View Full Version : dodanie nowych itemków do NPC
Songoku v.2.0
21-02-2010, 14:10
siemano
natrafiłem na propozycje pewna na tym forum i wpadłem na pewien pomysł
chodzi o to aby dodać do Npc skupujących itemy, typu Sonia Mad nowe itemki
Jest wiele dość dobrych item: [Eleven Legs Eleven Armor DSH HotA] które lecą z potworków a nie można ich selnac
niech Administracja doda je do NPC i bedzie dobrze
nie musza byc to duze ceny jakies 3-10cc i wszyscy byliby zadowoleni
;D
pzdr i glosowac
@ to samo tyczy sie mistyc turban :)))
Zbigniew Wodecki
21-02-2010, 14:13
Przyda się zrobić takie coś. Będzie można sprzedawać rzeczy, które są dla lov lvl z trudnego questa. I podrożeją troche elveny, bo ich cena jest żałosna.
Jestem na tak
Pablosikk
21-02-2010, 14:25
jestem na tak mam tego pelno w dp czasami daje to lov lvlom bo nie ma co z tym zrobic ;]
Pozdrawiam
Pablosikk
No tak, te 'itemy', które wymieniłeś na ten czas są bezużyteczne i mało kto je zbiera. Po dodaniu takiego 'npc' cena ich by wzrosła i znów odzyskały by swoją wartość.
Jestem na tak.
Songoku v.2.0
22-02-2010, 15:52
tylko tyle osob sie wypowiedzialo jestem zawiedzony
wypowiadac sie to moze rozpatrza to
pzdr
Jestem na tak
Elven legs i armor podobne ceny co DSL i DSM
HOTA niepotrzebny:)
DSH moze byc 3-5cc;)
Zupełnie nie potrzebna sprawa, robi ci roznice 3-10 cc? wez pzrestan
Zarexoholik?
22-02-2010, 16:03
Pewnie, że jestem na tak. 100x lepiej było by gdyby można było sprzedawać ten cały loot już od początku wprowadzenia Soni. Xd
Podobno nigdy nie jest za późno. :)
@Faworyt
Może dla Ciebie nie robi bo masz większy lvl, ale pomyśl o nowych graczach ; o
@topic
Jestem na tak ;]
Morfeuxsz
22-02-2010, 16:07
Jestem na tak, mam trochę tych Turbanów :D
Action16
22-02-2010, 16:11
Jestem na tak ponieważ u ludzi te e legi leca 10cc wiec to jest smiech a takie dsl 100cc. wiec
Może być, ale ceny nie mogłby być zbytnio wygurowane. Jak autor mówi 3-10cc, ewentualnie do 15 za legi. I żadna sonia tylko MAD.
Elven legi ladnie wygladają jak sie ma klapki i pandemke, i jak mam takie eq to proboje je zdobyć i kupuje je za bardzo niskie ceny. Przydało by się je wkrecic do asortymentu Sonii.
!!sQaua!!
23-02-2010, 08:51
Hmm po tym jak powiększono cene Nimfy, Dwarfa oraz usunięcia Rs'a wartoby dodać takiego NPC. Pomogłoby to w zbieraniu kasy w 'dzisiejszych' czasach mało lvlowym postaciom.
...:KoMBoj:...
23-02-2010, 08:57
Jestem na tak.Jak expie na queen to leca takie itemki lub msc i niemozna ich sprzedac ;/ niech administracja doda te itemy do npc
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.