PDA

View Full Version : Serwer APO-ROX

Franxi Druid
18-02-2010, 17:36
A wiec moja propozycja polega na tym aby usunac roxa , wiem bylo duzo tematow, ale chce zeby to wygladalo tak
Korzyści
~~~~
~~~~

Straty
~~~~
~~~~

A więc JA

Korzysci
- Wiecej najazdow, eventow , GM juz nie musialby byc na 2 serwach, etc.
Straty
nie widze zadnych, mozna jakis przelicznik zrobic cos w stylu ze za 2k lvl na roxie masz 200 na zwyklym, pozatym , jest propozycja na reset charow. Wiec?

@Down
Grasz na apo 8.42? Nie. Nie udzielaj sie prosze.
Idz na 7.6 okradnij kogos ; )

.Storm.
18-02-2010, 17:42
Koles poczytaj dokladnie forum to zobaczysz cos i wogole

@top
1. Nie wiem
2. nie wiem

Franxi Wizard
18-02-2010, 17:43
Jestem Za usunieciem serwera APO-ROX.Gracze na server 8.42 czekali (2 lata?),gdy juz server powstal bylo wszystko ok gralo 100+ potem mortiisowi cos odjebalo..stworzyl roxa liczba graczy na apo 8.42 spadla do 10...BRAWO MORTIIS

@kosa poco ty tu sie wogole udzielasz jak grasz na 7.6

Bastek10
18-02-2010, 17:43
hmm?
Ale pomyśl o tych co na rox majka 2k+lvl?A jak ty byś miał taki chciałbyś aby usunięto serv?Bo ja nie.

Old Vienio
18-02-2010, 17:48
hmm?
Ale pomyśl o tych co na rox majka 2k+lvl?A jak ty byś miał taki chciałbyś aby usunięto serv?Bo ja nie.
taki lvl to sie boci kilka dni

@topic
usunac roxa

Moon Red
18-02-2010, 17:59
GM'owie olewaja ten server update na rok . Za mało expowisk!!!!!!!!!!

Dj Mlody
19-02-2010, 13:05
Po co maja usuwac ten server?
Moze nie ktorzy lubia ten server i wola pograc na wiekszym expie :_)
NIE pjona

Surio__:D
19-02-2010, 14:02
@Old Vienio
jeśli dla ciebie 2k lvl boci się kilka dni to proszę zaczynaj i boć , kozak? po 1 jest teraz masowe banowanie nie debugowanie a odrazu ban
2. każdy kto wbija 1.5k gildia ck lub ow odrazu go upierdoli zeby nie miec konkurentów
więc dawaj wbijaj 2k lvl w pare dni.;)
pozdro.

Następny bezsensowny temat :/ możecie robić tematy/ankiety o usunięciu serwera apo rox lecz to nie nastąpi... a temat "ostateczny res charów" na apo rox jest przegłosowany więc bedzie res , nawet jak by rox został usunięty nikt by na apo 8.42 nie grał komu by się chciało wracać do monotonnych expowisk z demonami/archdemonami ? to już staje się naprawde nudne.

Ps. Dam na "tak" ale i tak nic z tego nie wyniknie.

Pozdrawiam Surio__:D

Surio__:D
20-02-2010, 10:14
dyzio plx nie używaj tylko "!" oraz "." bo to się staje nudne ;/ a moderatora proszę o zamknięcie tematu z powodu napinki organizowanej przez użytkownika "dyziek" :)