Zaloguj się

View Full Version : Konkursy 2. ( W tym temacie b?d? je zamieszcza? ju? do ko?ca :P)

lord max
22-02-2010, 15:07
http://img186.imageshack.us/img186/4331/ssek.jpg (http://img186.imageshack.us/i/ssek.jpg/)

Dziś mało rozdałem

PYTANIA/ZADANIA - 40 CC
CHOWANY - 10 CC
RYBKI - 30CC
(PS - od Dzisiaj boty zakazane na rybkach.) Konkursy robię nieregularnie.

JAK MASZ PISAĆ POSTY - ,, PFF wielki mi wyczyn nie jesteś fajny " To nie pisz.
Robię to żeby pomóc trochę lov lvl.

[QUOTE=Vernereq;602781]Konkursy są, gdy Lord Max jest online. Fajna zabawa, kilka dziś wygrałem ;d[/QUOTE
I jak będę miał kase - lub itemki xd

Muciu
22-02-2010, 15:08
Bardzo fajny konkurs, dużo zabawy. Polecam.
Nastri here :P

Fangol
22-02-2010, 15:09
Elo świetny pomysł sam mam 80 lv to wezmę udział a kiedy te konkursy będą ? :D

Bastek10
22-02-2010, 15:14
Fajnie:) .

Vernereq
22-02-2010, 15:23
Elo świetny pomysł sam mam 80 lv to wezmę udział a kiedy te konkursy będą ? :D

Konkursy są, gdy Lord Max jest online. Fajna zabawa, kilka dziś wygrałem ;d

Ero Senin
22-02-2010, 15:57
Ciekawa i dochodowa zabawa dla low lvli : )

Veto
22-02-2010, 16:07
PFF wielki mi wyczyn nie jesteś fajny ;ooooooo

Pablosikk
22-02-2010, 16:39
PFF wielki mi wyczyn nie jesteś fajny ;ooooooo

Veto widać że posiadasz problemy z czytaniem ze zrozumieniem : )

@topic
Fajna zabawa dla lov lv ;p zawsze zarobia na 1 bp manaskow :))

Pozdrawiam
Pablosikk

Vojska
22-02-2010, 16:53
12 - Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.

Raport już poszedł.

Sathorio
22-02-2010, 17:09
@
ahahahah xD dobre i masz chlopie przeje*ane ^^

Muciu
22-02-2010, 17:25
12 - Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.

Raport już poszedł.

7 - Wykorzystywanie i ukrywanie błędów serwera/gry dla własnego zysku jest karane usunięciem konta.

11 - Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę. Za używanie bota umożliwiającego zdobywanie doświadczenia bez jakiejkolwiek ingerencji gracza grozi usunięcie postaci.

Popatrz na siebie ,a później oceniaj innych :s

@topic
Pomóc innym nie można?

Juxxifi
22-02-2010, 19:26
A pomagaj, ale nie wiem co w tym takiego jest, że trzeba o tym na forum pisać?

Veto
22-02-2010, 19:27
Veto widać że posiadasz problemy z czytaniem ze zrozumieniem : )

@topic
Fajna zabawa dla lov lv ;p zawsze zarobia na 1 bp manaskow :))

Pozdrawiam
Pablosikk

Ale Ty jesteś fajny, specjalnie napisałem słowo w słowo to, czego on tu nie chce... Ogarnij misiu.

Vernereq
22-02-2010, 20:38
Ehh... Wiceps. Koleś pomaga low lvlom, a ty go raportujesz...

@topic Mam nadzieje, ze jutro bedzie troche wiecej tych konkursow ;d

Puntek
22-02-2010, 21:41
No i Git;d
Zrobil temat na 4um zeby low lvl zobaczyly ,ze ktos taki jest; )

Przynajmniej zawsze moga cos zarobic sobie ; D

lord max
22-02-2010, 22:58

Raport już poszedł.

