View Full Version : Demon Set na Rooku !!!
Batista1989
21-02-2010, 08:47
Dzisiejszego dnia logując się z rana na Apo zauważyłem iż wielu graczy zali się o to że na rooku powstał quest na demon seta . Ja osobiście nic do tego nie mam bo nie gram na rooku . Gracz o nicku " Pojechany " twierdzi że jakiś gm pomógł graczowi o nicku Nollia wykonać tego questa . Powód takiej śmiałej tezy ?? bramka lvl 444 lvl a Nollia posiada 320+ :( proszę o wypowiedzi innych graczy a szczególnie mile widziane są wypowiedzi GM-ów .
Ja tam nie wiem, ale z tym Demon Setem to już jest lekka przesada, zresztą tak samo jak z uhami.
Wiceps mówił, że tam się misje trudne robi, więc nie wiem.
Elite Pitek
21-02-2010, 08:52
Zdecydowanie jestem na nie :mad:
To lekka przesada !!
Crown set wystarczy !!
Batista1989
21-02-2010, 08:58
Proszę wyrażać swoja opinie jakim cudem Nollia jest w posiadaniu itm z Questa skoro bramka lvl jest od 444 lvl . Pozdrawiam.
Wiecie co? Nie wiem po jaką cholerę wtykacie nosa w to co Tygrys dodał na rook? Skoro tak czy siak jest już to jako drugi main:)
Z drugiej strony rookslayerzy także płacą za Premium i im także się coś należy :)
! Do większości którzy się czepiają !
Gdybyście to byli WY (czyt. Nolia aka marcello or Vojska aka Wiceps ) to byście nie mieli nic przeciwko demon setowi także czym chata bogata ; )
Jestem na nie to beznadziejny, psujacy atmosfere rooka pomysl.
Wiesz co zepsuło atmosferę rooka? Aol,dragi,dl,dark lordy,gs'y. bright swordy i inne paści ;)
Bastek10
21-02-2010, 09:04
Co wy chcecie przecież to jest Apo,jak poprosisz to dostaniesz wszystko.A co do questa to go nie powinno być,a Nolia powinna oddać tego itema lub Wyżucić do wody.Żeby go nie miała.
Wnorekkk
21-02-2010, 09:04
Ekipę troszkę bardzo pojebało i nie ma co ukrywać. Za pół roku będą pewnie Orshabaale albo Kingi na rooku..
Jest to przesada moim zdaniem apo powoli coraz bardziej marnieje w oczach !
Jak zobaczyłem ihy to już pomyślałem ze to przesada a tu prosze demon set.
No to moze taka propozycja dla GM'a - Możesz jeszcze UE i S Seta dodacie na rooka??
Jestem na nie to beznadziejny, psujacy atmosfere rooka pomysl.
@Edit
A co do mojej opinii dot. tego jak Nolia weszła.
Wiele osób na game-chat uważa że weszła na wcisłego tzn. bramka od 444 a ona 320+ więc wszyscy mówią że skoro Vojska GM to go wyprosiła żeby ją ze sobą wpuścił. Ja sam niewiem jak to bylo i to raczej nie moja sprawa ale w dalszym ciągu uważam że tego questa powinno nie być
Zodika Rook
21-02-2010, 09:20
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ...................
Musisz miec 444 by moc przejsc przez te dzwi. uahhhaa nolia 313 lvl zrobila pozdro ...
Najwyraźniej sobie zasłużył na wejście na questa i zrobienie go, z jakiego powodu ma wam sie tłumaczyć?
Nie No jak juz Demon Set jest To niech zostanie tylko że ja robia quest to powinni wszyscy o nim wiedziec a nie 2 osoby....jakaś tajemnica...
Powiedzmy że ta bramka jest od 444. Vojska ma 444+ { wiec nie mam pretensji } Nolia ma 310 [ więc dlaczego ona weszła].
Dobra zgadzam sie chcieli pzretestować questa.. ale to mogli dać tp Mr Fsza On chyba szybciej wbije 444 nic Nolia...
