View Full Version : O co kaman?
Kur@@ co tu się dzieje na tym rookgardzie
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=66632
Demon set? nolia fajnie 300 i demon armor już ma co na 500 sca? a może great axe? gm przesasdziłeś z tym rookgardem nie dość że pare lat temu max był drag a teraz demon set na rooku -.- zal mi tego.
Zamknij już pysk spammujesz na game chat (
20:53 Lagga: [16]: http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=66640 glowosac na usunac !!) i piszesz, że Vojska to gm itp. Weż już zamknij morde i wyjdź z forum. Jak tak zazdrościsz to zwal se gruche i wbij taki lvl oki?
Bastek10
20-02-2010, 20:55
No tak to już jest przesada,pewnie za 2 lata na roku będzie dostępy g bolt.
No ale jak już zrobili tego questa to niech zostanie.
Tak to lekka przesada... Nie chcemy tego na rook...
Usunąć to przesada !!!! TAK USUNĄĆ
Quiet v 2.0
20-02-2010, 20:57
Przesadzone, ale da się poprawić. Tylko dwie osoby zrobiły, więc jest rare. Niech zamienią nagrody na co innego, bo to przesada.
<Vetebcio>
20-02-2010, 20:59
Myślę żeby to usunąć bo to troszkę przesada z tym qestem :(
Mlody22pl
20-02-2010, 21:00
za niedługo będą tutaj orshabaale i podobne potworki
Bez przesady ludzie! To ma być Rook a nie Main!!
Albo niech bedzie solo od 500 levela z hard potworkami
Belfus Adri
20-02-2010, 21:00
Jest dobrze, na questa wydac okolo 700 cc co daja duża wartos tym itemom a daja tylko 1 arma wiecej od tych co tera sa ;d
moim zdaniem bardzo przesadzony jest ten demon set a co do gma od Vojski to niemam zadnego problemu poniewaz uwazam ze na niego zasluzyl wbijajac taki lvl.
Co do demon seta ... Jest to okropnie i no comments
Elite Vegox
20-02-2010, 21:01
i kur%% bardzo dobrze im tez cos lepszego sie nalezy a moze zrobicie sonde zeby usuneli wszstkie 100+ lvle i zostawili tylko plate set ?
ale nolia od 300 a quest od 444 ja proponuje tego questa od 500 z solo roomem i bedzie git bo sie bedzie chcialo expic a nie nolia na 300 juz leci
Whistler
20-02-2010, 21:16
Na tym quescie jest Dracula a Dracula=...SCA.
Belfus Adri
20-02-2010, 21:17
Na tym quescie jest Dracula a Dracula=...SCA.
Nie leci juz dh,sca z draculi Xdd
^topic
Juz pisałem
Troszkę przesadzili moim zdaniem z tym 'demon setem'. Mogli zrobić całkiem nowy 'set' dostępny tylko na rooku.
Ciekawi mnie co zostanie dodane za kilka miesięcy.
Jestem pewny, że jak ktoś z was by wykonał ten quest, to byście pisali inaczej. Zazdrościcie, bo oni mogą, a wy nie?
No cóż, napisz teraz trafne stwierdzenie.
Jestem Polakiem - nienawidzę jak komuś się powodzi.
Fajnie czemu 300 level mógł wejsc do questa od 444? to niech gm mnie tp na dsma i sl i wyczysci tak samo jak tutaj...
Elite Filutek
20-02-2010, 21:39
@up , napewno bym sie cieszył .
JESTEM za usunięciem tego , bo to przesada . Za miecha g axe mls lub thunder hammer czy s set klapki i g bolt ?
PRZESADA !!!
Lunatic Volt Here
20-02-2010, 21:51
Nie płakać już !:mad: Nie podoba się:confused: www.google.pl->OTS list->cieszysz się nowym OTS'em bez d seta na rooku:p
Dj Mlody
20-02-2010, 21:51
Kur@@ co tu się dzieje na tym rookgardzie
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=66632
Demon set? nolia fajnie 300 i demon armor już ma co na 500 sca? a może great axe? gm przesasdziłeś z tym rookgardem nie dość że pare lat temu max był drag a teraz demon set na rooku -.- zal mi tego.
up. popieram Go :P.
Przesadzasz Gm :)
Śmieszą mnie te coraz to lepsze kroki Administracji. Teraz im się demon seta na rooku zachciało... Żałosne...
Demon Set to lekka przesada, należałoby to zmienić : o
Chociaż nie ma za bardzo na co :p
Assassin Mateusz
20-02-2010, 23:06
Dobrze, ze dodali taki quest... Teraz mniejsze lvle na rooku bd mial motywacje, aby sie wybic :D
no cóż gm'owie jadą na całego hehe
Haahaha
I wy chcecie zmniejszyć kase na tym żalosnym otsie.
xd chce ktoś kupić d armor za kasę main?
