Zaloguj się

View Full Version : a6w

Belfus Adri
20-02-2010, 23:29
Elo, robił/robi może ktoś z was aerobiczna "6" Weidera?
Jesli ktos zrobił pełne 42 dni niech napisze jakie efekty itp ;)
Może macie jakies foto z przed i po to wstawcie ;d
Ja aktualnie jestem na 7 dniu Xd

Mikiel Król Sedesów, ej!
20-02-2010, 23:33
zrobiłem 15 dni bodajże, to jest tylko na górne mięśnie, lekki efekt był, ale nie jakiś ogromny ; d

Puntek
21-02-2010, 00:15
Ooo..
Akurat wlasnie jutro mam to zaczynac;d
HAha..Kumpel mi opowiadal ze po tygodniu wysiadl xd

Joogi
21-02-2010, 00:25
Hehs, dziś mój 7 dzień, są efekty, bo miałem wcześniej 6-paczek, ale nie widać było bez napięcia. Teraz już widać wszystko. Idzie mi nieźle, ciekawe jak potem XD

#Essay
Te twoje abs wg mnie dają podobne efekty, ja osobiście wolę a6w, brzuch rośnie ładnie :D

Izmoks
21-02-2010, 10:02
Może niedługo zaczne, trzeba by nieco wage zrzucić

.Storm.
21-02-2010, 10:04
Ja zrobilem calosc , ale przyokazi na silce czwiczylem i teraz jest co podziwiac :D

Hjubert
22-02-2010, 19:51
Robilem 17 dni i pozniej mi sie znudzilo ;d Wczesniej mialem "galarete" z brzucha, a pozniej w miare twardy sie zrobil :D No i ksztaltow nabral ;D Krateczke widac tylko jak napne, ale i tak nie jest zle, bo jestem chudy, to ladnie widac ;dd Ogolnie polecam, tylko, ze troszke meczace to jest, ale warto :PP

jacek3332
22-02-2010, 21:45
Robiłem przez 12 dni ale nie byłem pewien czy dobrze to robię i przestałem.

Merol
22-02-2010, 22:09
Już wcześniej (3 miechy temu) robiłem cały cykl, dało efekty, polecam.

#Essay
Ty sie nie udzielaj lepiej znawco kulturystyki, taki cwany jesteś a nawet 30 w baniaku nie masz.

EsSaY
22-02-2010, 22:12
3 próby
1 - 26
2 - 32
3 - 16

A6W nie daje efektów równomiernych do włożonej pracy, jeśli chodzi Ci o kaloryfer. Polecam 3x 8 minute abs (szukaj na youtube) w 2minutowych odstępach.

@wyżej
3/4 z Was panowie a6w zna pewnie tylko z pierwszych 6 dni.

@up
Wiem, bo testowałem jedno i drugie. :)

--

Warto, nie wiem jak jest po 42 dniach, wrzucę fotkę jak skończę, opłaca się ładnie mięśnie rosną.

Teraz robią się schody, brzuch już zaczyna boleć, ale trzeba wytrzymać, właśnie o to chodzi, bo będą efekty :)

Gówno prawda. Mimo piekielnego wysiłku wyniki po wyżej nadmienionych 32 dniach nie były satysfakcjonujące na tyle, żebym skusił się na a6w następny raz.

--

Czy warto?
A6W nie jest ćwiczeniem typowo na wyrzeźbienie kaloryfera, a tylko forsującym mięśnie brzucha i zwiększającym jego wytrzymałość. Co więcej, narusza tylko górne partii mięśnie brzucha, a dół jest prawie całkowicie olany. W dodatku ćwiczenia są KUREWSKO monotonne i nudne, gdy już dochodzi do 3 serii po 16~~ ćwiczeń to zrobienie treningu w 25 minut (jak nakazuje autor) jest praktycznie niemożliwe, nie skracając czasu spięcia mięśni.
Moim zdaniem nie warto.

Lepsze efekty niż po tym całym a6w będą jak zrobisz 8minute abs z rzędu 3x w tygodniu. Ale jak ćwiczycie to abs, to uważajcie, bo wieczorkiem tak brzuch napierdala, że mała bańka, a na następny dzień jest problem ze śmianiem się. :F

Axelo .
22-02-2010, 22:16
Warto z tego skorzystać? Bo może i bym się skusił.