Po 1 .. pff nie boje się, zresztą żal mi Ciebie bo sam łamiesz regulamin.
Po prostu zazdrościsz że sam na to nie wpadłeś.
PS Zakazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo, lub sprzedawanie ich za zbyt niską cenę.
Nie rozdaje ich za darmo, tylko za ,, pomoc w grze "
Bo, ,, Pytania " - nie wiedziałem, mam odpowiedź! Płacę za pomoc.
Bo ,, Zadania " - Potrzebowałem żeby ktoś gdzieś pobiegł lub tym inne. Zrobił to? Płacę za pomoc
Bo ,, Chowany " To rozrywka dla mnie! Ubawią mnie? Zrelaksują? Płacę za pomoc

Tak można ze wszystkimi innymi, więc nie mam się o co bać że dostane bana. Dziękuje za przeczytanie.

.Serafin
23-02-2010, 07:36
7 - Wykorzystywanie i ukrywanie błędów serwera/gry dla własnego zysku jest karane usunięciem konta.

11 - Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę. Za używanie bota umożliwiającego zdobywanie doświadczenia bez jakiejkolwiek ingerencji gracza grozi usunięcie postaci.

Popatrz na siebie ,a później oceniaj innych :s

No to Wiceps sie zatkał ; D

Ciekawa zabawa dla low lvli ; D Na apo zawsze byly i będa free items, nie mozna tego zakazac przeciez.

lord max
23-02-2010, 20:30
Dziś mało na SS bo połowa przedtem sobie poszła, pozabijała się.
Ale było nas z 9.
PYTANIA/ZADANIA - 40 CC
CHOWANY - 16 CC
RYBKI - 43CC

http://img704.imageshack.us/img704/8310/ssek2.jpg (http://img704.imageshack.us/i/ssek2.jpg/)

Vernereq
23-02-2010, 20:32
Ja tu widze, ze sc masz a nam raptem pare cc dajeszxd uuu;d next raze ma byc wiecej!

Muciu
23-02-2010, 21:18
Jak mówiłem fajna zabawa ,ale dawaj w sc xD
pozdro

Saylor
27-02-2010, 20:36
pff
masz denne konkursy i nie jestes pierwszym kto takie coś robił...
Ja jak grałem to robilem konkursy o 5kcc (all) a nie o jakies denne 20cc

Tyle na temat.

!Hesperide!
28-02-2010, 03:03
AHA. Spoko rób,tylko nie musisz się chwalić na forum O.o

Wujaszek
28-02-2010, 08:52
Haha teraz konkursy robisz o jakieś marne 20 cc i chcesz sobie zyskać popolarność a jak byłem z Tobą w gildi to na pacc oszukiwałeś, dobre xdd

lord max
28-02-2010, 17:52
Porażka z was trochę. 5 kcc ta? To rób dalej zrób ss'y daj to lov lvl. Zobaczymy. Robię o 20 cc. Żeby każdy miał szanse. Nie mam tyle kasy.
I ta kasa nie jest z oszustwa ani jednego. Ani z allegro.

lord max
28-02-2010, 18:22
Dziś rozdałem 70 cc na pytania/zadania
To jest koniec konkursów przez chamstwo, dzieci które wyzywają że im nie dałem.
Nie macie refleksu, nie moja wina.
Dziękuje że mogłem wam pomóc.
Na tym kariera konkursów się kończy, dowidzenia.

Ave \,,/
01-03-2010, 17:35
Szczerze, budujesz sobie niesamowita reputacje, poszedlem na konkurs dla zabawy w sumie sie zlozylo ze wygralem, konkurs byl denny Twoj przyjaciel Hyaite, ktory niestety dostal z 6x wpierdol ode mnie za wstawianie sie na respa powiedzial ze oszukiwalem no luz, potem powiedziales zebym szedl za Toba ze dasz mi nagrode, ok odpaliles pk waliles mnie z 3minuty jak balwan po czym przylecial Sivato i dostales wpierdol milo Cie az bylo dobic, potem przyleciales w to samo miejsce i znow dostales po pysku az mi milo bylo patrzec bo znow Cie dobilem, i znow razem z Sivato. jedyne co mnie dziwi to jakim cudem 550rp nie mogl ujebac 200 ed? bez zadnego eq co dodaje od magii, a sam majac g bolta i nie wiadomo co jeszcze, probowales nie udalo sie trudno, potem zaczales wyzywac i sie pienic jak gabka zwykly 11 latek. Fajnie fajnie ze chcesz pomoc lecz nie pomagaj jak spinasz sie jak zwykla cipka. potem jeszcze do 200 ed piszesz "solo? solo?" a jak jakis typek 400ek do Ciebie "solo? to ty - arena?" >,< nawet szkoda Ci na sl'a = o do zobaczenia jak wbije taki level jak Ty a to raczej nie bedzie ciezkie bo Ty stoisz w miejscu. pa.