Cena wywoławcza 400kcc
Powodzenia Mortiis.
Wypierda**lam z tąd, bo aż mi nie dobrze jak patrze na te forum gdzie jest 90% idiotów.
Omg, to już przesada :C
Niedługo dodadzą na rooku quest na MPA. ; o
Jestem za usunięciem!
Moje zdanie jest takie " Niech to zostanie " podoba mi sie ten quest.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
21-02-2010, 10:16
#autor
Gdybyś miał taki lvl jak oni to byś dziękował gmom za tego questa, a tak to zwykła... zazdrość? zawiść?
#topic
Musiał powstać jakiś quest bo taki 400 lvl nie miał nic do roboty.
Poprostu zazdroscisz .... wiadomo że z czasem na rook wpadnie coś nowego :p
teraz gracze bd mieli motywcje do wbijania lvl
Już widzę motywację do wbicia 500lvl+... Quest na Mpa? Sca? Któż to wie...
#topic
Jestem za usunięciem.
Quest by mógłby być...nawet nie ma na co zamienić.
Większość narzeka a nawet takiego lvl nie wbiją...
Songoku v.2.0
21-02-2010, 15:23
jest ok
niech zosatnie ten quest
fajnie ze demon set jest na rooku
:))
pzdr
Marcelllo
21-02-2010, 15:28
Jest mi to obojętne... :d
Jak chcecie to można usunąć :D
handlarz_narkotykow
21-02-2010, 15:49
Wypierda**lam z tąd, bo aż mi nie dobrze jak patrze na te forum gdzie jest 90% idiotów.
Stąd* jak już :)
@ top
Ale mi was wszystkich żal pierwsze płaczecie że nie ma nic nowego na rooku a jak już coś dodali to też narzekacie, niech już zostanie.
Niech to usuną, niedługo bedzie gdzie wbic 600 lvl na rooku. Szkoda patrzeć na to jak z rooka coraz bardziej robi się main..
Elite Pitek
21-02-2010, 17:49
Oczywiście ze jestem aby usuneli demon seta z rooka ;]
Niedlugo bedzie s set lub g bolt quest xD
USUNĄC!!!
Zamknij już pysk spammujesz na game chat (
20:53 Lagga: [16]: http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=66640 glowosac na usunac !!) i piszesz, że Vojska to gm itp. Weż już zamknij morde i wyjdź z forum. Jak tak zazdrościsz to zwal se gruche i wbij taki lvl oki?
Zamknij pysk stolcu, koleś dobrze prawi...
Fajnie ale ja mam na rooku nick disco girl nie lagga więc pozdr.
Goku Mastah
21-02-2010, 19:20
Wydaje mi się, że jesteś najzwyczajniej w świecie zazdrosny, bo wiesz że ty tego nie zrobisz tak więc buntujesz się. To normalny syndrom, poprostu nie mozesz, nie dasz rady tego wykonać, więc próbujesz odreagować. JPRS 100%
!!sQaua!!
21-02-2010, 19:34
Moim zdaniem powinien być na Rookgardie osobny set, mógłby się nazywać Rook Set <Rook Helmet, Rook Armor, Rook Legs. Rook Boots są już dostępne>.
Jego punky obrony mogłyby być takie:
Helmet - 10 armora <1 więcej od Royal Helmeta, na równi z Demon Helmetem>
Armor - 15, lub 16 <15 ma Dragon Scale Mail, 16 ma Demon Armor>
Legs - 8, lub 9 <8 mają Crown/Knight Legi, 9 mają Demon/Golden Legi>
Patrząc na powyższy wykaz punktów obrony, administracja nie miała wyboru, musiała dodać takie przedmioty na questa.
W sumie, w propozycji napisanej przeze mnie, Rook Set mógłby mieć 10, 15 i 8 punktów obrony, ale gdy się go założy w całości, mógłby zmniejszać ataki magiczne o 1%.
Trzeba zaznaczyć, że Quest ten musiałby być przeje*anie trudny, np.
Przynieść do npc 666 black pearls, do drugiego ciało potworka, który respiłby się raz na restart, np. usunąc wszystkie respy waspów z rooka, zostawić tylko jednego, który respiłby się raz po restarcie w trudno dostępnym miejscu. Potem jakaś pomysłowa zagadka. Musiałoby to być bardzo trudne, trudniejsze nawet od Questa na Softy na 8.42
Oczywiście to jest tylko mój pomysł.
ale all w konia zrobili. powinni dostac za to bana...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.