PDA

View Full Version : Kary dla graczy.

Merol
23-02-2010, 09:29
Witajcie, jak wiecie gracz Vojska oraz Nolia osuzkali wszystkich graczy z questem na Demon Seta na rooku.

Wszyscy gracze obrażali Administracje, kpili sobie z Tygrysa, Mortiisa, a owi graczenie zostali ukarani.

Ja osobiście gdybym coś takiego zrobił, napewnoe bym miał conajmniej bana, albo jakiś inny gracz który nie jest faworyzowany, co to ma być ***** za sprawiedliwość?

Piszcie swoje opinnie tutaj.

gram na rook
23-02-2010, 09:32
wedlug mnie jest to prawda. kim oni sa ze moga robic ludzia jakies testy itd. za plecami administracji? uwazam ze powinni zostac ukarani

!!sQaua!!
23-02-2010, 09:33
Czy ja wiem? Możlie, że dostałbyś tego bana, ale wiadomo, tamci gracze są popularni, poważani, lubiani.
Ja osobiście wyciągnąłbym z tego jakieś konsekwencje dla nich. Na miejscu Mortiisa, nie banowałbym ich, ale np. skazał ich na kare pieniężną w postaci 500cc.
To moje zdanie.

A gdyby zrobili taki żart 01.04. to byłoby smieszniejsze :D

...:KoMBoj:...
23-02-2010, 09:34
Jak im gm pomogl to innym tez niech pomoze.. sprawiedliwosc musi byc

Komboj 1-...? http://i50.tinypic.com/5m0od5.jpg

TeDoo
23-02-2010, 09:34
Też jestem za... I tak Administracja nic z tym nie zrobi no ale co poradzisz...

Shivox
23-02-2010, 09:37
wiadomo ze wiceps dobrze lize;) wedlug mnie powinni dostac albo bana, albo kare .:<

Elite Filutek
23-02-2010, 09:37
I co zapłaci Vojska takie 500 cc i mu to nic nie zrobi ;/ .

Najlepszą karą byłoby , dać mu bana na 5 dni . Fsza by go przegonił to by sie tak wkurzył , że CH**

Merol
23-02-2010, 09:40
Na 5 dni, albo kara pieniężna to i tak byłoby mało, za taki :żart: osobiście dałbym conajmniej na 2 tygodnie.

Azielu$
23-02-2010, 10:06
Karać ich za to, że jesteście debilami? Buehue...

Wassup
23-02-2010, 10:15
Nie wiem co o tym sądzić, Wiceps pisał że siedział na mc na Nolia. Musiał mieć własny ots włączony do tego bo hity po angielsku pisały. Może to specjalnie zrobione bo administracja chciała zobaczyć reakcję graczy.

TeDoo
23-02-2010, 10:15
Najlepszą karą byłoby , dać mu bana na 5 dni . Fsza by go przegonił to by sie tak wkurzył , że CH**

pss i co Bot na nocke i był by znowu First...

Darioo
23-02-2010, 10:20
Nie wiem za co wy chcecie bana dawać ;o

Azielu$
23-02-2010, 10:41
ale ty aziel porabany jestes... sam zdaje mi sie wypowiadales sie w temacie a teraz placzesz...

masz racje... tylko ci sie zdaje.

@topic
Oszukali was? Chcieli kase za czyszczenie questa albo dawali info za kase? Nie. To na ch*j płaczecie. Zrobili sobie jaja z bezmózgiej części tego forum, która nie ma własnego zdania, tylko powtarza to co inni napisali. Jakby ktoś się dokładniej przyjrzał całej sprawie to na 100% nie wyszlibyście na idiotów.

Merol
23-02-2010, 11:05
To jest normalne oszustwo graczy, tak samo jak by jakiś h lvl na mainie zrobił temat, quest na GoD'a i jakby wszyscy zareagowali?

Pomyśl też trochę Aziel.

Ero Senin
23-02-2010, 11:14
Karać ich za to, że jesteście debilami? Buehue...

Całkowicie popieram Aziela xD

@down
Jak jesteś idiotą to masz problem xd

Keshuter
23-02-2010, 11:34
Całkowicie popieram Aziela xD

a ja nie popieram;< powinni dostac bana za to ze wprowadzili w blad polowe apo

Amu$
23-02-2010, 11:36
a ja nie popieram;< powinni dostac bana za to ze wprowadzili w blad polowe apo

A ja popieram aborcje. =]

.Panicz.
23-02-2010, 11:39
Bez urazy ale "W dupie byłeś,gówno widziałeś".
Takie tematy powinny być od razu usuwane,a ich autor nagradzany warnem :|
Bye.:rolleyes:

Keshuter
23-02-2010, 11:42
Bez urazy ale "W dupie byłeś,gówno widziałeś".
Takie tematy powinny być od razu usuwane,a ich autor nagradzany warnem :|
Bye.:rolleyes:

za co warn? za prawde? :c czekamy az ktos z modkow sie wypowie

Veto
23-02-2010, 11:44
Jeju im się po prostu działy pomyliły :////////////////////////////

Senshi
23-02-2010, 14:00
Dobrze ze gram na mainie:o po co ich sluchacie:confused::confused::confused:
nie wiem jak mogliscie sie dac nabrac

Zarexoholik?
23-02-2010, 14:06
Zajebisty dowcip. Ja tam uwierzyłem. Skoro dali na rooku monstery typu: 'dragon lord, black knight' to dlaczego nie demon seta? Rookgard na apo to zupełnie inny ots. Xd !

