PDA

View Full Version : [Forum] Ilo?? pochwa? za post

Izmoks
17-02-2010, 17:59
Co w na to aby wprowadzono pod postem liczbę pochwał przyznanych za dany post.

np.

Post....

________
Osoby które przyznały reputacje za ten post

Lady Knighter
17-02-2010, 18:01
Kolejna zbędna rzecz.
Jestem na : NIEEEE

.Storm.
17-02-2010, 18:03
Jestem na nie, po co to komu? nikomu to nie ułatwi zycia...

Wolly
17-02-2010, 18:04
Coś takiego możesz sprawdzić klikając na ten znaczek: http://img33.imageshack.us/img33/7901/reputj.jpg

A jeżeli takie coś ma powstać i ma być widoczne dla wszystkich, to sądzę, że jest to nie potrzebne. Jeżeli już to może być to na takiej podstawie:

Ilość punktów reputacji za ten post: x

x - ilość punktów.

#down

Przeczytaj, to co napisałem uważnie! :)

Quiet v 2.0
17-02-2010, 18:10
Wolly, ale on chce chyba dać możliwość innym, żeby zobaczyli kto dał reput, bo kotwiczką możesz tylko ty zobaczyć ile dostałeś i tylko w swoim poście.

Jestem na TAK, bo dzięki temu można będzie łatwiej rozpoznać dziecko "daj reputa plz" :D

@Saylor: oraz idiotów, którzy powtarzają teksty innych idiotów.

Izmoks
17-02-2010, 18:17
Wolly, ale on chce chyba dać możliwość innym, żeby zobaczyli kto dał reput, bo kotwiczką możesz tylko ty zobaczyć ile dostałeś i tylko w swoim poście.

Jestem na TAK, bo dzięki temu można będzie łatwiej rozpoznać dziecko "daj reputa plz" :D

Dokładnie o to chodzi. Przynajmniej jeden zrozumiał.

Saylor
17-02-2010, 18:18

I kto lizal tylek, by odbanowali konto ^_^

ps.
ja nie mam zdania, bo ten serwer jak i forum spadło na psy.

elo

Senshi
17-02-2010, 18:27
Jestem na nie to tajna sprawa:P

Marcelllo
17-02-2010, 20:26
Jestem na nie, jest to zbędne. Jedynie można byłoby wprowadzić w ustawieniach, tam gdzie wyświetlane są ostatnio przyznane punkty reputacji, żeby było wyświetlone od kogo bo nie zawsze są podpisane :)

Wojowniczy Kaka
17-02-2010, 20:34
jestem na nie poniewaz po co to komu

Crayon
17-02-2010, 22:02
Nie wiem czy wiecie, ale możecie sobie sami sprawdzić, ile dostaliście pochwał za jakiś post.

Dla przykładu mój. Klikam na wagę i rozwija mi się magiczna lista (http://i46.tinypic.com/16kdrgm.jpg) wszystkich reputów, które uzyskałem za post. Dlatego myślę, że to co proponujesz jest zbędne.