View Full Version : War apo !
Wujaszek
22-02-2010, 16:03
Jak pewnie większości wiadomo jeden z użytkowników forum utworzył własny ots warapo, zaczynamy od 1.9 lvla tylko pvp itp. Ip nie będę dawał żeby nie było, że reklamacja. I tu moja propozycja co wy(gracze) na to aby administracja otwarła taki server, pacc by był normalnie naliczany i logowało by się na swoje pasy. Za wejście na serv płaciło by się 3kcc? Na normalnym apo 7.6. Z 1 strony pozbyto by się kasy a z 2 gracze by mogli pokazać swoje pvp na równym lvlu, zrelaksować się XD
nielepiej żeby gm zrbił mape do wara wejscie by kosztowało z 2kcc i tam nic by sie nietraciło.
Dareluss
22-02-2010, 16:08
Tak moze byc , lepiej by bylo zrobic WAR APO 7.6 server otwarty bo kto bedzie chcial placic kase na zwyklym za to ze se 1h pogra na WAR ?
Niech zrobia new server
Zarexoholik?
22-02-2010, 16:12
Jestem na nie. Haosł. Dzieci płaczące o bota. Ja wolałbym sobie tego oszczędzić. :)
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
22-02-2010, 16:12
Ja bym czegoś takiego nie wprowadzał, po eksperymentach z roxem. Najpierw wielki BOOM a potem dzieje się gorzej niż było.
Ero Senin
22-02-2010, 16:17
Popieram szefa azbesta : ) to zły pomysł
Belfus Adri
22-02-2010, 16:18
Mogło by byc takie cos ;d
Np 2k lev na start full eq itp
Tylko wstep za free, bo nie kazdy ma te 2-3k cc ;d
Hraclless 3.0
22-02-2010, 16:48
Jestem na nie.
Dlaczego?
Są już 3 serwery.
Chcesz pograć na jakimś warze, poszukaj sobie, jest ich dużo.
Tak jak to napisał Azbestowy.
Najpierw gra dużo ludzi, później im się nudzi i odchodzą i jaki z tego sens? No właśnie nie ma go.
Dziękuję i dobranoc. (:
Tak.Ale bez wplaty 3kcc bo to by bylo bez sensu.
Jankulowski
22-02-2010, 18:07
No jestem na tak.Loguje sie na swoje passy i masz swoj nick i np lvl 100 i tak kazdy zaczyna dobry pomysl !!!
Seth Drut
22-02-2010, 18:14
duzo jest warow.
jestem na nie, bo znow apo sie rozpadnie i dupa bedzie ;s
Taki serwer mógłby być wprowadzany co jakiś czas, bo raczej o dłuższym prosperowaniu nie ma mowy.
3rd Dimension
22-02-2010, 18:26
Niestety, ale jestem na NIE. Powód? - można robić sobie postaci na tym - wspomnianym przez Ciebie - serwie z takim samym nickiem :>. A kolejny serwer do utrzymania, żeby na 7.6 grało mniej graczy..?
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Jestem na nie
Niech zostanie tak jak jest
PS:Założyciele wiedza o twojej propozycji:o?
Jestem na tak, ale wydaje mi się, że to nie przejdzie : /
Matiosseq
22-02-2010, 18:33
Jestem na NIE i z pewnością ten pomysł nie przejdzie, pamiętam jak kiedyś gracze naciskali na administrację serwera aby wprowadzić APO 8.xx+. Na początku może i było fajnie bo trochę ludzi grało, jednak potem wrócili na 7.6, a teraz są te dwa serwery i kuleją. Tak samo będzie i z tym, tylko będą tracić, zamiast zyskać. To jest chwilowe 'zachwycenie' pomysłem na dobry serwer.
zgadzam sie ze zdaniem wollyego ze server taki mogl by byc co jakis czas , a jezeli nie to niech zostanie tak jak jest na tym serverze o ktorym mowisz jest fajnie gram tam hehe ;p
Nie .. przecież jest warapo od tego
Angu$ XD
22-02-2010, 21:12
Tak jak napisał Senshi
Czy założyciele wara wiedzą o twojej propozycji na forum?:)
Ja jestem na nie. Chcesz to graj na tym co jest nie chcesz to nie graj.
Hmm widze ze przeze mnie zostala dodana propozycja na enfo ;d mmmm ;s Oczywiscie ja wam nie zastapie Pana Mortiisa i jego pieknych skryptow i przede wszystkim silnika ktory sie nie crashuje ale postaram sie naprawic troche z kuzynem i moze bedzie ok (:
Anusiak Wielki
22-02-2010, 21:36
Ja jestem na tak tylko by mogli zrobic wara pod Tibie 8.5X ;]
I nie platnego bo na takim to bym sobie pogral a na apo juz nic nie mam bo nie gram...
jacek3332
22-02-2010, 21:38
Według mnie to głupi pomysł. Jeżeli chcesz konkurs na najszybszego bota to nie trzeba robić nowego serwera.
Habemus Papam
22-02-2010, 21:49
Owszem byłoby fajnie pograć sobie na takim servie.. ale to po 1 nie realne, żeby weszło w życie Apo, a po 2 tu jest średnia wiekowa 12-14 lat także z nimi nic się nie opłaca robić. ;)
K\/!N$T0R
23-02-2010, 20:45
Jak ci sie niepodoba kup hara 1,5k lv albo idz na inny ots jak tak bardzo "podoba"ci sie 1900 lvl.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.