PDA

View Full Version : Domki !

Zarexoholik?
19-02-2010, 00:02
Wszyscy gracze powinni stosować się do regulaminu, który jest ściśle określone na głównej stronie naszego serwera. Jak każdy wie domki usuwane są po miesiącu w momencie kiedy żadna z postaci nie była online, a domek jest zapisany na jedną z tych postaci.

http://i48.tinypic.com/oihu7q.jpg

Tak - to prawda!

A jednak?

http://i46.tinypic.com/11i058z.jpg

http://i49.tinypic.com/169pbgz.jpg

Uwierzcie, że na inne noob chary też nie logował.

14.01 - a jest 19.02

To tylko jeśli chodzi o moje zdanie na ten temat. Czasy się zmieniły, ownerzy też. To, że ma taki domek nie znaczy, że ma go mieć do końca życia. Niech inni gracze też mają możliwość 'zamieszkania' w owej villi skoro on skończył już swoją 'karierę' !

:)

Adasik
19-02-2010, 00:08
Popieram! Gracz ten ma ten domek 'kupę czasu' a już dość dawno zakończył swą grę.. A zapewne niejeden z nas chciałby mieć tak fajną villę.

GooHooNe
19-02-2010, 01:05
tak tylko zarexoholik to lord pih i juz ma hatke malo ci juz?

Drako o.o
19-02-2010, 01:08
oj widze komus żal dupe sciska, juz sie zlaogowalem nie placz :)

Zarexoholik?
19-02-2010, 01:15
oj widze komus żal dupe sciska, juz sie zlaogowalem nie placz :)

Nie logowałeś miesiąc, a regulamin to regulamin. Jak żal może komuś ścisnąć dupę? Dupę ścisnąć mogą za ciasne majtki.

W dodatku tak ci się rENce trzęsą, że pisząc tego posta napisałeś neologizm:

zlaogowalem

Co do regulaminu to napiszę do odpowiednich osób, bo i tak nie grasz, a gdyby nie ten temat dalej byś nie logował. :)

Duff
19-02-2010, 01:50
Popieram w 100% Lord Mosciarzowi zabrali domek i wystawili go na licytacji i tak powinno byc z orkiem :)

Brain
19-02-2010, 06:50
Nie logowałeś miesiąc, a regulamin to regulamin. Jak żal może komuś ścisnąć dupę? Dupę ścisnąć mogą za ciasne majtki.

W dodatku tak ci się rENce trzęsą, że pisząc tego posta napisałeś neologizm:

zlaogowalem

Co do regulaminu to napiszę do odpowiednich osób, bo i tak nie grasz, a gdyby nie ten temat dalej byś nie logował. :)

To chyba tylko Tobie żal dupe ściska, że nie masz tego domku. I żalisz się an forum. A Drako popełnił zwykłą literówkę ziomuś.

@Topic
Jestem za nie odebraniem domku. Jak kupił to niech sobie ma.

Lunatic Volt Here
19-02-2010, 07:02
Ja Jestem Za Odebraniem Domku. W koncu regulamin to regulamin..:D

Senshi
19-02-2010, 07:25
Jak ma domek niech sie cieszy
Na apo nikt nie przestrzega regulaminu...

Demon
19-02-2010, 07:34
Ja Jestem Za Odebraniem Domku. W koncu regulamin to regulamin..:D

i tak go ***** nie kupisz , wiec po chuj lizesz dupe? -,-

_tOPiC
szkodzi wam cos , ze Drako ma ten domek? ;[
a co do masciarza to nie logowal o wiele wiecej , pa <3.

Bastek10
19-02-2010, 08:35
A skąd wiesz ze o nie gra teraz inna postacią na tym samym acc?

~Mari
19-02-2010, 10:25
Autorowi gz zalozenia bezsensownego tematu :)
Jak kupil sobie domek niech sobie go ma, jezeli chodzi o moje zdanie to niech zostawia mu ten domek, i tak go nie kupilbys bo nie masz pieniazkow ;( sorki www.allegro.pl zrobi to za Ciebie :0

placzesz w grze i na forum?;]

Zarexoholik?
19-02-2010, 10:59
Autorowi gz zalozenia bezsensownego tematu :)
Jak kupil sobie domek niech sobie go ma, jezeli chodzi o moje zdanie to niech zostawia mu ten domek, i tak go nie kupilbys bo nie masz pieniazkow ;( sorki www.allegro.pl zrobi to za Ciebie :0

placzesz w grze i na forum?;]

On go kupił? Aha, a na apo grasz od wczoraj?

Pieniążki mam - jeszcze nimi mógłbym za ciebie zapłacić.

To chyba tylko Tobie żal dupe ściska, że nie masz tego domku. I żalisz się an forum. A Drako popełnił zwykłą literówkę ziomuś.

@Topic
Jestem za nie odebraniem domku. Jak kupił to niech sobie ma.

Tak 'an' forum.

On go kupił? Chyba jesteś wcześniakiem. Tak, żalę się na forum, bo są specjalnie do tego przeznaczone działy? Takie jak np. opinie/krytyka? Nie można się wypowiedziedź na dany temat? Podpierdoliłeś avatar Tygrysowi i świecisz - epic fail.