View Full Version : Gandzior - Cfede na minie (Diss na Tede)
Nowy diss na tedolfa
http://www.youtube.com/watch?v=Wc0A_wLIvaA
Gandzior > tede
Mikiel Król Sedesów, ej!
19-02-2010, 15:50
Gandzior > tede
HAHAHAHHAH, dobry żart XDDDDDDDDDDDDDD
Diss jest już stary, żeś się kurva obudził.
Truskawa > Gandzior
Pan z tylniego siedzenia z Carismy Gandzior ejkejej Kamerzysta, Stiwen Spilberg pokazał jakim jest pajacem. To można nazwać dissem?:mad:
Chłopak chce się wybić na tym beef'ie po tym jak jego Pc Park klatka rozeszła się po kościach, niby Tede zaczepił jakąś czwórke wtf?
Może się coś uda na tym forum zrobić.
W..
Jednym słowem -> ŻAŁOSNE
Y...
http://i46.tinypic.com/9qlmds.gif
ŻAŁOSNE, AŻ ŻAL KOMENTOWAĆ!
P...
Τettmeier
19-02-2010, 15:58
Tede zgarnia nagrody za singiel roku, płytę roku. Niedługo będzie osobowością roku (prowadzi XD), a on że to koniec jego przygody z rapem. Żałosne.
I...
Maatinii
19-02-2010, 15:59
Widać że chce sie jak by tak wypromować na tym "beefie". Marnie mu to wyszlo...
A co do tematu to lekko stare to jest i ten co śpiewa ma głos jak by srał na kiblu : <
E..
Ridz_Forester
19-02-2010, 16:19
Marny typ z tego gandziora, niech lepiej lata dalej z kamerą za ryskiem.
R..
I bardzo dobze jechac tedego i cala rodzine jego !!!
Fajna nuta :D
Mikiel Król Sedesów, ej!
19-02-2010, 17:16
I bardzo dobze jechac tedego i cala rodzine jego !!!
Twój post się nie liczy bo nie potrafisz pisać x /!
^topic
Może niech zamiast nagrywać dissy i jeździć na tylnym siedzieniu z kamerą nakręci jakiś film długometrażowy?
A..
No jasne! Nie ma to jak jedna zwrotka jako diss, haha, taki z niego raper jak ze mnie morderca!
L..
Marcin1998JP.
19-02-2010, 18:30
J!
forumowa ekipa od dziś zgrana i zawsze spoko
Słabe.
Gandzior jakąś płyte wydaje czy coś? Bo ewidetnie chce o sobie przypomnieć.
SilesiaRebel
19-02-2010, 22:00
jak to Gandzior zapowiedział
nie chciałem się odzywać bo to. nie moja sprawa ale wkurwia mnie ta ksywa PEDE!!
pede zgarnia nagrody za singiel roku, płytę roku. Niedługo będzie osobowością roku
to, że miziasz się po piździe wieczorami na jego widok to zachowaj to dla siebie.... uznaj go ***** jego mać za Boga, może ci ulży....
Gandzior jakąś płyte wydaje czy coś? Bo ewidetnie chce o sobie przypomnieć.
kto jest fajnem PRAWDZIWEGO RAPU ten pamięta o nim.
ja jakoś nie słyszałem pedzika od czasu tej ,,płyty" ah2n2 czy jakoś tak.
Rysiu go pojechał i nie próbujcie zaprzeczać bo to, że tedzik wydał płyte o niczym nie świadczy Hajs Hajs i Hajs....
ciekawe z kim teraz nagra Featuring :D
była:
- Kukulska
- Sośnicka
- Mrozu :eek:
a no dobra dobra... ,,Oni" idą przecież z nową rewolucją :D haha :D:D:D
jeszcze coś :D
Twój post się nie liczy bo nie potrafisz pisać x /!
a Twój post się nie liczy bo jesteś zwykłym leszczem.....
:*
kto jest fajnem PRAWDZIWEGO RAPU ten pamięta o nim.
Nie chce tu oceniać, kto słucha prawdziwego rapu, ale jak dla ciebie czwórka to prawdziwy rap, to lepiej idź dalej słuchaj penera.
