Zaloguj się

View Full Version : [Gracz] Wywiad z 1st Karelq Druid/Leonidaas by pitek ;]

Elite Pitek
23-02-2010, 22:20
To mój 2 wywiad :) Powiedzcie jeśli coś wam nie pasuje.

Pitek: Cześć! Mogę przeprowadzić z tobą wywiad?

Leonidaas: Dobra :)

Pitek: To jedziemy!!

Życie

Pitek: Jak masz na imię, ile liczysz już sobie latek i gdzie mieszkasz?

Leonidaas: Karol , mieszkam w Oleśnicy położonej 30km od Wrocławia mam 17 lat

Pitek: Do jakiej chodzisz szkoły i do której klasy? :)

Leonidaas: Chodzę do 1 klasy liceum

Pitek: Masz jakieś zajęcia oprócz tibi?

Leonidaas: Zależy od pory roku i ochoty na różne zajecia , generalnie teraz zima jest więc gram dużo bo nudze się , a jak jest ciepło to raczej staram się ograniczyć tibie wychodze dużo na dwór lubie jeździć rowerem :p wyjść na basen czy też na piwo z kolegami

Pitek: Podobnie jak ja :)

Pitek: Posiadasz może swoją drugą połowkę?

Leonidaas: Nie , nie posiadam

Pitek: Widzisz jakieś perspektywy życiowe przed sobą?

Leonidaas: Wbić 3k , tak na poważnie to trudno mi co kolwiek powiedzieć jestem dopiero w 1lo , więc jeszcze trochę mam czasu aby wybrać konkretny kierunek , mam zamiar niedługo skończyć definitywnie z tibią

Pitek: Jakiego rodzaju muzyki słuchasz?

Leonidaas: Wszystkiego co mi wpadnie w ucho byle nie metal itp. Ale najcześciej techno, muzyka klubowa , house , hardstyle itp

Pitek: Jaki jest ulubiony tytuł twojej nutki? :)

Leonidaas: O niestety nie mam takiego , często mam tak że jak mi sie spodoba jakaś piosenka to słucham ją np. bardzo często przez tydzień

Pitek: Rozumiem. Czy jest taki film który jest twoim ulubionym?

Leonidaas: Trudno mi powiedzieć lubię takie głupie komedie dla młodzieży np. American Pie itp. nie mam ulubionego filmu .Filmy dzielne na dobre i zły tzn. albo mi się podoba albo nie

Pitek: Masz brata/siostre??

Leonidaas:Mam brata. Nie to że go lubię ale to chyba nie za dobre określenie

Pitek: Masz zwierzątko?

Leonidaas: Mam , szynszyla

Pitek: Jak się wabi?

Leonidaas: Fifi

Pitek: Ładne imie :) Przejdźmy do dyskusji o grze :)

Leonidaas: No ok ;P

GRA

Pitek: Jak trafiłeś na ''APO''?

Leonidaas: Mój rl kolega pokazał mi ots ten wcześniej nie grałem w tibie i nauczyłem się początki nie były łatwe , potem miałem przerwe z apo pograłem na rl przerwa no i znów gram ale zamierzam w wakacje skończyć z tym syfem nie do pojęcia jest co tu się wyrabia

Pitek: Rozumiem że twoim harem jest Leonidaas ;] Który masz tym harem lvl?

Leonidaas: Tak jest to już 15 char jakoś powyżej 500lvla , wcześniej zamieniałem się czesto postaciami , Leonidaasa mam 2 raz wcześniej na 1177-1265 go miałem teraz go odzyskałem poprzez zamianę za Karelq Druid i dopłatą kcc , lvl to 2148 chciałbym wbić 2.5k i chyba odejdę

Pitek: Co myślisz o tym ots?

Leonidaas:Gram tu około 4 lat , teraz nei jest za ciekawie dodanie potworów typu bally i wardy to złe posuniecie , za szybki exp , ogólnie gm robią tu co chcą , mało kto pilnuje ots jest to wielki smienik noobów , i innych analfabetów oraz dzieciaków pokroju deadsa ,Mortiis mało się interesuje serwem kiedyś zabiegał o graczy , teraz ma to gdzieś ilość grających osób jest coraz mniejsza , denerwuje mnie to że miesza w locie który i tak był dobry dla niego wyskoczenie na atoma oznacza zarobienie na manasy z tego potwora nic nie leci ciekawego i długo się lotuje śmieszne g axe , wardy tak samo biją więcej , wbiłem z 20% mam smieszne 50cc i g axe i pare śmieci

Pitek: Jeśli zaproponowanoby Ci rolę GM'a na 7.6 to jakiej odpowiedzi byś udzielił ??