Zim
22-02-2010, 22:17
Robiłem do 14 dnia po czym zachorowałem ; S a później jak chciałem dokończyć to moj brzuszek płakał ;P

Od poniedziałku Robie Cykl to sobię dorzucę a6w ; o ;s ; D

Joogi
22-02-2010, 22:24
Warto z tego skorzystać? Bo może i bym się skusił.

Warto, nie wiem jak jest po 42 dniach, wrzucę fotkę jak skończę, opłaca się ładnie mięśnie rosną.

Teraz robią się schody, brzuch już zaczyna boleć, ale trzeba wytrzymać, właśnie o to chodzi, bo będą efekty :)

EsSaY
22-02-2010, 23:59
Hehs, dziś mój 7 dzień, są efekty, bo miałem wcześniej 6-paczek, ale nie widać było bez napięcia. Teraz już widać wszystko. Idzie mi nieźle, ciekawe jak potem XD

#Essay
Te twoje abs wg mnie dają podobne efekty, ja osobiście wolę a6w, brzuch rośnie ładnie :D

Pogadamy w dzień kobiet - czyli za 2 tygodnie od dzisiaj. Ciekawe co wtedy powiesz. :D
A6W do 12 dnia jest jak wrzesień w szkole - nie trzeba się nic uczyć, ale w październiku tak dopierdalają że można się osrać. ;F

Stoner
28-02-2010, 15:29
Też to robiłem, ale po jakiś 3 tygodniach przestałem z powodu choroby,
a potem nie chciało mi się do tego wracać.
Efekt jak najbardziej był! Wszystkie z 6-ciu ćwiczeń robiłem bardzo dokładnie,
dlatego to dało jakiś efekt.

Piko
28-02-2010, 15:58
robiłem 3 tygodnie a potem zaprzestałem. Jak pozbęde się gipsu z nogi to zaczynam od początku.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
28-02-2010, 16:02
Ja sie w jakieś specjalne programy/łykanie koksu/siłownie nie bawie i jestem szczęśliwy. Jedynie czasem pokatuje drążek i tyle :f Z tego co patrze to trzeba mieć to zawzięcie w sobie żeby to ukończyć. Ja ofc nie mam :\

tajemniczy
28-02-2010, 18:25
lepiej porob sobie abs, 8 minut dziennie i najs

PietroO
28-02-2010, 18:53
A6w jest dobre jedynie jak chcesz coś wyrzeźbić albo zredukować tkankę tłuszczową.Najlepiej zaczynać od Abs który jest na wzmocnienie a także na "masę" brzucha i potem zabrać sie za A6W.Efekt Murowany:D

Joogi
28-02-2010, 18:56
Jak już zacząłem te a6w, to trzeba skończyć xd. Mi to daje dużo, robię dodatkowo jeszcze ćwiczenia na dolne partie brzucha tzn. na te najniższe dwa i jednocześnie skośne brzucha. Skończę a6w, to zabiorę się za abs hehs, do wakacji jeszcze 116 dni :)

Old Dzolo/Seba :)
28-02-2010, 19:14
Taa, mam 7 dzień i póki co jest na legalu. Jak skończe to prawdopodobnie wezme się za abs, a później jeszcze raz zrobię a6w. Zobaczymy co będzie po 42 dniach, myślę, że dotrzymam. Póki co minimalny efekt jest i jeszcze nic nie boli :D

Ps -
Poczytajcie o programie do a6w.
http://www.sfd.pl/Program_komputerowy_do_treningu_Aerobicznej_Sz%C3% B3stki_Weidera-t353144.html

Senshi
28-02-2010, 19:30
Ja robilem 3 tygodnie i lipa z lekka;/;/;/ Jak chcesz wyrzezbic brzuch to lepiej brzuszki rob:)

Belfus Adri
28-02-2010, 19:34
Ja dotrwałem do 12 dni i jakos mi sie juz niechce robic zadługo to trwa ;D
Chyba se ten abs zaczne bo te 10 min dziennie poza siłownią moge poswięcic ;D

Piko
28-02-2010, 19:47
A6W nie spala tłuszczu. Od spalania tłuszczu jest odpowiednia dieta + aeroby.

