View Full Version : Apo Klient
Czarodziej Xardax
17-02-2010, 20:08
Moja propozycja polega na tym by Administracja stworzyła własnego klienta do tibi.
Były by w nim takie rzeczy jak:
-Full addony
-new itemy (co się z tym wiąże nowe questy)
-new czary
-new ściany / podłoga
itd. itp.
Ewentualnie szło by zrobić tak by nie szło używać botów xDD
( ale to się wam nie spodoba bo większość ludzi boci : ( )
Kiedyś rozmawiałem o tym z Mortiisem, ale przerabianie orginalnego clienta Cipsoft jest nielegalne. Sądzę, że coś takiego nie powstanie, lecz jestem na tak!
Eh moriis ma dużo roboty a ty chcesz jeszcze zepsuć Ich logowanie na OTS to całkiem będzie burdel .. Gorszy niż teraz jest ;/
Na jednym otsie gm zrobil cos takiego ze zmienil ip i go nie udostepnial i nie mozna bylo uzywac botow ;].Ale takie cos pewnie nie wejdzie bo poodchodzi duzo osob.
Marcelllo
17-02-2010, 20:15
Jestem na ta, ale administracja tego nie wprowadzi :) Była już mowa o tym, lecz Administracja się upiera, że wtedy złamie prawo...
Czarodziej Xardax
17-02-2010, 20:20
Mniejsza o to czy będzie łamał prawo..
Tylko straci ludzi którzy kupują pacc : (
( nie trzeba robic zabezpieczenia "anty bot" [nie wiem jak się to nazywa] )
Cristiano
17-02-2010, 21:47
Ja jestem na Tak przynajmniej wiecej nowych gaczy przyjdzie i mniej Cave Botow bedzie :D
Nie, po co takie coś, za mało masz klientów, bądź tibia pickow?
Po za tym jak napisał Wolly, jest to nie legalne.
3rd Dimension
17-02-2010, 22:26
Zaznaczyłem odpowiedź NIE. Na samym forum jest masa różnych APO CLIENTÓW by Ktośtam, tibia.spr, tibia.piców, wiec jak ktoś ma chęć na przeróbki, da radę sam, jednak jakby stworzono system antybotowy, to byłoby zajebiście :d.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Zarexoholik?
17-02-2010, 23:59
Jestem na NIE! Klimat tibii 7.6! O to tutaj chodzi! Ty chces wprowadzać zmiany do klienta? (ściany, podłogi, addony,itemy?) Niektóry grają tutaj, bo APO chociaż w kawłku przypomina czasy globalnych serwerów tibii 7.5-7.6.
Lunatic Volt Here
18-02-2010, 00:06
Po co odrazu własny klient?:confused: wystarczy podmienić swoja stara Tibie.spr na nowsza z tymi właściwościami, które ty chcesz i masz :cool:
Dark Devorious
18-02-2010, 08:05
Eh moriis ma dużo roboty a ty chcesz jeszcze zepsuć Ich logowanie na OTS to całkiem będzie burdel .. Gorszy niż teraz jest ;/
Zastanow sie co ty piszesz czlowieku :OO
#Topic Jestem na tak , dobry pomysl. Ale to zajmie sporo czasu , jezeli chcesz dodac odrazu nowe questy czy czary :D
Czarodziej Xardax
18-02-2010, 09:46
Omg, połowa ludzi nie czai o co mi chodzi...:confused::confused::confused:
Ja nie chce by itemy były pozmieniane .......
Ja chcę by bylo nowe questy/monstry/addony(nie tak jak teraz po 7 addonow ale np. po 13 man/woman) itp.
Przykro mi, ale jest to wykluczone! Jak ktoś napisał up, modyfikowanie klienta Tibii jest nielegalne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.