Leonidaas: Jest to mało prawdopodobne , niby znam się na botach w miare , znam mape , znam regulamin , wiem jak pomóc ale raczej nie chciałbym takiej pozycji szkoda czasu i tak za pomoc serwerowi nic się nie dostaje przykładem tu są np. Grom czy Graydon , nie wspomne o graczach co płacza po każdym banie nawet jak słuszny w 100% i każdy o tym wie.

Pitek: Jak sobie wyobrażasz APO za kilka miesięcy czy lat?

Leonidaas: 100 osób online 5k lvle Mortiis zrozumie co jest źle będzie ubiegał o graczy wszystko zacznie się sypać w sumie już jest źle dlatego najlepiej stąd spierNICZAĆ i nie grać w ogóle w tibie.Moim zadaniem mortiis powinien załatwić z 5 osób nowych na utrzymanie porządku i powinien się liczyć z propozycjami graczy bo to w końcu dla nich jest serwer a serwer dla niego

Pitek: Kto twoim zdaniem ma najlepsze pvp?

Leonidaas: Trudno mi powiedzieć na apo pvp to 20% bot,30% profesja ,20% eq , reszta to umiejętności gracza , ek jest najlepszy do solówek dużo hp sporo się uha nie mam idiola pvp ;P

Pitek: Jaka profesja według Ciebie jest najbardziej git?

Leonidaas: Zależy ek najlepszy , rp też da rade no wkurza troche to że z boltem raczej nie poexpisz i słaba vita ale fajnie się pekuje ;P z magicznych to ms wymiata druid bardzo słabe ma hity i małe siadają zawsze

Pitek: Apo jest najlepszym serwerem pod 7.6 czy są jeszcze lepsze?

Leonidaas: Kiedyś był teraz na 90% już nie jest nie wiem, nie interesuję się otsami, mape na pewno ma super

Pitek: Który osiągnołeś lvl na RL tibi?

Leonidaas: Był to 59 pallek na pacerze i 39 druid na pacerze ;P z paccem od początku gry praktycznie , było to 2 lata temu fajnie się grało ale w połowie pacca nie miałem neta i wkurzyłem się sprzedałem eq a miałem dobre za kcc na apo zostały mi tylko postacie puste

Pitek: To gratuluję ;p Teraz został nam ostatni punkt - forum ;]

Leonidaas: Jedziemy :)

Forum

Pitek: Kiedy zalogowałeś się na forum?

Leonidaas: U bardzo dawno temu nie pamiętam nicku możliwe że Karel jeszcze na starym forum dość dawno temu

Pitek: Co najbardziej Ci nie pasuje na forum?

Leonidaas: Pełno dzieciaków pokroju Tony,Grulix,Handlarz narkotyków i innych pajaców , powstające tematy które są bezsensowne w rl życiu taktowne czesto powstają typu jakie majtki masz na sobie dziś? .No do modów nic nie mam no może Scoorp wkurwi**a mnie trochę , denerwuje mnie również użytkownik o nicku wolly nabija posty wszedzie gdzie się da , nei ważne czy pisze na temat czy nie , czy pomoże czy nie robi to pod względem estetyki i regulaminu poprawnie i nie ma warnów za to , robi wywiady z adminami , ewidentnie wchodzi w dupsko , no i ten jego ostatni wyskok z kapturem

Pitek: A co sądzisz o pracy całej ekipy forum?

Leonidaas: Jest ok , nie mam żadnych uwag szczególnie pozdrawiam z modów Techniksa ;P

Pitek: Gdybyś dostał propozycję zostania tutorem czy moderatorem forum jakiej odpowiedzi byś udzielił?

Leonidaas: Forum mnie raczej nie interesuje , wolałbym być tutorem , i na pewno nie zostanę więc co tu gdybać , nawet gdybym dostał taką porpozycje musiał bym dobrze przemyśleć czy dałbym rade , jak wiadomo praca tutora nie nalezy do łatwych :/ i trzeba poświęcać dużo czasu , myślę z pomocą groma i gradyona dałbym rade bo utrzymuje z nimi kontakt z szczególnie z gromem<3 którego pozdrawiam z tego miejsca ;P

Pitek: Gdybyś mógł poszerzać ekipe forum zrobiłbyś to?

