View Full Version : Zamiana SL'i na ?adunki do amuletów
Dzisiaj idąc sobie doładować amulet wpadłem na pewien pomysł. Teraz wiele hlvl'i nosi bunny/pandemonium amulet i właśnie do nich jest skierowana propozycja. Chodzi o to, żeby SL'e zamieniać na ładunki do tych amuletów, teraz sle chodzą po 80-85cc, więc cena by wzrosła od razu.Zamieniałoby się 2 SL(Aziel dobrze napisał, myślę, że to będzie lepsze niż SL+10cc) za jeden ładunek. Myślę, że hlvle trochę inaczej traktowały zbieranie sl'i, teraz każdy sprzedaje, bo ma amulet, a tak będzie jakiś z nich pożytek, jak się expi na queen/fw itp. :)
Bardzo dobra propozycja , oczywiscie jestem na tak :D
Songoku v.2.0
20-02-2010, 14:23
noo ok propozycja
mozna to wprowadzic w zycie
lub poprostu zeby sle mozna bylo sellac po symboliczne 50cc :)
i by bylo co z nimi robic ;)
pzdr
Tak, mam już w depo pół gbp sli xd
Tak Szymuśś xdd Mam z 3gbp tych sli i nie wiem co tym robić ;/
PS. Fajna sygna xddd
Royal Lipa
20-02-2010, 15:40
jestem zdecydowanie na tak , świetny pomysł
Ja jestem na nie. Wtedy amulety stały by się gorszym itemem. Po stracie każdy kupowałby 'sl' i wymieniał na doładowanie - a to bezsensu.
'nie gram na APO'
#joogi
Nie mówię o kupowanie u npc. ;) Może z czasem ceny by wzrosły, ale chyba nie powyżej 100cc.
Jestem za, ale 1 doładowanie amuletu = 2 SL.
Ja jestem na nie. Wtedy amulety stały by się gorszym itemem. Po stracie każdy kupowałby 'sl' i wymieniał na doładowanie - a to bezsensu.
'nie gram na APO'
Kupować sl po 100cc+10cc to 110 cc, a doładowanie samą kasą 100cc, gdzie tu rozum? ;o
Dj Mlody
20-02-2010, 16:17
Jestem na tak.
:P powinni tak zrobic.
Cena by wzrosla.
Pozdro BAl
Pablosikk
20-02-2010, 16:56
Tak Szymuśś xdd Mam z 3gbp tych sli i nie wiem co tym robić ;/
PS. Fajna sygna xddd
@nie wiesz co zrobić z slami daj mi :D
@topic
Jestem na tak;] dobry pomysł :D
Pozdrawiam
Pablosikk
Pan Gonzalezik
20-02-2010, 18:19
Mi się wydaje, że to niepotrzebne. Jak masz za dużo sli to selaj kolesiom po 60cc. Na pewno klienci się znajdą. :D
Mi się wydaje, że to niepotrzebne. Jak masz za dużo sli to selaj kolesiom po 60cc. Na pewno klienci się znajdą. :D
Właśnie chodzi o to, żeby nie sprzedawać ich, żeby miały jakieś zastosowanie =)
taaaaaaaaaaaaa może jeszcze aole bedą dawać polowe ładunku : >?.Było by za fajnie. NIE
Wujaszek
20-02-2010, 18:40
Propozycja dobra ale zgadzam się z Azielem 2 sl = 1 ładunek xd
Elite Pitek
20-02-2010, 18:49
Dobry pomysł ;)
H lvl loocą sl z np: Queenow czy flubberow ;]
Zamiast go sprzedawać będą mogą wymienić na jedno doladowanie ;)
Jestem na Tak ;)
Pomogło by mi to pozbyć się 3gpb sli z DP :p
handlarz_narkotykow
20-02-2010, 19:36
dobra myśl z queenow leci dużo sli dlatego też w zamian za to mogłyby być ładunki bo pewnie się te zwykłe sle 'marnują'
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
20-02-2010, 19:39
JAK WAM TE SLE PRZESZKADZAJA TO JE DO MNIE WYSYLAJCIE NICK : AZBESTOWY
#topic
Pomysł dobry, ale w duzo większej ilości niż 1 czy 2. Conajmniej 5?
