View Full Version : Mortiis - dzi?kuj? za pomoc.
Emiluwa .
23-02-2010, 13:16
Witam!
Chciałbym publicznie podziękować Mortiis'owi, za pomoc z oszustwem. Showtek (Wolly) oszukał mnie na kaptur. Jego postać została dożywotnie zablokowana. Teraz pytanie do Wolly'ego: Czy warto było oszukiwać na ten kaptur? :) Mimo tego, że nie odzyskałem itemu, jestem zadowolony z administracji. :)
Koniec imprezy dobranoc.
Nom i dobrze oszustowi ;d , Mortiis szybko sobie poradził ze sprawa ;d xD
Bardzo dobrze mu tak. Teraz ciekawe co zrobi. =]
Jestem zadowolony z postawy adminów.
Kiedyś Showtek sam chciał mnie oszukać na kaptur ale mu się nie udało.
Czekamy teraz na wypowiedź użytkownika Wolly. Ciekawe co ma nam do powiedzenia. ; >
!!sQaua!!
23-02-2010, 13:23
Teraz będzie miał więcej czasu na forum - wbije 2k postów :/
Gratulacje dla Mortiisa, szkoda, że itemka nie odzyskałeś.
Quiet v 2.0
23-02-2010, 13:24
Teraz mu banana na forum :D Niestety, często jest tak, że popularne osoby oszukują bo mają wyrobioną opinię, a ludzie bez dowodów nie uwierzą w jego winę. Klimat APO. Dobrze, że administracja zaczęła banować za oszustwa.
Kamor Wielki
23-02-2010, 13:26
Buahhaahah taki mądrze piszący lizodup wpadł jak szmata do pralki.
XDD!
Bana mu !
.Panicz.
23-02-2010, 13:28
Ehh konfidencie widzę że "tipja" dla Ciebie to drugie życie...
Po pierwsze: Zły dział
Po drugie: Wolly ogłaszał już że postać "Showtek" została sprzedana,czy tam oddana...
Bye :rolleyes:
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=65691
Krulowiec
23-02-2010, 13:29
Tak myslałem, ze jakiegos wałka bedzie chciał wykrecic.
Niby taki dobry, udzielał sie na forum a tu prosze.
@Emiluwa
Ty Mnie tak samo ojebałes na Lethorna + klapy + pande.
Wiec taki swiety nie jestes
Wujaszek
23-02-2010, 13:30
Haha a Wolly niby twierdził, że on sprzedał Showtka i nowy owner oszukiwał, i bardzo dobrze, że dostał bana, jebać thiefów !
Podobno Showtek new owner więc nie wiń Wollego jak nic nie zrobiłi nie jesteś pewnien ,że to on i jestem 100% pewny ,że Wolly czegoś takiego nie zrobi ..
Mamy przykład jakim dwulicowcem można się stać, na forum lizodup a w grze frajer. :)
Nie mogłeś napisać priv? Albo poprzez modków skontaktować się z Mortiisem i podziękować mu? Bardzo zależało Ci na rozgłosie ; ) to nie są szczere przeprosiny to tylko taka hmm... formalność(?).
Emiluwa .
23-02-2010, 13:33
@ Sysek
Daj GG to Ci all wytłumaczę. Albo napisz mi na GG: 4088331.
@ Sqaua
Ch*j tam z itemami, zablokowali mu postać i jestem z tego zadowolony. :)
@Daaron
Dla mnie publiczne podziękowania to coś więcej. Na @ też mu dziękowałem.
@ topic
Zapytałem Mortiisa czy dałby mu bana na forum odparł, że nie bo to nie ma związku, ze sprawą. :\
...:KoMBoj:...
23-02-2010, 13:40
Przepraszam was bardzo ale Wolly niema Showtka.. Showtek zostal shakowany i jakis inny gosc nim teraz gra.Nie miejcie pretensji do Wollego bo on tylko na forum jest niegra w na apo bo go hakli
Emil może wrzuć filmik i niech każdy sobie ogląda. =]
No i bardzo dobrze:) zrobili nie bd juz oszukiwaC:)
Wolly to ten sam owner:O??? Dzieki ze to napisales:D
Cos tu jeszcze postow nie nabija:O
a jak cie oszukal:)?
Emiluwa .
23-02-2010, 13:51
@up
Normalnie a jak mógł? Dałem 1 kaptur, filmik kręciłem i mnie wyje*ał.
@Amek
Filmik zaraz wrzucę i dam edit'a.
