View Full Version : Kilka wa?nych punktów które powinny zosta? zrealizowane.By nowi gracze nie odchodzili
1. Wydaje mi się, że z tego tytułu iż rookard jest wyspą dla początkujących, powinien być na początku darmowy eqwipunek który, nie byłby nic warty, ale pozwolił by na proste przejście rookardu.
Proponuje (Carlin Sword, scale armor, brass legs, boots, bag)
Znajdowałby sie w ksrzyni przy wyjściu z miasta. Albo bo zabiciu Cave Rata.
Dlaczego? Dlatego bo nowi gracze, i nie tylko nowi nie mają pojęcia gdzie znajdują się questy na plate set, serpent sword, devil helmet.
2. Stworzenie kanału help-chat w którym gracze mogli by udzielać niezbędnych informacji początkującym, bądz nieogarniętym graczom.
3. Mini instrukcja, byłby to papierek który znajdowałby się w bagu początkującego gracza z instrukcja Jak przejść rookard i na którym lvlu idziemy na main, z główną stoną www.armia.toproste.pl , i z podpunktem który odnosiłby się do punktu 2. Mianowicie * w razie jakichkolwiek pytań prosimy o wejście na help-chat
4. W momęcie przejścia na main w skrzynce powinno znajdować się więcej niezbędnych przedmiotów mianowicie, 3 runki 250sd, 3 viale 280 manasów, 5cc, aol.
1. Sądzę, że jest to zbędne, bo i tak idąc w podziemia poradzisz sobie z 'ratem' z dotychczasowym ekwipunkiem.
2. Jestem na tak, tylko do tego potrzebne są zaufane osoby w ekipie.
3. Dobry pomysł
4. Za duże ułatwienie, tym bardziej, że powstał quest na 10cc.
A mi sie podoba kazdy pkt i jestem oczywiscie na wprowadzenie ich .
Pan Gonzalezik
20-02-2010, 18:14
1. Ja bym wolał w temple rook skrzynkę z 10 platynkami.
2. OK
3. Ok
4. Wystarczyło by 5cc i 1 vial of megamanas 280x
Dj Mlody
20-02-2010, 18:17
Jestem za wszystkim i propozycjami, ale ta 3 to inaczej, mogli by dac jak sie zalogujesz 1 raz na serva taki napisac na czerwono i tam informacje jak przejsc rookgard.
Dobra propozycja
Jestem za 3 i 4 ten papierek by napewno pomugl nie 1 osobie a co do 4 punktu to t sd moze niepotrzebne , 1vial 280 4cc i aol i i gites
1. Jestem na nie, z tym eq, co mamy możemy przejść rooka. :s
2. Dobry pomysł, odpowiadałyby tam gracze z wysokim lvlem, oraz ci, którzy długo grają :)
3.Tak, newbie wiedzieliby co robić ; )
4. Nie, jak to Wolly napisał, jest juz quest na 10cc, a to dużo dla 15 lvla xd
1) Była już taka propozycją, żeby dali chociaż mace, bo tym klubem ciężko rata zabić a co dopiero trolla. Moja propozycja: l helmet (arm 1) ten armor co jest (arm 4) l legs (arm 1) l boots (arm 1) i jakiś shield chociażby wooden, oraz mace, czy carlin sword.
2) Ok
3) Ok
4) Bardzo ok :P
@up
Dla 15 lvl tak, ale najpierw trzeba zlocić broszkę z potwora, który wali po ~300. Więc przed 50 nawet nie masz co się napalać na tego questa.
Jestem na tak. Podoba mi się każdy punkt, tylko w 4. zmieniłbym aby gracze dostawali tylko 5cc i MegaManasa 280x. Będzie to i tak duże ułatwienie ;)
Xienus Paladin
20-02-2010, 19:09
wszystko info sa bardzo dobre :>
można bylo by tez rozreklamować APO na forach tibijskich takich jak tibia.org ,tibiasoft.com
tibia.net, :>
Elite Pitek
20-02-2010, 19:11
Jestem na tak!!
Zaznaczyłem 1 i 2 odpowiedz :)
Trudno się troche wbija na maina, ale to jak się zaczyna ;P
Jestem za propozycją 2 i 4. Te pozostałe mi się nie podobają.
Choowder
20-02-2010, 19:28
wszystkie z tych pkt. sa dobre najbardziej sie przyda cos po wyjscu z maina start na main jest o wiele zatrudny jeszcze jak ktos nie ma 2 psotaci jestem za wszystkimi pkt. :D
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
20-02-2010, 19:30
1. Zabijesz lucka i masz p seta
2. Już jest taki kanał
3. To akurat dobre, ale bez poradnika :O
4. Już lepiej dać 20cc zeby gracz sam sobie zdecydowal na co chce przeznaczyc nagrode
#topic
Ogólnie dobrze tylko wiesz jak jest z wprowadzaniem propozycji...
#topic
Ogólnie dobrze tylko wiesz jak jest z wprowadzaniem propozycji...
Przejrzyj sobie moje ostatnie propozycje, a poza nimi jak jeszcze maiłem inne konta na forum to weszło w życie
- trainery na senji tydzień po moim poście itp :p zresztą co ja tu będę wymieniał ;]
Belfus Adri
20-02-2010, 23:55
Jestem na tak, za wszystkimi propozycjami ;D
1. nie
2. nie (jest game-chat)
3. nie
4. tak
1.nie
2.nie
3.moze byc
4.nie
Jedynie Moze Byc Czwarty Punkt:)
Songoku v.2.0
21-02-2010, 14:12
dobrze myslisz
tylko na help czat tylko odpowiednie os by musialy pomagac
tzn wyznaczone
zaznaczylem wszytskie
pzdr
Marcelllo
21-02-2010, 15:15
Zaznaczyłem wszystkie, lecz ostatnia: Powinno być zależne od profesji :) Np. ek uhy, rp bolty, ms/ed sd :)
Powinni zrobic cos takiego albo cos w stylu Rl tibii, co kilka lvli pokazuje sie komunikat ale po angielsku. Tutaj mogliby zrobic co podobnego :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.