View Full Version : Nowy POH
Arko1926
18-02-2010, 21:19
Co sądzicie o nowym POH, jak uważam jest nieczytelne, za dużo jest potworów nie da się chodzić, nie wiadomo gdzie są stare misje do wykonania, można się pogubić bardzo się zdziwiłem, że takie badziewie zostało zrobione!!!
@up Koles jestes debilem ?! Boże... Ogarnij sie, najpierw chcecie aby cos robili na apo ,a potem robicie z tego niewiadomo co ze to glupie itd...
A moim zdaniem jest to dobrze.
!!sQaua!!
18-02-2010, 21:28
Co sądzicie o nowym POH, jak uważam jest nieczytelne, za dużo jest potworów nie da się chodzić, nie wiadomo gdzie są stare misje do wykonania, można się pogubić bardzo się zdziwiłem, że takie badziewie zostało zrobione!!!
To jest normalnie. Z czasem się przyzwyczaisz.
Jutro się zaloguje zobaczyć to nowe POH, ale jak znam życie, Tygrys pewnie się postarał i znowu przeszedł samego siebie :>
Fajny jest. Widać, że się Tajger postarał. Szkoda że nic nie ma na 8.42
Bastek10
18-02-2010, 21:43
Jak dla mnie jest to bardzo dobrze zrobione.A nowi gracze pewnie nie będą mieć nic do tego bo nie widzieli jak było kedyś!
Spoko to zrobione jest.
Bardzo dobrze, że POH został zmieniony. Nie będzie trapów, mniejsze lvle mogą pozabijać więcej potworów.
Jak mówi Curly jest bardzo dobrze nie potrzeba zmieniać i łatwo się przyzwyczaić i jest fajnie zrobione. ;)
<Vetebcio>
18-02-2010, 22:21
Mi się w ogóle nie podoba :)
Stary był lepszy...
Zarexoholik?
18-02-2010, 22:23
Świetna sprawa! Awangarda i jeszcze raz awangarda Tajgerze ! xd
Świetna sprawa! Awangarda i jeszcze raz awangarda Tajgerze ! xd
Fajny teraz ;] i niech zostanie ;]
Kapitan Alkohol.
18-02-2010, 22:39
#Krisix
A ile osób gra na 8,42 ? Ty i z 2 inne ?
#top
No fajnie to wygląda, zobaczyłem też że leci sporo więcej kasy z potworków dla low lvl, więcej takich rzeczy, żeby nie było spamu 'prosze daj cos'.
Xienus Paladin
18-02-2010, 23:26
Mistycus to ze ty idziesz na łatwiznę i grasz na 7.6 masz 15 lat... i kozaczysz do każdego jak byś miał 25 -.-
weź się człowieku ogarnij ok?? wyjdź na dwór, to czasem pomaga!! a może jakieś leki??
spotkaj się z psychologiem
ale nie jeździj po inny... myślisz ze jesteś fajny bo wbiłeś marny 1,5k lvl??
otóż muszę ci oznajmić ze wcale fajny nie jesteś!!!
a po za tym już ze 2x widziałem temat ze odchodzisz z 4um -.-
@top
Poh jest spoko :>
Belfus Adri
18-02-2010, 23:35
Nowy poh jest boski, tajger pokazał co potrafi ;d
>>Vegos<<
19-02-2010, 07:45
Fajnie ;) można tam uciekać z pk i o to chodzi, że ciężko xD
..:TaLoS DrUid:..
19-02-2010, 07:59
Nom. Fajny jest ten poh. Pochodzisz 10min i wiesz gdzie all .. Też szukałem 2min starych questow co tam były i sa nadal... Tylko trzeba chcieć
...:KoMBoj:...
19-02-2010, 08:31
Fajne to nowe Poh :D Widac ze tygrys sie postaral :)
Komboj 1-...?
Pytanie do Tygrysa:
Ty zrobiłeś ten POH czy Tares?
Bo widzialem juz podobny u niego. ;x
A tak w ogole to fajnie, ze cos zmieniacie.
Mc Maciek
19-02-2010, 10:52
Tak, teraz będą leciały posty "tak, głupie", "nie, fajne" i co z tego wyniknie? NIC. POH jest zrobiony nowy, nie po to ktoś się męczył, żeby teraz jego praca poszła na marne.
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.