3rd Dimension
20-02-2010, 20:40
Jestem na TAK. Pomysł fajny, nie byłoby takiego zbytu SL'i xd.
@azbest
Pojebało? 5? o_O
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Belfus Adri
20-02-2010, 20:44
Oczywiscie ze na tak ;)
Seth Drut
20-02-2010, 20:58
mysle ze to dobra propozycja ;)
jestem na tak
2sl + 1 ladunek
Kolejna bardzo dobra twoja propozycja, to jest do zrealizowania. Ekipa APO powinna to przemyslec bo juz duzo ludzi zaczyna nosic amulety :p
Keshuter
23-02-2010, 14:07
jestem na tak .wspaniala propozycja . tak jak mowiles h lvl zbieraly by sle w innym celu niz sprzedaz;)
Zarexoholik?
23-02-2010, 14:11
Jestem za, ale 1 doładowanie amuletu = 2 SL.
Za mało. Sl'e lecą dość często. Myślę, że 3 sl'e - jedno użycie amuletu więcej.
Bardzo dobra propozycja mam 3 gbp sl :D na głównym harze a 2 gbp na noob xdd
JEstem na tak reput dla cb
Τettmeier
23-02-2010, 14:40
Nie gram w sumie, ale jak najbardziej na tak. Nie będę powtarzał tego co napisali inni użytkownicy, mogę poprzeć tylko '3sl = 1 doładowanie'. :)
Tak, ale niech nie anulują opcji 1sc=1użycie.
Niech ta wymiana sli będzie takim dodatkiem.
Jankulowski
23-02-2010, 14:59
Ey ze tak zapytam po chuj tworzysz cos takiego jak i tak niegrasz na apo?? :/ zal!
Ey ze tak zapytam po chuj tworzysz cos takiego jak i tak niegrasz na apo?? :/ zal!
Możesz się że tak powiem odpierdolić? Po pierwsze, to nie wniosłeś nic do tematu, po drugie ogarnij się, po trzecie wtedy grałem jeszcze na apo, bez pozdro. Aa, i jak ma być kogoś żal, to tylko i wyłącznie ciebie :C
Marcelllo
23-02-2010, 19:24
Jestem na tak, ponieważ w SL nie chodzę, a nie chce mi się tego sprzedawać ludziom bo długo to zajmuje :)
Jestem na nie, masz za dużo sl'i to możesz się pobawić na pk. :)
Nie nosze zadnego z w/w amuletow:) ale jestem na tak:)
nie wiecie co z nimi zrobić sellać mi ;D tylko pw xd
a co do tematu to ok ale mogli by wprwoadzic npc że selac te sl po 90 cc lub 100 i gitara
Wcześniej również myślałem o tej propozycji. Jestem zdecydowanie na tak. Dotychczas sprzedaję gbp SLi za 1.5kcc, a w zamian za 36SLi(gbp) mógłbym mieć 18 dodatkowych ładunków amuletu.
jestem na taa , bo z tymi slami porazka , nie ma co robic :<
Zacznę od tego, że jestem pod lekkim wpływem, ale czytam te Wasze opinie i jedna sprawa mnie niepokoi.
Jeżeli jedno doładowanie kosztuje 100cc (nie piszę o perfekcie) to wprowadzając Twoją propozycję cena SL'a jeszcze się obniży. Mówisz, że cena SL'a teraz wynosi 80-85cc. Jeżeli na jedno doładowanie potrzeba dwóch SLi to znaczy, że 1 SL kosztować będzie 50cc (pół doładowania), a nie 80-85cc.
Tu nasuwa się pytanie. Czy nie lepiej sprzedawać te SL'e za 80-85cc i kupować doładowania do amuletów? Sprzedaż dwóch amuletów da nam 160-170cc, a kupno jednego doładowania to 100cc. Logicznie myśląc mamy 60-70cc na plusie.
