View Full Version : nimfa, powrot 5kcc
Swierstrzypala
19-02-2010, 16:23
Ludzie, zwariowaliscie? nimfa i dwarf za 10k? kiedys byl za 5! Jak to mozliwe ze powiekszyliscie cene o dwa razy, juz kiedys ludzia bylo zal kasy na cos takiego jak nimfa a co dopiero teraz, jest to znanowczo za duzo i chcialbym wprowadzic ankiete w sprawie powrotu starej ceny!
no ej no racja.. mialem kupic tuz po restarcie ten o 15.55 i tu patrze nie wiem czy akurat teraz cena wzrosla , a tu patrze 10kcc..!!!!
WZROT ZA 5kcc!
to ma być outfit dla elity a nie dla plebsów a z 500 lvl -.-
ja chce ab zrobili za 20kcc :>
Elite Pitek
19-02-2010, 16:33
Mortiis chce żeby było mniej kasy na serwie i podniósł ceny!!
Dobrze zrobił ;)
Za wszystko trzeba płacić!!
Zwiększyli loota to teraz powiększyli!!
+ dla Mortiisa ;)
Dj Mlody
19-02-2010, 16:33
Jestem za :P
Dobry pomysl
Nawet nie wiedzialem, ze powiekszyli ceny ; >
Oczywiscie ze jestem na tak kiedys tak było i mogło by to pozostac!!
Swierstrzypala
19-02-2010, 16:40
to ma być outfit dla elity a nie dla plebsów a z 500 lvl -.-
ja chce ab zrobili za 20kcc :>
jak se kupisz na allegro kcc za cala wyplate tatusia to myslisz ze jestes elita?
kazdy swoje ciezko zarobione piniondze powinien wydac tak samo jak kazdy inny... z jakiegos powodu cena spadla do 5k wiec nie wiem czemu wzrosla do 10...
btw hlvle co maja juz nimfe/dwarfa maja ten temat w dupie i glosuja na nie, ale ci co chca kupic dopiero glosuja na tak, pomyslcie czasami o innych i zastanowcie sie czy nie wolelibyscie kupic nimfy za 5 -.-
!!sQaua!!
19-02-2010, 16:40
Po co zakładasz 2 tematy o identycznych treściach?
Przecież Mortiis pisał, że te wszystkie obniżki/podwyżki cen i lootów są w fazie testów, Mortiis chce, żeby było najlepiej, ale wszystko trzeba dopracować. Pewnie niedługo wszystko wróci do normy.
Nie !
Na serwerze jest za duzo kasy i mortiis robi wszystko by sie jej pozbyc
Swierstrzypala
19-02-2010, 16:45
to juz lepiej zeby mi dal te kase co za duzo jest a nie ceny podnosi
[ironia]
K\/!N$T0R
19-02-2010, 16:54
Mi to obojetne jedynie outfit mezczyzny i kobiety moglby byc za ten 1kcc nimfe kupilem za 5kcc i dobrze ze kupilem wczesniej ;s
Nie. Może w końcu nie będzie biegał 100 lvl z dwarfem/nimfą.
Po głębszym przemyśleniu sprawy jestem na nie. Jedynie cena usunięcia rs'a u punishera mogłaby wynosić 7kcc, a nie 10.
Bardzo dobrze, że tak zrobili :D. Taki Grohuwa nie bedzie biegał xD
Dobrze że nimfy wiecej kosztują ale zbicie u punishera 10kcc to przesada moim zdaniem :)
Elite Vegox
19-02-2010, 17:42
I dobrze i zle dobrze bo kasa na servie,a zle bo takie mniejsze lvl zbierja na nimfe/dwarfa i teraz sobie nie kupia ;/
Co do tej zmiany, to bardzo dobrze, że cena została zwiększona. Dawniej 'outfit' nimfy/dwarfa był dostępny dla wielu osób, może teraz się to zmieni.
tak chce dlaczego niektorzy maja ja miec za 5 a niektorzy za 10 jak ma byc to rowno!!:)
Nie. Może w końcu nie będzie biegał 100 lvl z dwarfem/nimfą.
A co ci przeszkadza jeżeli 100 lvl biega z dwarfem/nimfą ??
5kcc ma byc i tyle ; <
Mortiis chce żeby było mniej kasy na serwie i podniósł ceny!!
Dobrze zrobił ;)
Za wszystko trzeba płacić!!
Zwiększyli loota to teraz powiększyli!!
+ dla Mortiisa ;)
No właśnie (-) bo nowi gracze nie są traktowani jak starsi .. A jak chce zmniejszyć ilość kasy to mu się to nie uda ; p
Seth Drut
19-02-2010, 19:54
trzeba bylo sobie wczesniej kupic ;)
dobrze ze sa taie ceny. przynajmniej bedzie mniej kasy.
a co do outfitu to jest tylko dodatkiem.. nie jest obowiazkowy czy cos w tym stylu.
jezeli cena 5kcc ci nie odpowiada to proste- nie kupuj ;)
oczywiscie nie
Właśnie, mogłeś sobie wcześniej kupić! xd
@topic
Jestem na nie ofc.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.