View Full Version : Zmiany w systemie PVP
a wiec tak...
I. wprowadzenie party... aby nie można było bez zaznaczenia bić osób w party jezeli sie zaznacza to moga sie bic bez fraga:> bo jest straszne... idziemy w 3 osoby obić 1 z większym lvl... my mamy pk spam mamy red a tamten nas tylko dobije...
II. jeżeli nie chcecie party bo to tworzą problemy... można crash robić etc..
to zróbcie tak ze nie można bić ludzi z gildi :>
III. jeżeli obie propozycje wam nie odpowiadają to zróbcie komendę która pozwala założyć team... i ludzie z teamu nie mogą się bić bez zaznaczenia a jeżeli sie zaznacza to mogą się bić bez fraga :>
Dobry pomysł, bez sensu to było z tego co pamiętam jak jeszcze grałem, że ja mając 400 lvl niechcący zabiłem kolege na 350 bo zacząłem spamować w kolesia, którego razem chcieliśmy ubić.
Jak najbardziej na TAK.
btw
Chyba popełniłem jakiś błąd w sondzie.
jestem na tak , bardzo dobra propozycja ;D
to bicie w X ludzi jest wkurwiajace ;o
zaznaczam NIE GRAM NA APO 7.6 XD!
Seth Drut
24-02-2010, 16:39
jestem na tak!
chyba we wszystkih propozycjach.. ;d
"!teamcolor 'red' password 'xxx'
Taka komenda, kto ją wprowadzi na 'Default' zostanie automatycznie przebrany w kolor czerwony danego outfitu, i hasło by zabezpieczyć kolor[aha] [wiem,fajne i nie do zrobienia]
^Tylko opcja 3.
Jestem za trzecią propozycją, a dokładnie tym co napisał KaZeK. Takie bicie jest naprawdę denerwujące, bo trzeba uważać na wszystkich wokół zainteresowanych walką.
Jestem na tak ale jak chcesz sie lac w kilku to na cod idziesz na arene PVP:)
Belfus Adri
24-02-2010, 19:30
Jestem na tak za 2 propozycjami...
Wiesz co...
ta propozycja by zepsuła klimat tibii 7.6 co nieco...
Jak przeszkadza Ci to, że w 3 osoby sie wzajemnie wybijacie to włączcie skype i poćwiczcie zgranie :>
Jakoś psy z nln nie mają z tym nigdy problemu ;)
Kapitan Alkohol.
24-02-2010, 20:55
Jestem na nie, chcesz kogoś zabić - idź z nim solo, a nie jeszcze płaczesz że się z kolegami wybijacie. Zaznaczyłem opcjie NIE !!!! Bo te propozycje są żałosne.
jestem zdecydowanie na tak , co do kapitana alkohola to chce zebys wiedzial ze niewszyscy tak jak ty graja 24/7 i niemaja takiego lvl jak ty przez to maniaczenie wiec czasami moze bic w 2,3
Action16
25-02-2010, 01:34
Jestem na nie, chcesz kogoś zabić - idź z nim solo, a nie jeszcze płaczesz że się z kolegami wybijacie. Zaznaczyłem opcjie NIE !!!! Bo te propozycje są żałosne.
pozdro no to ide solo powiedzmy z 1k ek czy tam z kim i zachwile przylatuje taki arounder czy kit wie kto i dobija ten co ma pk wiec pomyśl co piszesz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.