PDA

View Full Version : Polepszenie lub dodanie nowego sworda.

Whistler
18-02-2010, 20:29
Witam.
Niedawno powróciłem do gry na rooku. Od samego początku bije z najlepszego sworda na rooku - bright sworda daramanian waraxe (Atk:36 Def:30). Kiedyś najlepszym axem był fire axe (Atk:38 Def:16) a teraz najlepszym jest (Atk:39 Def:15) który ma AŻ 3 punkty ataku więcej a niżeli bright sword. Uważam że jest to troszkę krzywdzące dla osób które zaczęły grę z mieczem.

Moją propozycją jest wprowadzenie nowego miecza który miałby podobny atak do daramanian waraxe lub polepszenie bright sworda.

przecież masz jeszcze giant sworda to w czym problem ? ma on aż 46 ataku ! więcej o 7 od Darmariana

Nie wiem czy ironizujesz czy mówisz serio.
Mam na myśli broń jednoręczną.

Zapomniałem dać do sondy odpowiedzi z 'nie'.

Lady Knighter
18-02-2010, 20:32
Nie ogarniam twojego pisma. Wytłumacz mi o co ci chodzi?

Vojska
18-02-2010, 20:32
Nie zrobią tego. Masz zawsze szanse poskilować axa. Jeżeli Tygrys zrobi quest na nowe bronie to zapewne będzie od 300 poziomu.

Zrazik
18-02-2010, 21:17
przecież masz jeszcze giant sworda to w czym problem ? ma on aż 46 ataku ! więcej o 7 od Darmariana

.Storm.
18-02-2010, 21:19
Zaznaczyłem odpowiedz numer jeden i moim zdaniem jest to dobra propozycja jestem na tak !

Tygrys
19-02-2010, 14:48
Propozycja zostaje odrzucona. Czemu? Już wyjaśniam...
może i Bright Sword ma 3 atk. mniej od Daramanian Waraxe, ale za to ma aż o 15 defa więcej!
Więc nie mówi mi, że ktoś jest pokrzywdzony... A 3 atk to nie taka duża różnica. A co mają powiedzieć Ci, którzy mają cluba? (o ile ktoś ma...)
jak Ci nie pasuje, to skilluj "aksa" ;)