Leonidaas: Trudno mi powiedzieć :D jestem raczej nie lubiany przed adminów i nie zależny mi na tym jak wiadomo bot ze mnie ;P

Pitek: Twoim zdaniem GM'owie często wchodzą na nasze forum?

Leonidaas: Raczej nie , mało kiedy Santano tylko coś robi

Pitek: Co myślisz o osobach które nabijają posty jak Wolly?

Leonidaas: To nie pierwsza osoba co tak robi ,Catek tak samo robił i wiele innych mam nadzieje że nei dostanie za swoje "mądrości" które i tak są nie do konca celne nie dostanie pozycji . Jak wiadomo nie każdy zna się na wszystkim natomiast on o wszyskim wie w każdym temacie można zobaczyć jego wypociny jak już wcześniej wspomniałem nie zawsze trafne albo powtórzone po kimś

Pitek: Dobrze, zbliżamy się do końca wywiadu. Chcesz coś zaepolować do czytelników?

Leonidaas: Tak , aby nie napinali się przez neta to tylko gra , no i aby nie kradli :D

Pitek: A może chcesz jeszcze kogoś pozdrowić?

Leonidaas: Tak

Pitek: Zapodawaj xD

Leonidaas: Ciebie (Dzieki za wywiad)rli ,Ejber,Dimon,Gerg ,Sargo,Szymon,Darkrose! który od 30min spamuje mi żebym jego pozdrowił ;P , Ninje (kasia)mystica , aziela ,eklerq , evila jebake wszystkich z skype no i Zica 1st , Grom,Gray,Azian, mocne okrojone za dużo osób znam ;P Pozdro !

Pitek: Ja też dziękuje za wywiad !! NarQ <papapa>

Leonidaas: narazie;P

Jankulowski
23-02-2010, 22:46
Poradnik Dosyc Dosyc ale zaznacz kolory bo sie mozna pomylic ;> reput leci!

Andrea
23-02-2010, 23:54

Leonidaas: To nie pierwsza osoba co tak robi ,Catek tak samo robił i wiele innych mam nadzieje że nei dostanie za swoje "mądrości" które i tak są nie do konca celne nie dostanie pozycji . Jak wiadomo nie każdy zna się na wszystkim natomiast on o wszyskim wie w każdym temacie można zobaczyć jego wypociny jak już wcześniej wspomniałem nie zawsze trafne albo powtórzone po kimś

RACJA !.

@TOPIC
Wywiad podoba mi sie ;D i racja trzeba sie zawijać z tad jak najszybciej.

Elite Filutek
24-02-2010, 00:16
Najlepsze pytanko O Nabijaniu postów jak Wolly. 100 % Racja

Co do wywiadu daje 9/10 gdyż nie ma kolorów

Wassup
24-02-2010, 00:21
[FONT="Fixedsys"] denerwuje mnie również użytkownik o nicku wolly nabija posty wszedzie gdzie się da , nei ważne czy pisze na temat czy nie , czy pomoże czy nie robi to pod względem estetyki i regulaminu poprawnie i nie ma warnów za to , robi wywiady z adminami , ewidentnie wchodzi w dupsko , no i ten jego ostatni wyskok z kapturem

Signed.

Jaki poradnik? Nawet ci nie chciało się przeczytać. Patrz dobrze gdzie posty nabijasz -.-

#topic
Wywiad bardzo dobry, konkretne pytania tylko popraw te kolory bo czarny od czarnego nie wiele się różni.

Mały Kox
24-02-2010, 01:08
Wywiad Super a co do nabijania postów to wole się nie wypowiadać tak samo o ekipie APO

Amu$
24-02-2010, 02:03
Wywiad nie należy do najdłuższych ale mógłbyś poprawić kolory to tekst się źle czyta jeśli jest jednokolorowy.

To chyba na tyle. :c

Demon
24-02-2010, 06:22

ja pierdole :|

_topiCuwa XD
Poradnik fajny , Karelq mnie kiedys ojebal , ale chuj ^
Powodzenia w wbijaniu 2,5k ';..;'
elton.