Chyba, że cena doładowania kosztuje więcej niż 100cc lub w propozycji jest mowa o perfekcie, do którego doładowanie kosztuje około 300cc (nie wiem jaka jest aktualna cena doładowania amuletów i cena broszki, ponieważ nie gram na APO) to wtedy moja teza jest błędna.
Action16
25-02-2010, 01:36
Tak po tak kazdy ,że tak powiem sra te sl wczoraj koles bp sl za 1,2kcc smiech na sali.
Zacznę od tego, że jestem pod lekkim wpływem, ale czytam te Wasze opinie i jedna sprawa mnie niepokoi.
Jeżeli jedno doładowanie kosztuje 100cc (nie piszę o perfekcie) to wprowadzając Twoją propozycję cena SL'a jeszcze się obniży. Mówisz, że cena SL'a teraz wynosi 80-85cc. Jeżeli na jedno doładowanie potrzeba dwóch SLi to znaczy, że 1 SL kosztować będzie 50cc (pół doładowania), a nie 80-85cc.
Tu nasuwa się pytanie. Czy nie lepiej sprzedawać te SL'e za 80-85cc i kupować doładowania do amuletów? Sprzedaż dwóch amuletów da nam 160-170cc, a kupno jednego doładowania to 100cc. Logicznie myśląc mamy 60-70cc na plusie.
Chyba, że cena doładowania kosztuje więcej niż 100cc lub w propozycji jest mowa o perfekcie, do którego doładowanie kosztuje około 300cc (nie wiem jaka jest aktualna cena doładowania amuletów i cena broszki, ponieważ nie gram na APO) to wtedy moja teza jest błędna.
Hm, chodzi mi o to, że hlvle zamiast sprzedawać sl'e, to będą mogli zamieniać te sl'e zlootowane na ładunki ;x Nie chodzi mi o sprzedawanie ich, ale przytoczyłeś niezły argument. :)
.Panicz.
25-02-2010, 13:56
Jestem na TAK,ale nie gram na APO :p
Najlepiej jakby zrobili,że za jedno użycie trzeba zapłacić 2x sl + 500 cc... No ale można by było troszkę ulepszyć ten amulet,chociaż o 1% :)
Moim zdaniem tak by było najlepiej :p
Hm, chodzi mi o to, że hlvle zamiast sprzedawać sl'e, to będą mogli zamieniać te sl'e zlootowane na ładunki ;x Nie chodzi mi o sprzedawanie ich, ale przytoczyłeś niezły argument. :)
Ja rozumiem o co chodzi, ale czy nie lepiej sprzedać 4 SLe i mieć za nie 320cc co daje 3 doładowania i 20cc? Wydanie 4 SLi na załadowanie daje tylko dwa ładunki, więc nie bardzo rozumiem po co hlvle mieliby zamieniać SLe na doładowania. To już lepiej SL + 20cc = 1 doładowanie. Wtedy cena SLa nie spadłaby poniżej 70-80cc.
Ja rozumiem o co chodzi, ale czy nie lepiej sprzedać 4 SLe i mieć za nie 320cc co daje 3 doładowania i 20cc? Wydanie 4 SLi na załadowanie daje tylko dwa ładunki, więc nie bardzo rozumiem po co hlvle mieliby zamieniać SLe na doładowania. To już lepiej SL + 20cc = 1 doładowanie. Wtedy cena SLa nie spadłaby poniżej 70-80cc.
Na początku, jak zakładałem temat, napisałem, że sl+10cc, ale Aziel mi podsunął 2 sle, i bardziej mi przypasowało. No cóż, teraz czekać tylko na wprowadzenie, a co do ilości sl'i/ dopłaty do sl'a, to już ekipa zadecyduje : x
Neloholik
25-02-2010, 16:26
Jestem zdecydowanie na tak, lootowane sl'e z flubbów, fire woman czy quuen nie będą sie marnować, a bedzie można doładować sobie amulet.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.