View Full Version : Mr fsza...
Wszystko zostało wyjaśnione narq :DD:D:D
powiem krótko jeśli nie chcecie że bym tu grał powiedzcie krótko.
^^ pro text moze ty tu wbiles /wbilas?
ss to nie dowod zrob filmik:)
nie potrafisz użyć opcji sprawdzanie pisowni?? nie będę czytał bajek do póki będą takie błędy ort w niej.
@down
wyzywasz... wbijasz na respy... udajesz wpływową osobę auhsuahs
Ale wy widzicie tylko bledy a nie to jak sie zachowuje na apo czy kiedykolwiek kogos okradlem noobilem spamowalem? nigdy
Zgadzam sie... Na poczatku było Fajnie ale z dnia na dzien Było coraz gorzej...
Marcelllo
19-02-2010, 19:22
Wątpię, żeby Fsza wbijał na bk :D A po drugie pytał się czy pomóc :D Pewnie chciał Ci bloknąć bk, żebyś sobie bił a Ty już wielkie ale :d\
Nie mam zdania na ten temat. PS. Kup słownik "namiętności gry" ;d
Pewnie wpadł i zaczoł wybijac bk na 2x2 to pewnie pomoc to noob a ty w nim widzisz koxa po levelu poznałeś jaki jest?
Mnie to już nie bawi ostatnio kłamał deiwidowi i atticusowi że ich wyzywam bo chce ich do swojej gildi on ma 15 lat tyle co ja czemu niby ma być leprzy?
Mr Fsza nie umie pisać. To mogę przyznać.
Sathorio
19-02-2010, 19:33
@up
Vojska, nie mow mi ze ten Disko Gej umie pisac xD oboje sa nobkami
Zodika Rook
19-02-2010, 19:34
Fsza na blackliste wstawilem ss jak 4 z waszej gildi i ty trapujecie disco del potwierdzi..........
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
19-02-2010, 20:25
Jak dla mnie to obie strony konfliktu są... żałosne. Z jednej strony grulixo podobny czlowiek (Dyskoteczna Kobieta) a z drugiej napinacz podkreslajacy na kazdym kroku ze ma pro u Fszy (Wiesel aka Pojechany aka Delate aka Przepraszam już nie Będę aka Mam Pro) Ludzie weźcie ogarnijcie. Jakaś bitwa o respy bk. Macie jeszcze od cholery innych respów. Ale nie... wy musicie sie napinac i na gc i na forum.
~Bocianex~
19-02-2010, 20:48
@up no niewiem a grasz na roku i masz 100+?
jak nie to sie nie wypowiadaj,bo taki 100+ chyba Ci nie pojdzie na slimy
ale na rooku nie ma pk to się ludzi w trapie ubija... nie widzę w tym nic złego... tez trapowalem na bk i dobrze na tym wyszedłem xD
Sprawa wyjaśniona mamy z fsza nową gildie razem :D
Niema jak zdradzic no nie Disco ty lizo dupie? Najpierw zakladasz tematy o Mamy Wyjebane a teraz co wielkie qmple ? Falszywy jestes:(:mad:
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
20-02-2010, 09:11
bo taki 100+ chyba Ci nie pojdzie na slimy
Spokojnie pójdzie :O
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.