View Full Version : Zmieniamy P?e? !
`diGiel <3
17-02-2010, 23:56
Cześć na wstępie chciałbym prosić szanowną moderacje o nie dawanie warna bo zbytnio nie wiedzialem gdzie wstawić ten temat.
A więc przechodzimy do sedna sprawy...ciekaw jestem czy wy użytkownicy(większość mężczyźni) chcielibyście zmienić płeć ale nie tak na dzien,tydzien,miesiąc ;D tylko na zawsze ;c ;d za nim odpowiecie to zastanówcie się w 100%.
Jeżeli chodzi o mnie to raczej nie ,ponieważ jak większość się domyśla to mężczyzna ma się czym pobawić przy kobiecie :D a kobieta też z tym ,że to jest też dla nas przyjemność ,druga opcja dotyczy rodzenia xd nie chcialbym przez to przechodzić. kolejna opcja tyczy komputerów przed którymi raczej kobiety tak nie przesiadują więc nie doświadczył bym tej manii komputerowej xd nie chodzi tylko o Tibie ;f .Takie jest moje zdanie xd myslę ze temat ciekawy i nie wstydźcie się tylko gadajcie co wam na ten obrzydliwy jęzor wpadnie
enjoy
N-series
18-02-2010, 07:49
Są plusy bycia Dziewczyną i Chopakiem , twoje argumenty są śmieszne "nie doświadczył bym mani komputerowej " Dziewczyny mają inne zainteresowania więc wiesz ;s ,co do tematu nie mam zdania płeć ma plusy i minusy i nie da się zmienić płeci tak o , przynajmniej mi się tak zdaje ;p
Poziomkuwa
18-02-2010, 07:59
Gdybym zmienił płeć to bym się balonikami bawił. XD
Nieeee Chciałbym <33
Argumentów nie dam bo musiałbym dłuuuugo pomyśleć a u mnie z tym problem ;s
W sumie, to nie chciałbym, przerażająca jest dla mnie myśl, że obce ciało mi wchodzi w szparę : O! Z rodzeniem też ciężko. Ale z drugiej strony fajnie jest być taką osobą, która podnieca niektórych osobników płci przeciwnej. Chodzi mi ofc o ładne dziewczyny. Ale jest więcej wad bycia dziewczyną, niż zalet. Nawet chodzi o higienę korva ile one w łazience spędzają -.-
#Down
Ty, niegłupie ! :)
#Edit
Drah, nie chodzi mi o to, że źle, że dbają o siebię, tylko ja nie wyobrażam siebie w sytuacji wstawania 2h wcześniej do szkoły, żeby umyć włosy, umalować się itp. :)
Jeżeli zmieniłbym płeć na żeńską to również zmieniłbym orientacje na homoseksualną.
Nawet chodzi o higienę korva ile one w łazience spędzają -.-
To źle, że dbają o siebie? ogarnij się.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Own3d ! ;x
#Temat
Nie chciałbym zmieniać płci.
Bleeh..
Nie zmienilbym nigdy !;d
PRzestan tak byc kobieta... Takie zmartwienia jak czy paznokcie pomalowane,czy oczy wymalowane, czy tapeta nalozona..
Bosh.. No sens dla mnie..
Jeszcze ten okres, rodzenie itp..To juz wgl. zniecheca mnie;d
Keshuter
23-02-2010, 15:20
nie zmienialbym .w sumie dziewczyny maja troche prosciej w zyciu...:<
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-02-2010, 15:26
kolejna opcja tyczy komputerów przed którymi raczej kobiety tak nie przesiadują więc nie doświadczył bym tej manii komputerowej
No przepraszam bardzo. Mam taką koleżankę co po 6h~ siedzi i jest w 100% normalna.
#topic
Nie bo... nie?
Ero Senin
23-02-2010, 15:50
@up
Powiedz nam jak to jest azbest transie XD
@top
Chciałbym być lesbijką :<
chłopaki są silniejsi i lepsi z nich sportowcy : / raczej nie zmienię płci jak azbest
xdddddddd
@topic
Na pewno bym nie chciał zmienić. xd
o ja pieprze jakie sie tu tematy na forum rodza xd
@Topic
Nie chcialbym byc dziewczyna xd one maja troche do dupy sa slabsze od mezczyzn mniej wytrzymale i maja wiele zasapów np, " o korfa nie pomalowalam paznokci co ja teraz zrobie" no bez jaj xd
Nie chciałbym zmieniać płci, aczkolwiek, gdybym urodził się dziewczyną to jest duże prawdopodobieństwo że bym był ruchawicą XD
Megereess Onwed
24-02-2010, 11:17
Ojjj plci nie chcialbym zmieniac ;D
kazdy by w ciebie noo wiadomo ;d
;Dzreszta ciaza i wogole
eee nie ;d
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Own3d ! ;x
#Temat
Nie chciałbym zmieniać płci.
yy , co w tym smiesznego , kazdy normalny chlopak o tym pomyslal na wjazd :O.
_topic
jezeli byla by taka koniecznosc to bym sie skurwil , elo.
Chciałbym zmienić płeć na jakiś tam okres czasu. Wiele nowych doświadczeń, itp.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.