View Full Version : Apocalypto
Kapitan Alkohol.
19-02-2010, 21:37
Witam, zobaczyłem ostatnio że po tych wspaniałych zmianach Mortiisa, niektóre potwory np Apocalypto, Wardy mają wzmocnione hity i to dość sporo. Apo wali ciągle z kamyka po 11k, wcześniej nawet na 1450 ed udawało mi się siedziec solo na apo, a teraz na 1518 lvl padam w sekunde. Też odczuliście te zmiany ?
Witam, zobaczyłem ostatnio że po tych wspaniałych zmianach Mortiisa, niektóre potwory np Apocalypto, Wardy mają wzmocnione hity i to dość sporo. Apo wali ciągle z kamyka po 11k, wcześniej nawet na 1450 ed udawało mi się siedziec solo na apo, a teraz na 1518 lvl padam w sekunde. Też odczuliście te zmiany ?
Ja jeszcze Jak uhałem Byka na Efe . To Byczku dawał rade a teraz pada ;[ Trochę Zjebanie ...
Tak, teraz jest ciężej, wcześniej z golden boltem nie padałem (0 defa), a teraz z blessed + s wand (85 defa) padam jak pies : / Na 1420 pallu ofc. Zwiększyli siłę, ale za to loota powiększyli trochę xd
N-series
19-02-2010, 22:02
Sprawdzę w wtorek jak dla mnie to nawet lepiej mniej piesków typu bal będzie tam
Faktycznie wardy jak wala teraz to ch*j ;/ a na apo to mi nie robi roznicy tak czy siak daje rade :p
Bylem dzis w nocy i bylo widac tą zmiane
Apo zostalo wzmocnione a loot-->bez komentarza
Co do wardow to nie bylem tam
Wardy teraz takie combo nie możliwe biją że masakra.
A do Apo, byłem w Środę, i tak bardzo nie odczuwam.
Marcelllo
20-02-2010, 09:58
Po prostu Mortiis szuka dziury w całym. Było wszystko dobrze, lecz musiał zepsuć :) Jeżeli wardy mocniej biją to pozdro :) Bo 1470ek potrafił 1 na combo złożyć :) Więc pomyślcie co musi być teraz :) Nawet już mi się nie chce logować, żeby zobaczyć co teraz jest na apo czy wardach. Miałem robić questa, ale żeby go zrobić trzeba bić wardy, pathfidery, wise i wogóle, lecz teraz to już lipa całkowita... Bo wcześniej padłem z 1,5k sio na 1 wardzie o.0 :D
Combo mają zajebiste, lecz loota pewnie nie poprawili :)
Widziałem ktoś pisał na gamechat ,że Apocalypto ma za duże hity ;p ale myslałem ,że to normalne przecież apo ma dobre hity ale jak mówisz 11k z kamienia to tak nie było i jestem też za zmianą hitów apo ;p np do siochania to lepiej aby bloker mial więcej hp a apo walilo mniej ;d
zmiencie hity ;)
Elite Pitek
20-02-2010, 10:20
W sumie nigdy nie byłem na APO, ale ze swoich źródeł wiem że zmniejszyli loot i powiększyli hity :D
Mortiis chyba naprawdę chce żeby ten serwer upadł :p
Na Apocalypto nie odczułem żadnej zmiany, a co do Wardów to teraz walą o WIELE mocniej... i tak biły bardzo mocno, nie wiem po co jeszcze powiększyli hity.
Jurassko
20-02-2010, 12:55
No i dobrze mortiis robi wszystko aby zmniejszyć ilość kasy na serverze.Kiedyś 1,3k rp biegał i z samego bolta i ma brosze a tera będzie 1,6k ciężko zabić apo i dobrze. : )
Skryper.!
20-02-2010, 14:36
Bardzo dobrze zrobili z apo;) Nareszcie bedzie mozna posiedziec bez wbijania takich 1300 rp ;) Gratulacje dla Administracji:)
Zarexoholik?
20-02-2010, 14:41
13,5 z kamyka dostałem w full eq. ;o
Pewnie, że zwiększyli hity, ale tylko po to by nooby tam nie siedziały.
Zbigniew Wodecki
20-02-2010, 14:59
I dobrze zrobili. Trudniejsze questy, więcej wolnych respów. Potwór dla h lvli.
Tak ma być.
Wszyscy trzej na górze. - Zgadzam się z wami. Xd
Mi też jest ciężko, jest dobrze i niech tak zostanie.
I tak powinno to wyglądać. Chcesz bić lvl, idź na dużo lepsze potwory, ale licz się z tym, ze możesz łatwo paść. Nie masz kasy, idziesz się odkuć na takie moby które dasz rade ubić. Bardzo dobrze robi Mortiis. Kasy na APO i tak nigdy nie zabraknie. Kiedyś było o wiele mniej zróżnicowany wybór respów i ludzie nie narzekali. Teraz jest olbrzymi wybór i jeszcze narzekacie...
Wielki plus dla ekipy za to posunięcie, w końcu zmuszą 15-latków do myślenia, obniżą przynajmniej trochę liczbę sc na serwie i co najważniejsze ograniczą wbijanie się mniejszych lvl'i na respy.
Dj Mlody
20-02-2010, 21:57
up. Popieram Kapitana :P apo teraz wali z kamyska 9-13k
to jest zalosne, Mi jak sie zrespia convy i onimba to z greena padam.
To jest popsrostu zal a loot z apo to .. dzisiaj siedzialem 4h i broochy nie ma ;/
Zapewne wszyscy odczuli tą różnicę. Po tej zmianie śmieszy mnie, że potrafię paść na Apocalypto prawie 1800 palkiem, co wcześniej się nie zdarzało.
Osobiście jestem za przywróceniem starych hitów nie tylko u Apocalypto
gm'owie najwidoczniej chcą "zwiększyć poziom trudności" co z jenej strony jest fajną sprawą , ale niektóre ich ruchy są chyba nieprzemyślane tak jak demon set na rook....
Moon Red
21-02-2010, 02:30
Uważam iż jest to dobra zmiana powód jest prosty jest tylko 1 resp i nie bedzie tylu ludzi.
Oj Mortiis to chyba wogóle nie myśli, pierw przyzwczaja ludzi do takich ustawien jakie są chodzi o loot i moc potworków a potem zmienia.
Chyba za dużo ostatnio ćpa ;/
Bierz mniej o połowe albo zmień deel'a.
nie gram u was , ale dobre posuniecie z strony administracji :D!
Widze że administracja wrzuciła na powtorki poziom hard ze względu na coraz wyższe levele. i dobrze na apo przynajmniej nie bedzie siedział 1300 rp.
Zarexoholik?
22-02-2010, 12:50
Bije mocniej i nie jest źle. Przynajmniej się tak nie będzie tego masowo zabijać. Teraz jest znacznie ciężej, ale i tak nooby typu 'bal' biegają na tym 'bugu' z prawym przyciskiem myszy...
Czyżby apo stało się drogim i trudnym serwerem?
Najwidoczniej tak!
Zwiększcie jeszcze bramki levelowe na questy, bo i tak teraz przy takiej ilości respów i dobrych miejscówek do expienia to wicje 600 lvl to miesiąc roboty regularnego expienia :>
i w moment mamy itemki :>
Dziura w całym marcelllo?
teraz jest dziura a Mortiis szuka całego xd
Taka rewolucja jest fajna :D
Dobre:D
Nic nie było zmieniane jeśli chodzi o siłe potworów :D
Co wy naćpaliście się czegoś, czy co?:D
Jeden napisał i każdy powtarza... Własnego zdania nie macie?
Zamykam...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.