PDA

View Full Version : Screeny [ czit ]

Kristo.
18-02-2010, 08:26
Witam,
Screeny trzeba dawać do działu "Skargi i odwołania".
Moim zdaniem jest to błąd. Jest dział "screeny" gdzie dotychczas jest tylko 1 temat [ były 2 ale, ktoś usunął ]. Czasami admin może, na szybko patrzeć i nie zauważyć np. tego, że screen jest przerobiony.
Dział screeny powinien być od tego, aby wrzucać tam screeny zrobione przez adminów :O Chyba jako gracze mamy prawo wiedzieć, kto miał zrobione Screeny i sami ocenić co na nich widać.

ps. I dlaczego ten dział jest prywatny?
Jeżeli jakiś cziter się odwołuje to chyba lepiej jak więcej osób oceni, a nie tylko admini.

Stormczester
18-02-2010, 10:10
Zgadzam się z Tobą Kristo. Admin nie zawsze był podczas całego zamieszania, więc dużo może nie wiedzieć.

Crayon
18-02-2010, 10:48
Temat był, ale został przeniesiony do działu Skargi & Odwołania zgodnie z regulaminem. Dlaczego jest prywatny?
Bo nie Wy jesteście Adminami i nie Wam oceniać czy screeny są czyste, czy nie. Macie "obowiązek" gry, a nie oceniania, czy ktoś miał cheaty czy nie. Jeśli będziemy mieć wątpliwości, spytamy się Was o zdanie.

Chyba jako gracze mamy prawo wiedzieć, kto miał zrobione Screeny i sami ocenić co na nich widać.

Chyba jako gracze mamy prawo wiedzieć

Chyba jako gracze

Chyba
No chyba nie

Wy jesteście do grania, my do oceniania. Przecież to MY robimy screeny i MY czekamy aż miłościwy gracz wrzuci screeny.

Rola gracza ogranicza się do reportowania cheaterów na steamie, czy tsay@ w czasie gry. A jeśli nie ma żadnego admina, wchodzicie na speca i wpisujecie w konsoli 'record xxx'. Potem uploadujecie na jakiś server i wrzucacie właśnie do działu Skargi & Odwołania. I tyle. Resztą zajmują się ludzie, którzy zostali do tego wybrani. My mamy możliwości i obowiązek sprawdzenia każdego przypadku, który nam zgłaszacie w tym dziale. Nie wiem czy pamiętasz jaki burdel zrobił się, gdy nagrałeś ByOuTa z no recoilem - 90% postów użytkowników była w stylu 'no recoil to nie czit, lol'/'bajolt nic niema, chyba was pojebalo'/'nie ogladalem ale musi byc czit', a Mejger już po drugim obejrzeniu demka(1 w normalnej prędkości, drugie w zwolnionym tempie) wiedział, że to nonrecoil. 30 bezsensownych postów.

W ogóle zdradzę Wam coś - mamy pomysł, żeby dla beki wrzucić do działu Demka wszystkie nagrania cheaterów(sam mam kilkanaście). To znaczy graczy, którzy cheatowali i zostali zbanowani i nie odwołali się, chociaż połowie robiliśmy screeny.

Admin nie zawsze był podczas całego zamieszania, więc dużo może nie wiedzieć.
Yyy, że co? Nie jesteśmy podczas tego całego zamieszania jak robimy screeny cheaterowi? Albo jak kręcimy mu demko? Nie rozumiem w ogóle twoich słów.

Kristo.
18-02-2010, 12:01
Temat był, ale został przeniesiony do działu Skargi & Odwołania zgodnie z regulaminem. Dlaczego jest prywatny?
Bo nie Wy jesteście Adminami i nie Wam oceniać czy screeny są czyste, czy nie. Macie "obowiązek" gry, a nie oceniania, czy ktoś miał cheaty czy nie. Jeśli będziemy mieć wątpliwości, spytamy się Was o zdanie.

No chyba nie

Wy jesteście do grania, my do oceniania. Przecież to MY robimy screeny i MY czekamy aż miłościwy gracz wrzuci screeny.

Rola gracza ogranicza się do reportowania cheaterów na steamie, czy tsay@ w czasie gry. A jeśli nie ma żadnego admina, wchodzicie na speca i wpisujecie w konsoli 'record xxx'. Potem uploadujecie na jakiś server i wrzucacie właśnie do działu Skargi & Odwołania. I tyle. Resztą zajmują się ludzie, którzy zostali do tego wybrani. My mamy możliwości i obowiązek sprawdzenia każdego przypadku, który nam zgłaszacie w tym dziale. Nie wiem czy pamiętasz jaki burdel zrobił się, gdy nagrałeś ByOuTa z no recoilem - 90% postów użytkowników była w stylu 'no recoil to nie czit, lol'/'bajolt nic niema, chyba was pojebalo'/'nie ogladalem ale musi byc czit', a Mejger już po drugim obejrzeniu demka(1 w normalnej prędkości, drugie w zwolnionym tempie) wiedział, że to nonrecoil. 30 bezsensownych postów.

W ogóle zdradzę Wam coś - mamy pomysł, żeby dla beki wrzucić do działu Demka wszystkie nagrania cheaterów(sam mam kilkanaście). To znaczy graczy, którzy cheatowali i zostali zbanowani i nie odwołali się, chociaż połowie robiliśmy screeny.

Yyy, że co? Nie jesteśmy podczas tego całego zamieszania jak robimy screeny cheaterowi? Albo jak kręcimy mu demko? Nie rozumiem w ogóle twoich słów.

Chodzi mu o to, że np. ja nagram demo wrzuce i ludzie którzy przy tym byli by się wypowiedzieli. Dajmy na to, że ktoś wrzuci demo na mnie. Jak mam sie niby obronić jak nie mam wstępu do tematu? Zero myślenia z waszej strony

@Down
Chyba każdy ma prawo się bronić. Uwierz, niektórzy są początkujący [ względem rozpoznawania czitów ]
Jeżeli twoim zdaniem gracz jest pionkiem do przesuwania, który nie ma prawa wtrącić swoich 3 groszy do rozmowy O NIM to ja dziękuję.

Crayon
18-02-2010, 12:04
Jak mam sie niby obronić jak nie mam wstępu do tematu? Zero myślenia z waszej strony
Przed czym się bronić? Przed zarzutami? To my, admini, decydujemy czy ktoś ma cheaty czy nie. Jak nie masz, to nie będzie bana, jak masz - zostaniesz wpisany na listę. Naprawdę - nie jesteśmy początkującymi i potrafimy odróżnić, czy ktoś uczciwie gra, czy oszukuje.

Uwierz, niektórzy są początkujący [ względem rozpoznawania czitów ]
Zapewniam Cię, że nie jesteśmy laikami i potrafimy tę sztukę.

Mc Maciek
18-02-2010, 12:16
Bronić się będziecie dopiero jak zostaniecie zbanowani. Myślicie, że po co Zgłoszenia i Skargi dot. Tibii są działami prywatnymi? Żeby nie było właśnie takich sytuacji, o jakich napisał ^Crayon.

Zrobię nowy dział, Zgłoszenia (tutaj będziecie mogli wrzucać demka cheaterów), a Santano nada mu takie prawa, jak Zgłoszenia dot. Tibii.

Poraz ostatni przypominam:

!!!!!DZIAŁ DEMKA NIE JEST OD ZGŁASZANIA OSÓB ŁAMIĄCYCH REGULAMIN!!!!!