Pozdrawiam Arrow,

lord max
01-03-2010, 18:13
Podlazł Bainiac jack 450 jakaś profa chciał solo chciałem ARENE
BO TO JA MIAŁEM SKULLA ODPALIĆ!!!! Więc ssij.
Nie mogłem Cię ubić - miałeś autovite, s wanda, i chyba s seta więc nie pier*** farmazonów. Stałeś potem pod depo pokazując mojego deda jak dobiłeś mnie bo jakiś 780ED mnie napier***** i mówiłeś że solo mnie zabiłeś.
Po czym na arene padłeś i Brainiac tez.
A i 2. Pisałem na cibie raporta go GM'a który miał to w du*** że ktoś używa AT.
po .3 Nie biłem Cię 3 minut max 5 sec po czym pies Sivato doleciał i zaczął napierdalać.
po 4. Płakać to ty możesz w fartuch mamy.
po 5. Nie buduję sobie reputacji tylko pomagam lov lvl

Ave \,,/
01-03-2010, 18:56
Pomagam lov levelom? to po co upowszechniasz to na forum, a tak wogole to fajnie ze mam s seta etc jak jedyne co mam to pozyczony silver wand, To ze jebnales raporta to moze mnie gm sprawdzil baranie i udowodnilem ze nie mam bo nie jestem takim tlukiem jak Ty i odrazu jak kogos nie moge zabic to nie mowie "AUTO HEAL FULL EQ EQ OD GMA PRO SET GM SET" i sie nie napinam az piana z pyska cieknie. skoncz ten temat bo sie osmieszasz i w city masz reputacje tak masz, od 10-20 levelom ktorym dales 20 cc i teraz myslisz, ze nikt Ci nie moze niczego zarzucic, ale owszem jednak moze.

Moja mama nie ma fartucha wiec placze w klawiature, pa :*

Dareluss
01-03-2010, 19:09
Eh,ale napinacze , lord max pewnie robil te denne konkursy aby mu reputy dawali , tyle na ten temat .

Azbit
01-03-2010, 19:26

Raport już poszedł.

Ajj sprzedawczyku jebany , przestrzegasz tego pierdolonego regulaminu jak by to twoje motto życiowe było .

lord max
01-03-2010, 20:22
Nie dbam o reputy na forum ani o posty.
Więc nie wiem skąd u Ciebie takie przekonanie? -.^
Taaa... pożyczony silver wand. chyba na zawsze. Mniejsza z tym.
Nie chodzi mi o reputacje, ale od początku jest ciężko więc robiłem konkursy ponieważ
1. Jak bym dawał za free to bym dał pierwszy raz, drugi, trzeci aż by się źle nauczyli i zamiast zarabiać by żebrali...
2. Robiłem konkursy żeby była rywalizacja o te pieniądze i żeby nie było free items.
3. To że ty okradłeś/miałeś h lvl ,, kumpla " to nie znaczy że inni tak robią/mają i trzeba im trochę dać na wspomogę.
4. Miałeś s wanda, skąd mam wiedzieć że innych itemów nie miałeś? Niby golden bolt mówisz że mam? Zbieram na klapy... Ciekawe skąd bym go miał, i o, na ss'ach go nie ma? Pewnie zasnąłeś przy komputerze za długo grając.

Bean51
02-03-2010, 21:38
lord max to kretyn ktory mysli ze dostanie tutora na otsie za zrobienie jakis jebanych konkursow o 20cc max;)

lord max
02-03-2010, 21:47
Bez sensu jest ten twój komentarz nie chciałem żadnego tutora ani żadnej nagrody za to co robię.
Wyzywasz mnie od kretynów bo sam tego nie wymyśliłeś i zazdrościsz? Smutne.