Kamor Wielki
28-02-2010, 20:38
Idź na budowę,worki z cementem nosić.
To lepsze niż jakieś A6W

Hjubert
01-03-2010, 21:56
Ja robilem 3 tygodnie i lipa z lekka;/;/;/ Jak chcesz wyrzezbic brzuch to lepiej brzuszki rob:)

A A6W, to niby co jest inteligencie...? Nie brzuszki?

Btw. Kiedys zaczalem robic poraz drugi 6-stke, ale 6 dni i mi sie odechcialo ;d

Joogi
01-03-2010, 23:07
A A6W, to niby co jest inteligencie...? Nie brzuszki?

Btw. Kiedys zaczalem robic poraz drugi 6-stke, ale 6 dni i mi sie odechcialo ;d

Trochę ambicji : / Ja robię dziś 15 dzień, mięśnie bolą, ale wiadomo żeby były efekty trzeba trochę się namęczyć, jak będziesz przez rok 10 na bica walił, to ci chyba nie pójdzie, jak np. po zwiększaniu ciężaru co 1 kg np co miesiąc. : /

Jak napisałem dziś 15 dzień, może w 20 dniu fotki wstawię :D

Ktoś II
02-03-2010, 00:24
Gówno prawda. Mimo piekielnego wysiłku wyniki po wyżej nadmienionych 32 dniach nie były satysfakcjonujące na tyle, żebym skusił się na a6w następny raz.

Widzę mamy experta... Przypuszczam, że posiadasz jedynie wiedzę teoretyczną.

#top.
Słuchaj kolego. A6W daje zadowalające efekty, jeżeli ćwiczenia wykonujesz dokładnie i regularnie.
Jeżeli robisz np. w poniedziałek o 17, a we wtorek o 9 rano, to nie licz na wielkie zmiany. Ćwiczenia powinny być robione w odstępie ~24h. Najlepszym sposobem jest zdobycie masy, a potem zrobienie z niej mięśni. Jeżeli jesteś chudy, to Twoje mięśnie będą wyglądać nijako ^^.

Alvaros
06-03-2010, 08:23
Aktualnie jestem na 6 dniu, większych zmian nie ma, ale do końca jeszcze 36 dni. Jak sądze teraz zaczynają się schody, zastanawiam się nad zmianą godziny ćwiczeń, zawsze robie je przed szkoła ok. 6.40. Praktycznie od razu po pobudzce, rano gdy dochodze do ostatnich ćwiczeń gdy już je wykonuje to brzuch napierdala nie miłosiernie, a gdy wieczorem praktycznie mógłbym to robić ciągle, 0 bólu. Nie mniej jednak nie można porównywać człowieka z rana, i wieczorem. Cóż trzeba dotrwać, licze, że efekty będą.

Τettmeier
06-03-2010, 08:29
Ja podobnie jak kolega wyżej, jestem na 6 dniu. Robię wieczorem tak 20:15~20:30, próbuje jak najdokładniej, efekty chyba małe xd Bo jak robie to mnie jakoś nic nie boli xd Ale mam nadzieję że zacznie. Trzeba wytrwać :D

Saylor
19-03-2010, 21:33
Zobaczymy jak to będzie. Może da jakiś efekt;P

>>Vegos<<
20-03-2010, 08:08
Siema... xD

@Topic
No nie wiem. Dziś zacząłem.. Na 4 już jak się napiąłem brzuchem:eek:, to tak mi rozbolał:D:D Może da jakiś efekt :o:D:D

Seromontis
30-03-2010, 21:32
Hiho,

ja robiłem jakieś 2 lata temu i efekty były nawet, nawet (są widoczne do dziś, ale to raczej przez to, że ćwicze w domu na atlasie i robię brzuszki ;p)

a tak nawiązując do zrzucania "nadwagi", stosował ktoś z Was proteinową dietę Duncana?? :rolleyes:

Pzdr

>>Vegos<<
31-03-2010, 16:22
No jestem przy 11 dniu. Efekt-mięśnie są małe, ale są :D zobaczymy, czy wytrzymam :D Narazie boli tylko dysk od kręgosłupa, ale idzie ćwiczyć :D