty ich bronisz pajacu z resztą dzieciarni a oni mają Was w dupie ;)
Ty to piszesz w jakimś tibijskim amoku? Przecież tu krzty sensu nie ma, pieprzysz w ogóle nie na temat... Jakich koleguuff? Jakie JP? Naćpałeś się?
Szkoda gadać normalnie, świrów nie brakuje xd
Edit: Heh czytając twoje pozostałe posty już widzę z kim mam do czynienia. Dziecko bawiące sie w 'wujka dobra rada', wielki opierdzielacz tibijski xd Za cienki w uszach jesteś synek, żeby tu coś pokazać ;p
@down
Po 1 powiedz synek z którą odpowiedzią na cytat nie zgadzasz się he? Przecież to co piszesz nie ma żadnego sensu, pieprzysz od rzeczy, chcąc pokazać swoją "wyższość", a robisz tylko z siebie skończonego kretyna. Ale widzę, że masz charakter takiego małego kierowniczka, ty źle, ty źle, ja dobrze, co widać po twoich postach. Przykra sprawa ;]
Po 2 Z Tygryskiem oczywiście nie zrozumiałeś ukrytej ironii bo jak taki cieć jak ty jest w stanie użyć mózgu w innym celu jak napinka na forum ;p
@Janq18
Tragedia...
Oceniasz mnie totalnie bez podstaw, a wszelkie proby "Disowania" moich wypowiedzi wychodza Ci conajmniej zle.
Usilujesz ze wszelkich sil obrazic mnie - niestety nie wyjdzie Ci to, bo jakos specjalnie nie przejmuje sie komentarzami internetowych napinaczy z tygryskiem trzymajacych wodke tylko dlatego, zeby pokazac, ze Ty rowniez jestes taki cool.
Prawdopodobnie masz jakis problem ze soba, obstawiam ADHD.
Na wszelkie cytaty, na ktore nie potrafisz odpowiedziec w normalny sposob ( W sumie na zaden nie umiesz) starasz sie przeinaczyc fakty mowiac, jaki to ja jestem Tibiomaniak, dziecinny, etc...
Troszke wyobrazni - Dziecinny nie jestem, a w Tibie gram tylko i wylacznie na starszych klimatach.
Poki co jak dla mnie udowadniasz swoja postawa, ze nie jestes warty dalszej konwersacji chociaz by dlatego, ze jestes KOMPLETNYM KRETYNEM.
Ewentualnie po prostu glupim dzieciakiem.
Pozdrawiam i radze nauczyc sie korzystac z forum.
Royal Lipa
20-02-2010, 15:50
1 gz napisania posta :)
2 właściwie to niema co tu komętować masz w 100% rację
:) pozdrowionka
Czytając tego posta uświadomiłem sobie jedną rzecz.
Ekipa chce wrócić do czasów świetności serwera, gdzie 100cc na allegro kosztowało 1 pln.
Im mniej kasy tym lepiej, dzieci zrozumcie to!
Będziecie mieć mniej pixeli ale za to więcej warte !
Dj Mlody
20-02-2010, 21:53
Gadacie w kolko jak to Wam jest zle bo loota zmniejszyli...
Gdyby ciemna masa idiotow grajacych na serwerze 7.6 choc troche pomyslala, to by zauwazyla ze przez te zmiany wkoncu maja sens wojny i nie tylko !
Wkoncu moze ekonomia zacznie sie krecic, wkoncu nie bedzie idiotow, ktorzy beda sie cieszyc bo przegrali caly dzien i wyniesli 21321423432 k cc z loota.
Stwierdzicie : "NIe grasz tu juz to po co tu piszesz"
A no widzicie, moze dlatego, ze raz na jakis czas zdarza mi sie odwiedzic to forum, a raz na 3 miesiace nawet potrafie zalogowac na postac na cale 5 minut...
Zacznijcie wkoncu myslec i zobaczcie, ze to NAJLEPSZY serwer pod tibie 7.6 i drugiego takiego nie znajdziecie...
Sam odszedlem tylko i wylacznie z powodu mojego kaprysu do walk PVP (A mianowicie walki gdzie w 2 osoby mozna zlozyc jedna bez zadnego problemu, bo nie ma sily by sie wyuhac)
Jakis kolejny z forumowskich napinaczy stwierdzil, ze Mortiis to debil, idiota czy cos tam jeszcze...
Tylko, ze ten idiota stworzyl serwer, ktory w czasach swojej swietnosci bil wszystkie inne serwery leb na szyje, a dzisiaj jego grywalnosc jest mala przez debilne OTSy real map z SMS shopami, softami dajacymi po 999 hp na sekunde i super broniami po 666 ataku.
Gdyby administracji az tak zalezalo na tych waszych zlotowkach to by nie wprowadzili opcji sprzedawania SMSem pacca na 21 dni (Czy cos takiego) za 10,98...
Dlaczego ?
Gdyz sami dostaja z tej kwoty tylko 3,64 (Jak latwo Wam sie domyslec, jezeli kupujesz 2 pacce, masz prawie tyle samo dni co przelewem, a administracja i tak dostaje te kilka zlotych mniej)
Wczesniej wspomnianie SMS shopy juz dawno pojawily by sie na stronie glownej serwera...
Utrzymanie serwera takiego jak APO nie jest wcale takie latwe...
Sam serwer 7.6 musi byc trzymany na poteznym serweru dedykowanym chociaz by ze wzgledu na to, ze foldery juz dawno licza sie w GB a nie MB.
Dlatego zamiast krytykowac, sami wykupcie serwer dedykowany, postawcie swoje serwery 7.6 (Sciagniete Mazurki z neta rulez) i pokazcie, jak to Wy zrobicie zajebisty serwer OTS pod Tibie 7.6
kilka slow na zakoczenie :
Macie tyle ciekawych OTSow pod Tibie 7.6... (Ahh, w sumie to nie, bo wszystkie inne serwery sa pod expy 2354345345345345432412354654764523546432457797 x o silniku Mazurka)
Skoro wam sie az tak tu nie podoba, bo nie umiecie sobie poradzic z zmiana glupiego loota (Zmiana wyjdzie tak naprawde tylko na dobre zwlaszcza jezeli chodzi o game-play) to tylko i wylacznie swiadczy o tym, jak bardzo inteligentne sa osoby grajace na serwerach pod ten protokol Tibi.
Ahh, ponadto - prosze szczylow o nie komentowanie tego tematu, bo i tak nic nie wywnioskuja z tego co napisalem. ;)
Prosze rowniez o w miare sensowne posty, wiec jezeli masz napisac glupi post w stylu "Jestes gupi" - odpusc sobie.
up. ma racje Gm przesadzasz za moich czasow jak zaczolem grac na apo to nie bylo takiego czegos, kazde 1 gp sie liczylo a teraz.. zal i tyle ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.