PDA

View Full Version : Rokard i 2 poprawki, propozycje.

ARMEDIS
19-02-2010, 11:35
1. Exspie na rokardzie zauważyłem pewien błąd który odnosi się do przekładania life fluidów z gbp life fluidów znajdującego się w głównym bp do głównego bp. Dokładniej rzecz biorąc chodzi o to by można było przekładać life fluidy z bp do innych bp, teraz niemożna. TYGRYS WHY ..... :(

2. Druga propozycja która pewnie nie zostanie zrozumiana, zaakceptowana przez wielu jest stworzenie nowych life fluidów, też czerwonych które mają
3 ładunki, + tego jest to że można by było nosić 3 razy więcej life fluidów, bo teraz tylko zmieszczę na capa 7gbp a to jest co pół godziny złażenie z respa bo nowe life fluidy exspiąc na bk.

Lady Knighter
19-02-2010, 11:39
Może być 1, jak ci capa brak kup se IH-y.

Dark Devorious
19-02-2010, 11:42
Jestem za pierwsza propozycja. Co do drugiej , jestem na nie. Kup sobie ihy i zmiescisz okolo 20 backpackow :D

Xelix
19-02-2010, 11:48
Dokładnie kup sobie ihy :DDDD ale mogliby dodać ihy w gbp a nie bp :p ale to szczegół :)

Tygrys
19-02-2010, 12:09
1. Nie wiem w jakim języku napisałeś tą propozycję, ale nie zrozumiałym dla mnie.

2. Niestety odpada, jak pisali up - kup sobie ihy. No, najpierw zrób quest ;)

#edit
Odnośnie pierwszej propozycji. Dowiedziałem się, że Mortiis zrobił to specjalnie. To taka blokada, antybot ;)