Tak ukarać. Najlepiej usunąć im postacie, a konta na forum zablokować. :/

Keshuter
23-02-2010, 14:10
Zajebisty dowcip. Ja tam uwierzyłem. Skoro dali na rooku monstery typu: 'dragon lord, black knight' to dlaczego nie demon seta? Rookgard na apo to zupełnie inny ots. Xd !

Tak ukarać. Najlepiej usunąć im postacie, a konta na forum zablokować. :/

mowimy o tym ze te osoby bez zgody gma zrobilo cale apo w konia :) wiec nalezy im sie chociaz jakis ochrzan. wystarczy jak przeprosza:}

Nagash
27-03-2010, 08:46
Czy ja wiem? Możlie, że dostałbyś tego bana, ale wiadomo, tamci gracze są popularni, poważani, lubiani.
Ja osobiście wyciągnąłbym z tego jakieś konsekwencje dla nich. Na miejscu Mortiisa, nie banowałbym ich, ale np. skazał ich na kare pieniężną w postaci 500cc.
To moje zdanie.

A gdyby zrobili taki żart 01.04. to byłoby smieszniejsze :D

Masz 100% racji. Gracze Ci są szanowani i lubiani na serwerze, zatem szkoda byłoby ich banować. Ale bez kary nie mogliby się obejść. Moim zdaniem również powinni zostać ukarani np. tym, iż mają zapłacić konkretną ilość "cc", a jeżeli to powtórzyłoby się jeszcze raz to zostaliby ukarani banem (10 dni).

Lathus
01-04-2010, 21:53
Masz racje powinna być za to kara Ale wątpie żeby byli ukarani a wogóle Wiceps ma już 500
#Myst
Nie zrozumiałem cię

Myst
01-04-2010, 21:58
Masz racje powinna być za to kara Ale wątpie żeby byli ukarani a wogóle Wiceps ma już 500

Lol, ale ty spamer jesteś.... Co do tematu to prawda, powinna być kara, ale i tak jej nigdy nie dostaną. :mad:

@up
To pomyśl trochę, to nie jest trudne.

@down

Ten temat jest stary..., a nie stworzony dzisiaj....

DonieX <3
01-04-2010, 22:04
Jest prima aprilis, więc japy kur*a, widać iloraz inteligencji niektórych osób na APO właśnie -.-
Zamknąć ten syf ( temat ) ban dla nich za to, że latacie jak s*ki na wszystko co napiszą? Kpina!

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-04-2010, 18:51
Gdyby zart byl do dupy, to wtedy można byłoby podyskutować. Ale jadąc tymi kategoriami, to Ekipa powinna na mnie nasłać płatnego mordercę.

Stoner
02-04-2010, 20:10
Witajcie, jak wiecie gracz Vojska oraz Nolia osuzkali wszystkich graczy z questem na Demon Seta na rooku.

Wszyscy gracze obrażali Administracje, kpili sobie z Tygrysa, Mortiisa, a owi graczenie zostali ukarani.

Ja osobiście gdybym coś takiego zrobił, napewnoe bym miał conajmniej bana, albo jakiś inny gracz który nie jest faworyzowany, co to ma być ***** za sprawiedliwość?

Piszcie swoje opinnie tutaj.

Jakbym miał oceniać twoje poczusie humoru w skali od jednego do dziesięciu dałbym Ci zero.
Na forum jak i w tym kraju panuje wolność słowa, nikt nie został obrażony tym niewinnym psikusem więc o co Ci chodzi?
Że Wiceps i marcelllo uśmiechnęli się szeroko przed komputerem? pfff

Lady Knighter
02-04-2010, 20:21
@Top
No i co z tego? To był żart. Po co ich karać za poczucie humoru?

Axelo .
02-04-2010, 21:14
To raczej wasza wina że daliście się nabrać. xd
Nie poniosą zadnych konsekwencji..

Skryper.!
02-04-2010, 21:16
Hmm to juz zartow sobie nie mozna zrobic? Ludzie...;//

Assassin Mateusz
02-04-2010, 21:17
OMG! To byl zart, a dzieci wyszly na idiote i juz wielkie halo ! -.-
Wg. mnie nie powinni dostac zadnego bana. :)