Kamor Wielki
23-02-2010, 13:51
Przepraszam was bardzo ale Wolly niema Showtka.. Showtek zostal shakowany i jakis inny gosc nim teraz gra.Nie miejcie pretensji do Wollego bo on tylko na forum jest niegra w na apo bo go hakli
Wolly to owner i chu,teraz będzie się wypierał hackiem,a to taki "mądry człowiek",że nie dał by się shackować od tak.
Sempacz__
23-02-2010, 13:57
pojebalo was
napisal to w chuj dawo
Z racji tego, że wiele osób pisze mi o jakieś kradzieże, jestem zmuszony założyć ten temat.
Nowy owner: Showteka urzęduje od wczoraj - od godziny 15!
Nie jestem odpowiedzialny za to, co on robi z charem, proszę nie pisać do mnie żadnych zażaleń!
eeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Ehh konfidencie widzę że "tipja" dla Ciebie to drugie życie...
signed
@
szkoda ze cie nie ojebali na postac jeszcze
Zarexoholik?
23-02-2010, 13:57
niema
[quote=...:KoMBoj:...]niegra/quote]
LOL ! A ja myślałem, że NIE z czasownikami pisze się oddzielnie! :/
Jesteś jego adwokatem, czy kolegą z gimnazjum?
#Topic
Napisz do Mortiisa, czy mógłby ci podać adres ip z Showtka i adres IP wolly'ego z forum. Będziesz wiedział. :)
Ja uważam, że to ta sama osoba, ponieważ on jeszcze chodzi do gimnazjum. Ma 15 lat i nabija posty na forum, myśląc, że sam tak ważne jak levele w tibii. : /
No spoko jest gratulacje dla Mortiisa dobrze ze dba o serwer :D
A oszukiwać nie wolno xd
Zarexoholik?
23-02-2010, 14:20
pojebalo was
napisal to w chuj dawo
eeeeeeeeeeeeeeeeeee?
signed
@
szkoda ze cie nie ojebali na postac jeszcze
Nom nowy owner i nic nie expi. jak ty w to wierzysz to masz ostro na chacie, nie? ;o
Nic nie expi, nic nie robi... Napisał to tylko, bo musiał się nieźle popłakać skoro go zabiliśmy na rs'ie. ;o
Emiluwa .
23-02-2010, 14:32
Czekam na wypowiedź Wolly'ego. :)
Tutaj macie link do filmu:
http://www.speedyshare.com/files/21093541/Oszustwo_na_kaptur.wmv
film otwierajcie w windows movie maker
Pozdrawiam Cię Wolly bardzo gorąco! :)
Akananto
23-02-2010, 14:38
Jezeli chodzi o wszystkie oszustwa ze strony Showteka, to jasne jest ze wszystko zostało potwierdzone , zapewnie logami z IP. Niestety, Wolly taki przebiegły nie jest i sie złapał na pixelach, łączymy sie w smutku.
#Stoner
To ze napisał temat w dziale Powitania/Pożegnania nie oznacza, ze naprawde ktoś inny gra postacią Showtek.
Dark Devorious
23-02-2010, 14:47
Hahaha , boze az sie poplakalem jak to przeczytalem. Brawo dla administracji :) Wielki pozytyw ;p
Witam!
Chciałbym publicznie podziękować Mortiis'owi, za pomoc z oszustwem. Showtek (Wolly) oszukał mnie na kaptur. Jego postać została dożywotnie zablokowana. Teraz pytanie do Wolly'ego: Czy warto było oszukiwać na ten kaptur? :) Mimo tego, że nie odzyskałem itemu, jestem zadowolony z administracji. :)
Koniec imprezy dobranoc.
Jak Wolly sprzedał konto...
Wystarczyło zerknąć do działu powitania/pożegnania...
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=65514
Quiet v 2.0
23-02-2010, 14:59
Z racji tego, że wiele osób pisze mi o jakieś kradzieże, jestem zmuszony założyć ten temat.
Nowy owner: Showteka urzęduje od wczoraj - od godziny 15!
Nie jestem odpowiedzialny za to, co on robi z charem, proszę nie pisać do mnie żadnych zażaleń!
Czyli, że jak? Wydało się, że kradnę to muszę coś wymyślić, a najbardziej wiarygodna jest wersja z nowym ownerem?
