Zaloguj się

View Full Version : Outfity

Patryk1441
19-02-2010, 18:06
Jak wiecie nie dawno zwiększono cenę nimfy i dwarfa z 5kcc na 10kcc. Pomysł ten jest dobry i w 100% go popieram, ale moim zdaniem ta zmiana została za późno wprowadzona i nie pomoże już, bo co 2 osoba posiada taki outfit.
Moja propozycja jest taka by dodać nowe outfity cos typu Ots Queen, king, które kosztowały by jeszcze więcej niż nimfa i dwarf teraz. Nie jestem pewien w 100%, ale profesje magiczne mogą się w nie zmienić i tam jest chyba jakiś błąd z tym ringiem. Ale jak wiadomo nie każda profesja to będzie mogła zrobić, a co do tego błędu można go zawsze naprawić.
Co o tym myślicie?

TuK!
19-02-2010, 18:22
@topic
No to tak, twoja propozycja mnie dobiła.
Nie rób juz z APO, ots'y typu: Cafe-Ots, bo tam sobie chodzisz w dworcu, hero, itd. Ogarnij, zamknąc.

Wujaszek
19-02-2010, 18:30
Ta propozycja już była bardzo dużo razy, można by było wprowadzić nowe addony ale nie było by możliwości zmieniania ich kolorów.
Jestem na Tak.

...::Sido::...
19-02-2010, 18:34
Aha po co płacić jak chcesz outfit Queena/Orca czy coś innego po prostu nakladasz ring na niewidke wpisujesz czar utevo res ina "Dragon zdjemujesz ring i masz outfit az do wylogowania tyle że to może tylko zrobić ms/ed :/ i nie możesz zmieniać kolorki outfitu. Odrazu mówię żeby raczej takie coś nie używać bo to chyba podchodzi pod wykorzystywania Buga w grze ale niech inni o tym wiedzą. xD

Yangvie
19-02-2010, 18:49
Bezsensu... szkoda roboty bo ed ms moga miec za free
a jak chcesz oqt sciag/zrob skorke:)

Wolly
19-02-2010, 19:15
No tak, jeśli administracja chce zmniejszać kase na serwerze, to takie posunięcie jest jak najbardziej wskazane. Tylko, czy ktoś to kupi.

Karpek
19-02-2010, 20:15
W ch*j było już takich propozycji...
Jestem na nie, bo ja np. nie chciałbym chodzić w outficie Ots Kinga czy Queena. :f

3rd Dimension
19-02-2010, 21:04
Założonych już było z ~20 takich tematów. Tutaj, jak w każdym, ejstem na NIE.

Pozdrawiam,
3rd Dimension

Patryk1441
19-02-2010, 21:43
Aha po co płacić jak chcesz outfit Queena/Orca czy coś innego po prostu nakladasz ring na niewidke wpisujesz czar utevo res ina "Dragon zdjemujesz ring i masz outfit az do wylogowania tyle że to może tylko zrobić ms/ed :/ i nie możesz zmieniać kolorki outfitu. Odrazu mówię żeby raczej takie coś nie używać bo to chyba podchodzi pod wykorzystywania Buga w grze ale niech inni o tym wiedzą. xD
Napisalem o tym ze profesje magiczne moga z tym ringiem ale blad zawsze mozna naprawic.
@TuK
To ze to jest np z cafe ots to juz jest zle? Moim zdaniem to jest tam fajne

Dj Mlody
21-02-2010, 17:47
Jak wiecie nie dawno zwiększono cenę nimfy i dwarfa z 5kcc na 10kcc. Pomysł ten jest dobry i w 100% go popieram, ale moim zdaniem ta zmiana została za późno wprowadzona i nie pomoże już, bo co 2 osoba posiada taki outfit.
Moja propozycja jest taka by dodać nowe outfity cos typu Ots Queen, king, które kosztowały by jeszcze więcej niż nimfa i dwarf teraz. Nie jestem pewien w 100%, ale profesje magiczne mogą się w nie zmienić i tam jest chyba jakiś błąd z tym ringiem. Ale jak wiadomo nie każda profesja to będzie mogła zrobić, a co do tego błędu można go zawsze naprawić.
Co o tym myślicie?
up. jestem za dodaniem wyglady ots queen, fire emental.

<Vetebcio>
21-02-2010, 17:50
Myślę że nie jest to potrzebne :)
Teraz są wystarczające ceny :)

.Storm.
23-02-2010, 15:26
Moim zdaniem bezsens bo wtedy APO nie miało by juz swojego uroku...
Jestem na nie, niepotrzebne to.

Ero Senin
23-02-2010, 15:42
Jestem na nie ! ;/ taki 2k lvl w swojej karierze ze 100x kupi dwarfa czy nimfę a dzięki twojemu pomysłowi tylko raz...i jak tu ma kasa z serwera znikać ?

Seth Drut
23-02-2010, 16:24
nie wiem czy to ma jakis sens..
i tak ten kto chcial kupic nimfeczy dwarfa to go kupi jak mu sie podoba.
jak bedzie cos drozszego to tymbardziej nikt nie bedzie chcial kupic (low lvl)

Belfus Adri
23-02-2010, 17:16
Oczywiscie ze tak, sam pisałem podobny temat!

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-02-2010, 17:44
Było było było. Jak już to za 100kcc żeby naprawde to mogło wywalić jakąś tam kwotę pieniędzy z serva

K\/!N$T0R
23-02-2010, 20:42
Zal i noobki bd mowily do playerow o outicie hero czy jestes GODem albo GMem??
Jestem na Nie.