Ale to niechodzi oto ze quest jest bo to popieram
Ale oto ze nolia go wykonala!!!!:):):(:(:mad::mad::p:p;);):D:D:o:o:rol leyes::rolleyes::cool::cool::eek::eek:
Najwyraźniej sobie zasłużył na wejście na questa i zrobienie go, z jakiego powodu ma wam sie tłumaczyć?--CHYBA KUPUJĄC PACCA.
Quest da sie przeboleć,ale wykonanie questa przez Nolie cos tu jest nie fair.
.Serafin
21-02-2010, 09:30
Może pierwotnie było od 300 lvla a nie 444? Pomysleliscie? Srednio podoba mi się to co sie dzieje na rookgadzie obecnie ale wlasciwie... Rook na apo to swego rodzaju real sprzed paru lat. Chociaż demon set popsuł ten klimat, ale jak każdy latal z burst arrowami by móc utłuc pierwszego silnijszego potwora to to mialo klimat. Nie odbiegając od tematu... Lubie sie bawić w robienie otsów ale osobiscie wczoraj zawiesiłem robienie rookgardu. Nie ma to sensu jesli jest tam tyle questów pokroju "wbij 500 lvl, idz do npc, zabij potwora, wez nagrode".
Skoro rook sie nie podoba graczom z mainlandu niech lepiej zabiorą sie za przechodzenie labiryntu, bo wg mnie świetnie oddaje on klimaty apo. Nie to co nowe poh, czyli nafaszerowana gównem wyspa. ;c
Pablosikk
21-02-2010, 09:32
Jestem na nie może niedługo rookerzy bedą chcieli magic mace/gb na rooku i seta?:S
Pozdrawiam
Pablosikk
Xienus Paladin
21-02-2010, 09:33
na rooku powinno byc takie eq:
katana
legion helmet
cooper shield
studdent legs
lehter boots
jeżeli nolia wykonała tego questa to znaczy ze apo jest na sprzedasz
Znajdź mi tę bramkę to będziesz kozak, bo mi Wiceps pokazał jeszcze zanim wykonał questa i było od 300, wątpię żeby ktokolwiek coś zmieniał ;ooooo
Nic do tego questa nie mam bo sam gram na rooku i bym chciał takie eq. Ale ciekawi mnie jak się ekipa z Nolią wytłumaczy.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
21-02-2010, 09:54
Rook na apo to swego rodzaju real sprzed paru lat.
Właśnie chciałem to powiedzieć :>
@topic
I bardzo dobrze ze powstał taki quest. Co z tego ze wpuszczono osobę nie mającą wystarczającego poziomu? 300~ lvl to i tak jest duzo. Gdyby nie to naginanie to tylko 2 osoby mogłyby tego questa zrobić (Wiceps i potem Fsza) a potem dlugo dlugo nikt więc nie narzekajcie.
@edit
Żeby nie było, to zaglosuje wszystkimi kontami na tak zeby wyciagnac na remis
Ero Senin
21-02-2010, 09:56
To straszne ! co teraz zrobić?
Spalmy wicepsa i marcella : /
Mi to tam obojetne , zaznaczylem tak bo czemu nie .
Też zaznaczyłem "tak" bo nie widzę już ratunku dla "wyspy początkujących" (hahahahaha) na apo.
oczywiście że tak, nowa motywacja dla wbijania lvl :p
Żal demon set na rooku za rok jeśli apo wytrwa to będzie tam s set .. nie potrzeba było go robić..
Songoku v.2.0
21-02-2010, 10:40
moim skromnym zdaniem jezeli quest jest od 444 to niech kur** tak bedzie.
jak jest tylko 2 graczy co moga wykonac niech tak pozostanie!
jak wbijecie lvl to i wy zrobicie
kolejne nie ladne posuniecie ze strony ekipy ;/
Wydaje mi się, że konstruktywnym pomysłem byłoby zrobienie całkiem nowego seta, dostępnego na rooku.
Zdania są podzielone, bo sama myśl o tym, że na rooku jest 'demon set' - odstrasza.
OTS się rozwija i level'e są wysokie, a będą jeszcze wyższe. Automatycznie questy muszę być coraz lepsze.
Wujaszek
21-02-2010, 11:03
Na apo na rooku nigdy nie wprowadza g bolta itp więc nie macie się o co martwić a na roku gracze wbijają coraz większe lvle to powinni dostawać coraz lepsze/questy potworki co nie? ;c nigdzie nie ma napisane ze jest obowiązek wyjść na maina i spora cześć graczy gra na rook i coś im się należy.
