View Full Version : Czy pali?e? kiedy? zio?o?
Zbigniew Wodecki
20-02-2010, 22:24
Czy spaliliście kiedyś grama?
Jaką mieliście faze?
Dołączam sonde.
@edit
P.S Zioło nie uzależnia, więc śmiało.
master kallhi
20-02-2010, 22:37
Tak , ale , dobrze bawić się można już po 0,5 g , nie polecam jak ktoś nie pali zbyt długo ; ponieważ może dojść do "strucia" organizmu ,czyli po prostu przedobrzymy ;d Moja faza? zamuła ;<
Ps. Jest już chyba kilka tematów o MJ
nigdy nie palilem
nie wiem jak to wyglada_/
Master kalhi
od kiedy sprzedaja 0,5? xd
zalezy jakiego worka dostaniesz
nie mialem nigdy fazy
ale było fajniue
Jak masz kolegów w "branży" xd to sprzedają .
Zgadzam sie z Metaxa.Zjaralem z kumplami wora baki z Holandi i powiem wam tyle : brechta non stop , nie ma zamuly ,0 !
Palilem i pale jeszcze.Mam dilera co ma spoko material ;]
To zależy od odmiany , po jednej będziesz bardziej wyluzowany i weźmie cie na "rozmyślanie" xd a po innej brech cały czas ; )
Tak palilem nawet dzisiaj xD
I powiem wam calkiem przyjemnie jest :D
Dziadek Zabujca
20-02-2010, 22:47
owszem.
Btw co ty z policji ?;>xd
West Side Ryder
20-02-2010, 22:54
nigdy nie palilem
nie wiem jak to wyglada_/
Master kalhi
od kiedy sprzedaja 0,5? xd
zalezy jakiego worka dostaniesz
nie mialem nigdy fazy
ale było fajniue
Metaxa Grzesiek
20-02-2010, 22:54
Tak paliłem pale i bd palił
Polskiego syfu nie tykam.
Holenderskie tylko
Fajna faza beka z wszystkiego na maxa odpręża
Trikol <3
20-02-2010, 23:20
Zgadzam sie z Metaxa.Zjaralem z kumplami wora baki z Holandi i powiem wam tyle : brechta non stop , nie ma zamuly ,0 !
Palilem i pale jeszcze.Mam dilera co ma spoko material ;]
Ja już pale ok 2 lat ;)
Na początku przez ok 5 razy miałem zwale jak chu** wymiotowałem itp
a potem z czasem już beka
i teraz w dzień dzień w sql przed lekcjami 1.5 grama na 2-3 potem po sql z 4 gramów na 6
i tak codziennie
Polecam Skuna ^^
Old Vienio
21-02-2010, 13:31
Nie paliłem i niemam zamiaru : )
Tak paliłem i przechodzilem przez ulice to myslalem ze lawka tam stoi i chcialem usiasc na pasach i sie wyjebalem. a po afrykanskim ziele nie moglem przestac sie smiac przez 5 h xD
Taa paliłem . Metaxa z kąd masz opcję ? :D . Wrzeszcz ?
Sempacz__
21-02-2010, 13:43
trawa tylko dla tych, co maja problemy ze soba ; d
Tak paliłem i przechodzilem przez ulice to myslalem ze lawka tam stoi i chcialem usiasc na pasach i sie wyjebalem. a po afrykanskim ziele nie moglem przestac sie smiac przez 5 h xD
skoncz najpierw 18 lat
i teraz w dzień dzień w sql przed lekcjami 1.5 grama na 2-3 potem po sql z 4 gramów na 6
i tak codziennie
hahahahahahhahahahahha przed lekcjami 1.5 grama a po szkole 4 gramy boze hahahah i jeszcze codziennie XD zalosne
nastepny grulix n/c
@topic
nie i nie mam zamiaru, szkoda zdrowia
<Vetebcio>
21-02-2010, 13:54
Nie , i nie mam nawet zamiaru :)
Precision
21-02-2010, 14:00
Nie paliłem nigdy i nie będe. Nie mam zamiaru.
Drako o.o
21-02-2010, 14:15
nie, nie palilem i w dupie mam jak bym sie czul:rolleyes:
'Oxidosis'
21-02-2010, 14:20
Tak paliłem ale czułem się tak sobie, dlatego też nie mam zamiaru nigdy jarać.
Btw znam kolesi, którzy dzień w dzień są zjarani. W czasie przerwy zamiast na szluga to idą na zioło. to już chyba mega uzależnienie :/
Nie paliłem i jakoś mnie do tego nie ciągnie.
Metaxa Grzesiek
21-02-2010, 14:32
Taa paliłem . Metaxa z kąd masz opcję ? :D . Wrzeszcz ?