Zaczęto go oskarżać o kradzieże to postanawia napisać o nowym ownerze. Dla mnie to dziwne bo, przynajmniej ja, napisałbym od razu o nowym ownerze, żeby uniknąć takich sytuacji. Napisałem wcześniej, że ludzie o dobrej opinii często okradają, bo bez dowodów to nikt nie uwierzy.
Zapytałem Mortiisa czy dałby mu bana na forum odparł, że nie bo to nie ma związku, ze sprawą. :\
Forum nie ma związku z grą (tzn niebezpośredniego, bo wiadomo, że to forum gry) więc nie dziwne, że na forum nie dostanie bana, ale nie sądzę, żeby Mortiis określił to w ten sposób, gdyby nie upewnił się, że chodzi o tę samą osobę.
Pożyjemy, zobaczymy.
Sathorio
23-02-2010, 15:06
a mi nie pomogli bo jak twierdza logi z ip nie sa az tak mocnym dowodem... pierdolenie jednym pomagaja innym nie
Keshuter
23-02-2010, 15:12
i bardzo dobrze. brawo dla administracji !!!!!!!!!!!11
Gratulacje dla Administracji, dobrze robia. Moge wiedziec jak to udowodniles?
Na 99% to byl Wolly, bo on zawsze pisze po zdaniu kropke XD po 2, film nagrywales chyba kalkulatorem, a po 3 to fajnie masz na chacie XD 'zamknij gebe' owned
Emiluwa .
23-02-2010, 15:29
@Kosa
Filmikiem. :)
Pozdrawiam, i dalej czekam na wypowiedź Wolly'ego.
Link:
http://www.speedyshare.com/files/21093541/Oszustwo_na_kaptur.wmv
@topic
I bardzo dobrze, mówił ze jak padł z rs, to było celowe a jednak, chciał oszukac.
@top2
Mnie oszukał kolega którego na apo znam 2 lata, Kicu - dałem mu 'Yeah Bunny Amulet 3x + 22sc na doładowania, a on mi nie oddał tego powiedział dzięki za all, a potem na gg sie plul ze to nie on tylko jego rl " więc? sharuje? " zróbcie coś z tym,. zal mi takich dzieci
@Dowód
Nie miałem dowodu bo mysłałem że, kolega nie oszuka a tu potrafią cię na glupie 30kcc oszukac,..
Witam!
Koniec imprezy dobranoc.
Aha, fajnie, a jak Matiego Showtek owalił na 300kcc, to nie odpisywał, pozdro... Zapłaciłeś mu ? :) Wypowiedzi typu nie ma dowodów są zbędne, filmik kręcił :)
3rd Dimension
23-02-2010, 15:35
Dobrze, że była taka interwencja :>.
Widzę, że Wolly tutaj jeszcze posta nie nabił :|
Szkoda że Ci kaptura nie oddali, ale Wolly:
- Kiedyś zapłaciłeś mi 10kcc, za to żebym nie dawał Mortiisowi filmiku jak na cave jedziesz.
- Oszukujesz.
Bywa - ale i tak mu oddadza pewnie postac.
@4x up Mnie tylko na 5sc wyjebał jak kupowałem pacc. XDDDDDDDDDDDDDDDD
@Topic
Dobrze mu tak. ; >
omfg.
Jaka bieda, ten filmik.
Nic na nim nie widać, a Mortiis jest inteligentny inaczej, bo zbanował Showteka. Nie bronie Wolliego, ale taki żałosny filmik, na którym nic nie widać, nic nie udowadnia. Bez problemu można zrobić fake. Nie mogłeś bezmózgowcu nagrywać Hyper Camem!?
btw. twój kolega jest pro, te jego 'kamerować' - <rotfl>
Ero Senin
23-02-2010, 15:38
hahaha XD
Tego to jeszcze nie było xD wiedziałem że jest lizusem ale thiefem?!
Emiluwa .
23-02-2010, 15:41
Postać Showtek nie istnieje!
Powrót
Created by Grom
Koniec imprezy dobranoc.
Surio__:D
23-02-2010, 15:42
Wolly zawszę się wypowiada w każdym temacie chodz teraz to raczej nie : >.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-02-2010, 15:43
Jak dla mnie to te info o nowym ownerze to jedna wielka sciema. Zrobil to bo potrzebowal kasy, jednoczesnie nie psując sobie reputacji na forum. Resztę znacie sami.
:O to, że jest lizodupem i nabijaczem postów to wiedziałem, ale, że też thiefem to nie xd
Dobrze mu tak! :):):)
W pełni podziwu tak szybkich działań podjętych w tej sprawie :) . A co to tak aktywny użytkownik jak Wolly nie zajrzał tu ? :o nie wierzę w to .