Duffi
24-02-2010, 12:03
Poradnik fajny i co najwazniejsze dobrze mi sie go czytało 9,8/10 ;p

Elite Pitek
24-02-2010, 16:40
Już zmieniłem kolorki ;)

Senshi
24-02-2010, 16:52
Leonidaas: Trudno mi powiedzieć na apo pvp to 20% bot,30% profesja ,20% eq , reszta to umiejętności gracza , ek jest najlepszy do solówek dużo hp sporo się uha nie mam idiola pvp ;P

Data Gamemaster Powód bana
22-01-2010 Dexoti Uzywanie macro/botow itp1
17-11-2009 Mortiis Uzywanie macro/botow itp2
29-10-2009 SantanoUzywanie macro/botow itp3
18-10-2009 Santano Uzywanie macro/botow itp4
26-09-2009 Santano Uzywanie macro/botow itp5
21-08-2009 SantanoUzywanie macro/botow itp6
17-08-2009 Dexoti Uzywanie macro/botow itp7
26-07-2009 Santano Uzywanie macro/botow itp8
10-07-2009 Gellert Uzywanie macro/botow itp9
18-06-2009 Dexoti Uzywanie macro/botow itp10
18-05-2009 Dexoti Uzywanie macro/botow itp11
01-04-2009 Tygrys Uzywanie macro/botow itp12
01-04-2009 Dexoti Uzywanie macro/botow itp13
22-03-2009 Xantar Uzywanie macro/botow itp14
17-01-2009 Dexoti Uzywanie macro/botow itp15
09-01-2009 Boa Destruktywne zachowanie
27-11-2008 Dexoti Uzywanie macro/botow itp16
05-11-2008 Mortiis Uzywanie macro/botow itp17
05-11-2008 Mortiis Uzywanie macro/botow itp18
22-10-2008 Dexoti Uzywanie macro/botow itp19
19-03-2008 Grom Handel/Wymiana Postaciami

@topic
wywiad ladnie rozwiniety
10/10

Stoner
24-02-2010, 19:51
Poradnik?

@Top
Jak na Twój drugi wywiad bardzo dobrze Ci poszło.
Wszystko jest posegregowane i przemyślane, gratuluję !

Ogo.
24-02-2010, 20:01
Dobry poradnik osoba też może być.
8/10 ;)

Wolly
24-02-2010, 20:08

To raczej Ty powtarzasz po wszystkich. :)

#topic

Wywiad okej, trochę pytania takie na siłę, ale poza tym spoko.

Joogi
24-02-2010, 20:09
Hehs, wywiad z Karelem, coraz bardziej zaczynam się przekonywać do tego noba :mad:
9/10, pjona heheehehehe

#Down
RZE IEZDES SPOCZKO?

N-series
24-02-2010, 20:33
@ up w jakim sensie ;(!?
Wolly pajacu ;s xd ciekawe po kim powtarzam x s

Wolly
24-02-2010, 20:35
Po tych wszystkich 'hejtujących' mnie. :)

#topic

Mogłeś jeszcze zapytać co sądzi o wprowadzonym uptade, albo zmianach.

Grom
25-02-2010, 22:58
Dzięki bardzo ;) Piwko masz u mnie za te pozdrowienia

psychodela~`
26-02-2010, 04:29
Bardzo fajny wywiad.
Kolorki przyjemne dla oka, ogólnie czytelny i oczywiście ciekawe pytania.

Pozdrawiam - Psychodelaa!

...:KoMBoj:...
26-02-2010, 08:23
Dobry wywiad, czytelny i bardzo duzo pytan :)

Kapitan Alkohol.
26-02-2010, 12:11
No fajny wywiadzik. 8/10. Karel dzięki za pozdro :D

~Mari
26-02-2010, 12:21
Wywiad dobry ale z osoba... n/c
Na zachete 7/10

Wujaszek
26-02-2010, 18:11
Wywiad dobry ale z osoba... n/c
Na zachete 7/10

***** koleś wkurwiasz mnie w każdym wywiadzie piszesz, że osoba n/c a co żal Ci dupę ściska, że z tobą nikt nie chce wywiadu przeprowadzić, weź się ogarnij okej?

Wywiad fajny jak na 1 raz, szkoda, że dla mnie pozdro nie ma XD

!Hesperide!
26-02-2010, 23:33
Wywiad bardzo dobry długi i wgl....

ocena jak dla mnie 10/10 :) Gratulacje !

Cayden
27-02-2010, 22:24
Bardzo dobry wywiad [!]
9/10

Zarexoholik?
28-02-2010, 12:26
***** koleś wkurwiasz mnie w każdym wywiadzie piszesz, że osoba n/c a co żal Ci dupę ściska, że z tobą nikt nie chce wywiadu przeprowadzić, weź się ogarnij okej?

Podpisuję się pod tym. To zazdrosne szczenię.

#Topic

Trafne pytania. Wywiad ciekawy. Zrób wywiad z tem 10 ownerem Akuzina. Może mu nie będzie przykro. : /