Wstyd przyznac no ale... od starego i ciotki z Holandii ;p
Tak paliłem i miałem faze niecałe 3h ale nuty słuchaliśmy to tańczyłem cały czas i zwiechy łapałem :D ale już nie chce ;p
Nie ma to jak pochwalić się na tibijskim forum ile zjarało się w życu skrętów ;d
Chciałbym wierzyć, że conajmniej połowa tych opowieści to prawda ; )
`diGiel <3
21-02-2010, 14:56
Nie ,nie paliłem papierosy oczywiście jaram ale nie nałogowo ;c Kumple już mnie namawiali na ziele ale narazie nie mam zamiaru tego brać ;P Ale kiedyś napewno sprobuje bo wszystko dla ludzi i chce wiedzieć jak to jest :)
Τettmeier
21-02-2010, 15:08
Nie jarałem szczerze mówiąc. A namawiano mnie również wielem razy. Zobaczę jak to się potoczy, ale jak narazie to nie mam ochoty na zioło. xd
N-series
21-02-2010, 15:39
@up nie masz ochoty , jak możesz mieć ochote czy też nie jak nie paliłeś ;d to nei wiesz co to oznacza
@topic paliłem i sporadycznie pale xd wole dopalacze
Nie, nie wiem jak to jest.
Trikol <3
22-02-2010, 10:59
@up nie masz ochoty , jak możesz mieć ochote czy też nie jak nie paliłeś ;d to nei wiesz co to oznacza
@topic paliłem i sporadycznie pale xd wole dopalacze
dopalacze najwieksze gowno jakie moze byc , tam nawet piguly sa ciulowe
Nie dzięki, to nie dla mnie. Potrafię mieć dobry humor i bawić się wyśmienicie bez wspomagaczy :)
gram na rook
22-02-2010, 12:25
nie i nie mam zamiaru. szkoda zdrowia.
Nie paliłem i też nie mam zamiaru zacząć. Chociaż jestem ciekaw jak to jest :P
Pale codziennie od kilku lat... Polecam wiaderko, żarówkę, tubę, wtedy to dopiero jest faza :))
Paliłem, 3-4 razy i na razie starczy. ;)
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
22-02-2010, 14:42
Spytajmy sie naszego speca grulixa. On zawsze zna najnowsze ceny.
#topic
Nie palilem. Jak 9 latek moze w ogole cos palic?
tajemniczy
22-02-2010, 17:24
@edit
P.S Zioło nie uzależnia, więc śmiało.
false!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@topic
pewnie, codziennie po 3 blanty
Nie ma to jak pochwalić się na tibijskim forum ile zjarało się w życu skrętów ;d
Trafiłeś w sedno :D Dodam jeszcze od siebie że śmiechy z dzieci na tym forum są lepsze od najlepszej trawy.
@top
Zdarzyło się
Kamor Wielki
22-02-2010, 17:54
Jakoś mnie to nie jara,nie robie tego.
Nigdy nie jaralem, ale zamiar mialem nie raz i nie dwa, tylko szkoda kasy mi bylo :D Teraz mi sie odechcialo tego jarac i mysle, ze nigdy nie zapale, w ogole, nie pije, nie pale, abstynencik normalnie xDD haha ;dd
ofc ze paliłem ;) Fazy mam rożne zwykle czuje się jak bym był w filmie ;D i mam też fazę "Wielkich rąk" boje się podrapać bo twarzy xD
Nie, nie paliłem i nie mam takiego zamiaru :p
jacek3332
22-02-2010, 21:54
Nie paliłem nie pale i nie zamierzam.
Prawdę mówisz, ale tak na prawdę nie wszyscy chyba są tymi, którzy nigdy nie próbowali różnych rzeczy :<
#Topic
Tak, paliłem i palę. Ale nie jestem nałogowcem, kiedyś to tam ziomki zapraszali na bucha, teraz już jak dają, to nie chcę, raz na 1-2 miesiące mi wystarczy, wolę czasem wypić trochę piw/wódki, niż się zjarać... W wakacje jadę do Niemiec na stałe, tam jest marihuana o 3 razy tańsza, aż strach pomyśleć co będzie... :/
Dla tych, co nie palili osobiście nie polecam, możecie się wciągnąć, potem będziecie próbować wszystkiego, żeby te 30zł wycisnąć :x
Ero Senin
22-02-2010, 22:15
Nie i nie mam zamiaru chociaż czasem ciekawi mnie jak to jest :S
First Pineda
26-02-2010, 11:24
Nie palilem i nigdy tego nie bede robil nie kreci mnie to jakos i nie ciagnie do tego.
Gieta sam nigdy nie spaliłem, ale ok. 0.5g owszem.
Zajawkę na palenie miałem z początku. Teraz zdarzy mi się zapalić raz na 1-2miesiące i nie ciągnie mnie, żeby zapalić częściej.
Tak palilem , ja najczesciej smieje z wszystkiego i mylą mi sie kumple z reksiem :D
First Pineda
13-03-2010, 08:09
Nie palilem i nie chce palic,jakos nie kreci mnie to ani nie ciagnie ;d
nie, nie i nie! nigdy ! ;p
bez tego jest lepiej ;o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.