Poza tym twój rysiu też nagrał z Mrozem, a wiesz czemu? bo chciał skserować TDFa, tak samo jak to zrobił z akcją z mikstejpami
niech twój idol wymyśli coś sam
#Down
Uważaj, bo ci żyłka pęknie. Z informacji jakie twój rysiu dawał, jego nagrywka z Mrozem była jakieś 3tyg później niż zrobił to TDF
Masz tu mój lastfm (http://www.lastfm.pl/user/Mejgerq) i zobacz kogo słucham, nie jestem psychofanem TDFa, ale twój penerski idol nawet nie umie się przyznać do błędu, co może powiesz, że koleś dostał wpierdol w ZG nie przez niego?
Dobranoc, idź głosić swoje prawdy na jakimś prostofunclubie czy tam slutrzylitery.pl
SilesiaRebel
19-02-2010, 22:07
Poza tym twój rysiu też nagrał z Mrozem, a wiesz czemu?
pewnie to tobie Rychu powiedział c'nie? haha...
Nie chce tu oceniać, kto słucha prawdziwego rapu, ale jak dla ciebie czwórka to prawdziwy rap, to lepiej idź dalej słuchaj penera.
ohh no wybacz... jeżeli dla ciebie prawdziwy rap to tede to słuchaj dalej kukulskiej....
pamiętaj!
Od początku idziecie z nowa rewolucja hahahaha!
Ale wy się spinacie ; o Mikiel tylko czeka na to aż ktoś najedzie na TDF'a i rozkręca dyskusje , jakby był jakimś jego adwokatem . Mejger tak samo tylko że bardziej spokojnie ;d Ale to jest cały Mejgerek ;d Podaj GG ; *
19-02-2010, 22:12
Ale wy się spinacie ; o Mikiel tylko czeka na to aż ktoś najedzie na TDF'a i rozkręca dyskusje , jakby był jakimś jego adwokatem . Mejger tak samo tylko że bardziej spokojnie ;d Ale to jest cały Mejgerek ;d Podaj GG ; *
Polać mu bo dobrze Nawija! ^_^
Diss ? Hmm mało argumentów
jak dla mnie wystarczy 1
,,Doje*ałeś się do 4 chociaż nic Ci nie zrobili, przekonasz się frajerze, że potrafią być niemili."
Mikiel tylko czeka na to aż ktoś najedzie na TDF'a i rozkręca dyskusje
bo on jest mistrzem obrabiania dupy za plecami ; /
_/ pjona
Nie wyrazilem pelnej mojej opini o tym dissie. Diss jest stosunkowo krótki, agumentami nie grzeszy ale jak tu nie nagrać na takiego cwela który wszystkich zaczepia i myśli że może mieć cały świat u stóp? Dupny raper który uważa sie za mistrza a niedawno lezał w cieniu takich Mc jak Fenomen czy 52 Dębiec (bez obrazy dla tych grup!).
SilesiaRebel
19-02-2010, 22:24
niedawno lezał w cieniu takich Mc jak Fenomen czy 52 Dębiec (bez obrazy dla tych grup!).
hah i dalej jest w tym Cieniu! ^_^
Sorki za Double Posta!.....
#Down
Uważaj, bo ci żyłka pęknie.
Pozrawiam....
co może powiesz, że koleś dostał wpierdol w ZG nie przez niego?
NIE! nie dostał wpierdolu przez Rysia... dostał wpierdol przez Siebie samego. i taka jest prawda! po co poszedł na ten koncert, po co pokazywał tak zbędne gesty?
hmm może dam ci przykład. :)
Kibicujesz? powiedzmy, że tak.
Przykład dla Łodzi? kk
Jesteś kibicem eŁKSy ubierz się jak choinka i wejdź na sektor Widzewa. jaka reakcja będzie? i czyja wina będzie za to, że wjebane dostaniesz? ;))
Tyle ode mnie :)
Mikiel Król Sedesów, ej!
19-02-2010, 23:07
Mezo zjada jednym wersem peje
Truskawa zjada jednym wersem kaczora
Liber zjada jednym wersem gandziora kamerzyste
Mrozu zjada jednym wersem galona czy jak się nazywa ten z tej czwórki
Koniec, zamykam temat. Mogę wam napisać wypie*dalaj (zostałem zmuszony do cenzury, bo inaczej bym wylądował na komendzie), ale nie napiszę, bo combo już poleciało!
<znów_spina_by_me> ale dobrze tak polaką
tajemniczy
20-02-2010, 07:56
Sandra - Kiedy Proszę feat. Peja
o jaki ten kawalek jest zajebisty, oh ah :)
@topic
nom super diss zjadl go jak kanapke z serem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.