PDA

View Full Version : [8.42][ROX]Ventrilo

Lady Knighter
24-02-2010, 21:12
Witam!
Otóż dziś widząc tą wypowiedź:
21:08 Sonnesheint: [22]: Albo jakas ekipa korzysta z vt? To moze udostepni, bo ja sie kurna zanudze na smierc!
Wpadłam na pomysł aby wprowadzić Ventrilo do Tibii.
Kto jest za, a kto przeciw proszę się wypowiadać w temacie ;)
Można również wprowadzić kanał CS.

Kamor Wielki
24-02-2010, 21:22
Było już VT APO,nie przetrwało to za długo.
Teraz byłby same obelgi na głównym kanale xd

Surio__:D
24-02-2010, 21:30
Było VT apo chyba 2x.
@Top - Nie.

Sonnesheint
24-02-2010, 21:32
Witam!
Otóż dziś widząc tą wypowiedź:
21:08 Sonnesheint: [22]: Albo jakas ekipa korzysta z vt? To moze udostepni, bo ja sie kurna zanudze na smierc!
Wpadłam na pomysł aby wprowadzić Ventrilo do Tibii.
Kto jest za, a kto przeciw proszę się wypowiadać w temacie ;)
Można również wprowadzić kanał CS.

Na początek pragnę się z wami wszystkimi przywitać, jako, że to mój pierwszy post tutaj.

Witam więc. :)

Po tym niedługim, aczkolwiek jakże treściwym wstępie przejdę do meritum :

Lady Knighter słusznie zauważyła, a może raczej zwróciła uwagę na ciągły brak ventrillo dla Apo. OTS istnieje już kawał czasu, uważam, że nie jest możliwe, by ta kwestia nie była kiedykolwiek poruszana, mam taką nadzieję...

Więc może z przyczyn czysto technicznych nie jest możliwe zorganizowanie serwera ventrillo dla społeczności APO. Może niektórzy uznali, że jest niepotrzebny, że skoro dzieci zdominowały serwer (TO JEST MOJE ZDANIE!)
Ja jednak proszę o poruszenie kwestii ponownie, oraz o podanie przyczyn, jakąś kompetentną osobę. Dlaczego NIE jest możliwe utworzenie takiego serwera.

Gdyby jednak się udało, bo (MOIM ZDANIEM) w tibie nie da się grać bez ventrillo, zwyczajnie zaczyna się nudzić. A okazji do poznania ciekawych ludzi podczas gry przecież nie brakuje - dzięki vt ten grunt się zdecydowanie poszerza, a w ogóle to po co ja wam to tłumaczę, przecież wy to wszystko wiecie. ^^ tak zakładam.

Ostatnia kwestia, dotycząca ankiety tym razem. Myślę, że gdyby jakiś cudem *jestem optymistą* udało by się zorganizować takie przedsięwzięcie - to na bogów! błagam - niech to nie będzie vt monotematyczne. Nie ograniczajmy się do samej gry. Poznaaajmy się leeepiej! :)

Pozdrawiam,
Sonnesheint

Axelo .
24-02-2010, 21:53
Nie chciałbym słyszeć tej napinki, co do 8.42 to indywidualna sprawa i napewno najważniejsza dla teamu, i tak będą mieć swój kanał więc po co kanał całego apo?

Daaron
24-02-2010, 22:02
Sonnesheint jak sam wspomniałeś w grze uczestniczy wiele dzieci, spójrzmy prawdzie w oczy na serwerze 2/4 graczy nie ma ukończonych 13 lat, nie mówie że są to osoby nie mądre czy coś, ale patrząc statystycznie to 25% nie będzie nawet ściągać VT bo nie będzie im się chciało, kolejne 25% będzie wstydziło się go używać a następne 25% nie będzie go używać bo pisząc lepiej wyrażają swoje słowa, i tutaj zaczyna się błędne koło.

No i jak trafnie Axelo zauważył można założyć własny kanał dla np. PK teamu.

Jeżeli VT zdałoby egzamin w co wątpie mogłoby zostać, ale powyższe dane które wypisałem posługując się % są na prawde wielce prawdopodobne i są to przypadki najczęściej spotykane.

Sonnesheint
24-02-2010, 22:12
No tak wiadomo, liczby nie kłamią, ale nie sądzę, żeby aż tyle było tych dzieci, żeby nie udało nam się wynaleźć grupki osób, (15-20 osób) które by na vt jednak zglądały i pogadać by można było :)

Tak to siedzę na serwerach z moim znajomymi, ale jak już mówiłem, horyzonty trza poszerzać :)

Aa i jeszcze jedno - do trzech razy sztuka :D

Pozdrawiam,
Sonnesheint

Wolly
24-02-2010, 22:13
Kalkulując to co aktualnie dzieje się na kanałach Game-Chat i Trade, wątpię, że VT by przetrwało.

Tak jak wspomniał Daaron, nie byłoby dużego zainteresowania tym dodatkiem.

Dyziek
25-02-2010, 19:04
Jestem na tak, ventrilo sie przyda nie bedzie nudy na serwerach.

Activion
10-03-2010, 14:20
nom , vt było by dobrym rozwiązanie , nie było by nudno tak ;p

Hoenix _/
10-03-2010, 14:54
Było już :P
Fajnie jak by znów powstało