View Full Version : [7.6] Magic axe
cześć myślicie, że kiedyś powstanie poradnik "Jak wykonać magic axe krop po kroku" ??
Songoku v.2.0
20-02-2010, 18:31
jak powstanie to bedzie
bez sens temat
ddo zamkniecia
nara
;//
N-series
20-02-2010, 18:32
Ja mogę zrobić bo mam mapy itp. ale nie chce mi się z npc nie pamiętam co dokładnie itp. pozatym quest jest banalny cała trudność polega na zdobyciu motyli i mieć kase na hammer , rs , labirynt zawsze ktoś może ci pomóc przejść
osobiscie questa niewykonałem bo nieposiadam 1111lvlu ale poradnik na 100% powstanie , conieco o tym quescie szlyszałem i podobno niejest zbyt trudny...;p
Bardzo bym chciał zobaczyc jak wygląda droga na ten quest
Taki poradnik na pewno powstanie, ale pewnioe zaakcpetują go za jakiś czas, żeby nie wszyscy mieli tak łatwo.
Powstanie na 100%, jak zawsze ;)
To tylko kwestia czasu. Z tego co wiem nie jest on zbyt trudny :D
Elite Pitek
20-02-2010, 19:25
Niedługo jakiś h lvl zrobi poradnik :)
Akuzino czy Evil sonic xD
Ja i tak nigdy tego questa nie wykonam ;)
Ocziwiscie ze powstanie i ja go zrobie, a jeszcze wczesniej zrobie poradnik jak dojsc na respy motylkow :D
pokabinowac trzeba ktos bedzie czyscil labirynt napewno tylko motyle i kasa..:)
Jak bedzie mi sie chcialo to zaczne robic taki poradnik, ale to dopiero w nastepnym tygodniu :p no zobaczy sie
#edit
Jakby ktos chcial i gubil sie w labiryntach prosze do mnie napisac moge pomoc za niewielka oplata :)
No to super ze bedzie poradnik, juz nie moge sie doczekac
lol xd
_topic
po chuj ten temat? :O!
bedzie jak kazdy , lecz pod uplywem czasu = )
Baby Face
20-02-2010, 21:48
Wczesniej czy pozniej poradnik i tak zrobia :)
Przed Chwila przeszedlem caly Labirynt wiec powodzenia jak ktos da rade idealnie go opisac:)
Napewno bedzie kiedys poradnik xD
Elite Vegox
20-02-2010, 22:50
Zrobia poradnik ale administracja musi go zaakceptowac ale to jakis czas musi minanc :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.