Postać Showtek nie istnieje!
Powrót
Created by Grom
Koniec imprezy dobranoc.
cry cry cry ; / mimo iz mowia ze tez jestes thiefem gz ;s wolly o ile to ty smutne zycie masz ; ;;[
Seth Drut
23-02-2010, 16:15
sam Wolly pisal ze Showtek'a sprzedal.
nie wiem czy mozna w to wierzyc, ale nie obwiniajcie go o to odrazu.
moze niech sam cos napisze na ten temat.
Keshuter
23-02-2010, 16:18
skoro do tej pory nie napisal to chyba sprawa jest jasna?:>
Wnorekkk
23-02-2010, 16:32
Nawet jeśli to nie Wolly, to owy owner Showtek'a nazbiera pieniądze nowym charem, jeśli takowego zrobi, po czym wykupi oddanie postaci. Zastanawia mnie tylko to, ile musiałby zapłacić.
#edit
Jeśli dobrze spojrzałem, tam koleś napisał "Oddaje kaptur!", ale pewny na 100% nie jestem. Więc możliwość jest też, że oddał Ci później kaptur.
Dla osób z niższym IQ niz 10 powtarzam, ŻE PEWNY NIE JESTEM!!!!!!!
Poziomkuwa
23-02-2010, 16:34
A dźwięk w tle na tym filmiku najlepszy xDDD ""DO KOGO TO BYŁO?!"
@topic
Dobrze mu tak. Nigdy go nie lubiłem.
Większość z was uważa że to Wolly owalił kogoś na kcc/itemy ale bez mózgowce nie możecie poprosić kogoś z Administracji o sprawdzenie logów IP skoro tak was to wkurza ? ;)
Może i Wolly owalił i dostał za to chociaż nie sądzę by był do tego zdolny.
Postacią Showtek nie gram już od jakiegoś czasu. Napisałem oficjalny temat, ale muszę też wspomnieć, że postacią nie gram o wiele wcześniej. :)
Temat, który napisałem: http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=65691
Postać należy/należała do mojego kolegi, który zajął się kontem. Nie odpowiadam za to co z nią robił itp.
Większość ludzi nie darzy mnie sympatią, dlatego posty negatywne są w tym temacie, lecz w rzeczywistości nie mają zielonego pojęcia co stało się z postacią. :)
A więc jeżeli chcecie mnie oskarżać, to najpierw znajdźcie dowody. :)
Postacią Showtek nie gram już od jakiegoś czasu. Napisałem oficjalny temat, ale muszę też wspomnieć, że postacią nie gram o wiele wcześniej. :)
Temat, który napisałem: http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=65691
Postać należy/należała do mojego kolegi, który zajął się kontem. Nie odpowiadam za to co z nią robił itp.
Większość ludzi nie darzy mnie sympatią, dlatego posty negatywne są w tym temacie, lecz w rzeczywistości nie mają zielonego pojęcia co stało się z postacią. :)
Rozdwojenie jaźni? o,o Sorry, ale takiego debila widać na 100 sqm [tak po tibijsku] ;c
@topic
I bardzo dobrze. :) Łoli myślał, że sobie zarobi po swoim wybryku z truskawką, a tu 'dópa'. >:
Wolly już nie musisz wykręcać się, że to nie Ty. Każdy dobrze o tym wie, że to zrobiłeś. Mnie też kiedyś próbowałeś wyjebać na kaptur szczylu ale Ci się nie udało.
Straciłeś postać ? Pech. Życzę miłego cięcia. :)
Wolly już nie musisz wykręcać się, że to nie Ty. Każdy dobrze o tym wie, że to zrobiłeś. Mnie też kiedyś próbowałeś wyjebać na kaptur szczylu ale Ci się nie udało.
Straciłeś postać ? Pech. Życzę miłego cięcia. :)
Straciłem postać, którą sprzedałem?
Gratuluję myślenia. :)
Powtarzam jeszcze raz: Proszę o dowody świadczące moją winę. :)
Postać należy/należała do mojego kolegi, który zajął się kontem.
Postać nie należała do żadnego Twojego "opiekuna"...
Może i większość ludzi nie ma pojęcia co się stało, ale my wiemy, że Showtek miał takie samo ip w momencie oszustwa jak i "Wolly" na forum kiedy chwilę później pisał pożegnanie.
Dziękuję za uwagę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.