Gracze z maina na chuj się czepiacie tych na rooku, nie gracie tam to co was to obchodzi?
Widać że Administracja robi pomału krok do zrobienia Rooka z Mazurskiego :) Demon Sety już są.. Jeszcze tylko Dragon Scale Legi..
Belfus Adri
21-02-2010, 11:18
na rooku powinno byc takie eq:
katana
legion helmet
cooper shield
studdent legs
lehter boots
jeżeli nolia wykonała tego questa to znaczy ze apo jest na sprzedasz
A na mainie mpa,g legs,dh,mms,boh/soft i tyle ;d
@a co niby mieli ***** dodac skoro te itemy maja tylko o 1 arma wiecej od tych co byly ??
Ja zacząłem wprowadzać nowe potwory i questy na rooku czy Tygrys? Pamiętam jeszcze jak były same slimy, ghosty i 1 vampir. Tamten rook był zajebisty. No i jeszcze był dragon na którego można było wejść :)
Potem Tygrys wprowadził black knighty. Już wtedy było wiadomo, że w przyszłości będą jeszcze lepsze potwory.
Assassin Mateusz
21-02-2010, 11:29
Znajdź mi tę bramkę to będziesz kozak, bo mi Wiceps pokazał jeszcze zanim wykonał questa i było od 300, wątpię żeby ktokolwiek coś zmieniał ;ooooo
Jezeli to racja, to dzieci juz nie bd mialy powodu do placzu :)
Wielkie Gz dla Noli oraz Vojski :)
Jeszcze tak dodając, to zastanówcie ile teraz 'demon set' jest warty na mainie i kto w nim chodzi...
Musimy brać wszystkie czynniki pod uwagę.
Demon set podobnie jak na mazurku , ale jeśli quest jest od 444lvl to dlaczego Nolia go wykonała...
700cc wydać na ten quest to chyba było by jakieś usprawiedliwienie dla tego questa.
Zazdrosc boli wiem o tym ale musicie juz tematow zakladac bo zal sie robi
tak
na mainie sa questy na nowe przedmioty to i na rooku tez powinny byc:)
Dark Devorious
21-02-2010, 13:41
HAHAHA :D Vojska , Nolia nie ladnie :ooo :) xd Brawo wam , niezle :P Dwa razy dzis spadlem z krzesla , glownie przez Wicepsa :> "Dobrze , ze dodano demon seta na rooku".
Dobra, dodali tego questa na Rooku, a na mainie Magic Axe Quest. Gdyby na mainie powstałby no nie wiem Kox Set od 2222Lvl'a nie byłoby bulwersu.
Spójrzcie prawdzie w oczy, to nie Rook tylko MiniMain, kto by na Rooku 444lvl wbił?
Z Nolią to dziwna sprawa, ale prawdy i tka nie dojdziecie ;)
Wiecie co? Nie wiem po jaką cholerę wtykacie nosa w to co Tygrys dodał na rook? Skoro tak czy siak jest już to jako drugi main:)
Z drugiej strony rookslayerzy także płacą za Premium i im także się coś należy :)
! Do większości którzy się czepiają !
Gdybyście to byli WY (czyt. Nolia aka marcello or Vojska aka Wiceps ) to byście nie mieli nic przeciwko demon setowi także czym chata bogata ; )
Wiesz co zepsuło atmosferę rooka? Aol,dragi,dl,dark lordy,gs'y. bright swordy i inne paści ;)
Musisz tak dupę lizać obficie?
Co do questu, nie dość, że gm powiedział tylko im o queście, to pomógł z samym questem... żenada
Oczywiście nie poinformowano graczy o owym queście, żadnej wzmianki na stronie, forum, w grze... gówno nie ots. Najlepiej zróbcie im s seta i kaptur i będzie good.
Demon set podobnie jak na mazurku , ale jeśli quest jest od 444lvl to dlaczego Nolia go wykonała...
700cc wydać na ten quest to chyba było by jakieś usprawiedliwienie dla tego questa.
Wierzysz, że wydali 700cc? Błagam cię...
