View Full Version : Exana Pox
sqlterpa
20-02-2010, 09:56
Otóż zarówno jak na rooku i na mainie powstał bug. Mianowicie exana pox nie ma exuhausteda (chyba tak sie to pisze xd)!
Trzeba coś z tym zrobić!
Przez to powstał przed chwilą crash....
Whistler
20-02-2010, 10:03
Dodam że utevo gran lux też nie ma exhusta. Crash=Klonowanie itemów :)
@edit
Jednak nie ma.
Dodam że utevo gran lux też nie ma exhusta. Crash=Klonowanie itemów :)
@edit
Jednak nie ma.
A jak mlvl będzie leciał ;]
Powinni to bezzwłocznie naprawić, to może doprowadzić do crashów serwera co łączy się z klonowaniem itemków i cofką..
Marcelllo
20-02-2010, 11:36
xD to jest pro :D 1,5k many w sekundę :D Można nieźle mlvl teraz trenić :D
Powinni to naprawić :)
Strasznie dziwne, że administracja do czegoś takiego dopuściła. Nie zdziwiłbym się, jakby 'cofke' zrobili.
Do poprawy!
A moze to zostalo zrobione specjalnie? A jesli nie to powinni to naprawic .
.Serafin
20-02-2010, 12:27
Po cholere cos zmieniacie jak nie sprawdzicie kazdej mozliwosci tejże funkcji? Stracilem szacunek do tego serwera. Tygrys robi coraz to bardziej beznadziejne mapy poprzez szatańskie rme [randomizer+autoborder], a Mortiis wprowadza coraz więcej gówien które wpływają na społeczność apo i opinie serwera...
Cofka o miecha, blz?
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
20-02-2010, 12:35
Cofka o miecha,
Chciales powiedziec o rok conajmniej.
#topic
No i co z tego ze jest taki bug? Przecież to jest na korzyść graczy, więc powinieneś siedzieć cicho. Skoro tak dlugo sie to trzyma to pewnie bylo zamierzone
Zodika Rook
20-02-2010, 13:07
w 20 min wbiłem paladynem swoim 18 m lvl a miałem 14....naprawcie to bo niedługo będą biegać Ek z 15 mlvl każdy.:o.......
~Bocianex~
20-02-2010, 13:41
Zodika to postanowione robimy cofke do 20.02.09 roku kto za?:)
Ja nic złego w tym nie widze... Przynajmniej szybko sie m lvl wbija :)
Up# ta jasne moze odrazu do 2007 :P
Goku Mastah
20-02-2010, 18:03
Nie jest to bug moim zdaniem. Bugiem nazwalybym czar Exeta Res tu jest exhausted i to wielki.. nie powinno tak byc.
Na Apo sie nie da klonowac itemkow.. A co do exany pox faktycznie nie ma exh~
fajnie sie tym bawic mozna xD
!!sQaua!!
20-02-2010, 19:50
w 20 min wbiłem paladynem swoim 18 m lvl a miałem 14....naprawcie to bo niedługo będą biegać Ek z 15 mlvl każdy.:o.......
xD to jest pro :D 1,5k many w sekundę :D Można nieźle mlvl teraz trenić :D
A jak mlvl będzie leciał ;]
Co wam z tego, że spalicie 10k many w 10 sekund, skoro i tak tutaj chodzi o ładowanie tej many? 10k many naładujesz w około 30s, wiec i tak to jest bez różniczy czy spalisz ją czarem exana pox bez exhausted, czy exevo gran mas vita vis z exhausted. Możecie to sobie łatwo obliczyć, na chłopski rozum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.