Belfus Adri
21-02-2010, 22:22
Witam, wiekszość z was krytukuje dodanie d seta na rook, ale mam pytanko dlaczego ??
Dla was pewnie na rooku powinnien być chain armor,studded legs itp...
Ale wezmy na porównania main jesli mortiis/tygrys cos dodadza np kaptur, g bolta itp to all happy a jak cos na rooka to juz psuja klimat.
Na rooku niby zepsuły klimat bk i dark lordy ale dlaczego? dlatego ze na nich szybciej lev leci ?,wezcie pod uwage ze na main tez są dodawane takie potwory powiedzmy np wardy na których lev leci jak po*****.
Mielibyscie same demony i orshe na main a max eq to było by mpa/g legs/dh/boh/soft/mms i jakas bron to też bysći chcieli nowe potwory,bronie itp.
Tyle na ten temat!
@topic
ale weźmy słownik do ręki. ;-)
#topic.
zgadzam się, popieram Twoją opinię.
sry pisałem na szybkiego ;d
Dla was pewnie na rooku powinnien być chain armor,studded legs itp...
Ale wezmy na porównania main jesli mortiis/tygrys cos dodadza np kaptur, g bolta itp to all happy a jak cos na rooka to juz psuja klimat.
Na rooku niby zepsuły klimat bk i dark lordy ale dlaczego? dlatego ze na nich szybciej lev leci ?,wezcie pod uwage ze na main tez są dodawane takie potwory powiedzmy np wardy na których lev leci jak po*****.
Mielibyscie same demony i orshe na main a max eq to było by mpa/g legs/dh/boh/soft/mms i jakas bron to też bysći chcieli nowe potwory,bronie itp.
Tyle na ten temat!
@topic
ale weźmy słownik do ręki. ;-)
#topic.
zgadzam się, popieram Twoją opinię.
sry pisałem na szybkiego ;d