@down
napracowali sie to maja nagrode.
chyba kpisz... gm im cały quest pomógł zrobić więc o czym ty gadasz?
Seth Drut
21-02-2010, 14:36
i dobrze ze jest.
napracowali sie to maja nagrode. ;)
teraz apo rook to real przez pol rokiem ;P
Moze juz na przyszlosc dodac quest na pande ?
Marcelllo
21-02-2010, 15:05
GM nic nie pomagał - sami znaleźliśmy :)
A co do autora - 444 jest bramka na orshabaal rookera :d na quest jest poniżej 310 (nie wiem jaka dokładnie bo przeszedłem przez nią) ;d
@offtop: Fajny numer tematu: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=66666
Elite Pitek
21-02-2010, 17:15
Troszeczkę przesadzili :/
Niedlugo będzie quest na pande xD (oczywiście rook)
Usunac demon seta !!:mad:
K\/!N$T0R
21-02-2010, 19:58
Po co dali ten quest zeby bylo im latwiej? Bramka od 300 lva no to jeszcze ok ale nie d set napewno nie i ten orsz tez zbedny.
I czego tak lamentujecie. Żal wam dupę ściska.
Ciekawe ilu z was wbiło 444 lvl na mainie??
Pograjcie na Rooku, wbijcie chociaż 100 to pogadamy.
A co do tych, co krzyczą, że demon set nie powinien być na Rooku.
To pooddawajcie g bolty, klapy, kaptur, m mace, słowem wszystko co na mainie jest i idzcie wbijać 1,5k lvl na samych Oshrabalach.
Przecież nie powinno się nic dodawać, to psuje klimat... Jesteście śmieszni.
TO JEST OTS
.:Edzio:.
22-02-2010, 07:01
Musisz tak dupę lizać obficie?
Co do questu, nie dość, że gm powiedział tylko im o queście, to pomógł z samym questem... żenada
Oczywiście nie poinformowano graczy o owym queście, żadnej wzmianki na stronie, forum, w grze... gówno nie ots. Najlepiej zróbcie im s seta i kaptur i będzie good.
@down
chyba kpisz... gm im cały quest pomógł zrobić więc o czym ty gadasz?
przedstawm nam dowody wtedy pogadamy oki?
Już kilka krotnie to podkreślam...
Moim zdaniem z rooka zaczął robić się totalny syf jak wprowadzili ihy,
bo tak to te nowe wtedy questy były fajne (licząc od steel boots do dsm/sl quest)
Gry się dowiedziałem, o tym przeglądając forum postanowiłem zrobić to:
http://allegro.pl/item933212507_armia_podkarpacki_ots_289rook_660ek_ eq_1_konto.html,
bo rzygać mi się zachciało :(
Quiet v 2.0
22-02-2010, 09:02
700cc na roku to jest dużo, ale na 300 lvl można mieć tyle spokojnie...
@top: ciekawe ile tematów powstanie jeszcze. Uważam, że d set to za dużo dla rooka, ale to na razie jest rare, więc może być.
z tego co wiem na roku są golden legs więc to chyba to samo prawię co
D SET Więc o co Kaman ? z czego taka AFERA ?
Ekipę troszkę bardzo pojebało i nie ma co ukrywać. Za pół roku będą pewnie Orshabaale albo Kingi na rooku..
To troszkę czy bardzo ? Mózg on. =]]
@Topic
A co do questa to nie mam pytań. To ekipa decyduje co będzie przy jakimś update i tym razem padło na demon set.
Ale bramka jest. ;>
To jest fake do chuja, zrozumcie.
Mi tam to obojętne, chociaż wydaje mi się, że administracja troche przesadza...
Keshuter
23-02-2010, 11:53
NIE MA ZADNEGO D SETA NA ROOK . jak tak powiedzieliby o tym na stronce ze dodali quest albo cos... zobaczcie w temacie w dziale rookgard... robili sobie caly czas z nas zarty. ssy byly przerobione...
Tak jak koleś up napisał... Nie wiem kto puścił taką plotę, ale jest ona nieprawdą... Nie ma żadnego demon seta na Rooku! Jedynie jest dostępny Demon Shield i na tym koniec!
Ktoś przerobił ss, a wy to łyknęliście... Hehehe :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.