View Full Version : [Forum] Zwi?kszenie ilo?ci punktów potrzebnych do reputacji.
Jak wiadomo, coraz więcej pojawia się osób z reputacją:
"... ma wspaniałą przeszłość"
Propozycja polega na tym by zwiększyć potrzebę na 1 punkt z 25 na np. 50 lub nawet 100.
Wkrótce na forum co 4 osoba z liczbą postów większą niż 500 będzie miała wspaniałą przyszłość. Oczywiście "kwadraciki" będą zredukowane do aktualnej liczby punktów, np. posiadam 411 punktów w takim razie otrzymam 4 "kwadraciki". Jeżeli jest to możliwe, byłoby moim zdaniem dobrym pomysłem.
@Vivek
Ale patrz, masz w tej chwili 6 "kwadracików" czyli będziesz miał póki co 1 "kwadracik", ale dochodząc do 2 kwadracika ludzie będą wiedzieć ile masz punktów mało kto na forum będzie miał tyle punktów a dojście do 11 zajmie mnóstwo czasu.
Ah, chciałbym też dodać jeszcze jedno. Czy jest możliwość usuwania komentarzy z reputacji, może skończy się dawanie reputacji z podpisywaniem się.
Jestem Za. Jak widać mam sporo reputów. Może 50 to przesada. 30-40 byłoby okej :D
Może lepiej więcej kwadracików?
Albo niech te kwadraciki w cos sie potem przemieniają.
Masz tu rację...
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
25-02-2010, 14:28
Po co to zmieniać? Jak nie chcesz czytać komentarzy do reputów to nie czytaj (aczkolwiek moje zawsze warto czytać bo moje teksty są nie do podrobienia)
Po co to zmieniać? Jak nie chcesz czytać komentarzy do reputów to nie czytaj (aczkolwiek moje zawsze warto czytać bo moje teksty są nie do podrobienia)
Bo to jedyny sposób byś tymi swoimi komentarzami nabił reputacje, bez nich nabijasz hmm max 2 "kwadraciki" :rolleyes:.
I nie chodzi tu tylko o komentarze a jak pisze wyżej o zmienie ilości punktów wymaganych do 1 "kwadraciku" albo raczej "prostokąta" xD.
Ja posiadam 758 punktów reputacji i mam tyle samo kwadracików i "podpis" pod tymi kwadracikami co Ty :)
Przydało by się kilka nowych kwadracików z nowym kolorkiem [niebieski,fioletowy] i nowe podpisy.
Po co to zmieniac tak jak ktos powiedzial wyzej ze niech np 5kwadratow zamieni sie na cos jednego innego xD
Dla urozmaicenie, mogłyby powstać nowe kwadraciki i nowe 'komentarze'. Co do podpisywania się przy dawaniu reputacji, to sądzę, że powinny być to usunięte.
Quiet v 2.0
25-02-2010, 16:16
Dla mnie powinno zostać zrobione:
1. Całkowity reset reputacji.
2. Regulamin reputacji.
3. Jawna reputacja (tzn. pod postem napisane kto dał + opis do reputa).
4. Surowe kary za żebranie o reputy lub teksty "oddaj reputy".
Dlaczego? 3/4 tego forum ma reputacji tylko dlatego, że oddaje ją innym. Jest u nas taka wymiana reputacja a tego nie powinno być. Reputacja powinna być dawana za coś, a nie dla kogoś.
Neloholik
25-02-2010, 16:29
Jestem na tak, ponieważ osoby które tylko nabijają sobie reputy, posty, robią takie konta na forum w moment. Dużo osób udziela pomocy tutaj od zawsze, i ma ową range: ..... ma przeszłość.
Jestem na tak:) jakiej nowe kolorki i komentarze sie przydadza:D
Ero Senin
28-02-2010, 14:48
JESTEM ZA ! co brałeś że tak świetny pomysł wpadł Ci do głowy?
Pierdolnąć 1 kwadrat co 1000 reuptów i będzie spokój. Najlepiej to wyłączyć to gówno :|
Marcelllo
28-02-2010, 18:05
Jestem na tak bo teraz nie ma różnicy czy ktoś ma 1k pkt czy 501....
Wujaszek
28-02-2010, 18:10
Jestem na tak myślę, że normalny zielony kwadracik powinien być co 50 punktów reputacji a świecący co 100 XD
Dodam jeszcze, że lepiej żeby było napisane kto dał reputa, zamiast tych opisów.
Nie będzie oddaj, ale będzie wiadomo kto dał. Mozna by też wtedy dodać ukrywanie kto dał. Jakby ktos chciał być anonimowy. :d
Dajcie spokój z tymi reputami. Prawda jest taka, że prawie nikt nie daje ich za dobrego posta, a tylko po to aby dostać zwrotnego.
Zwiększcie liczbę dostępnych kwadracików aczkolwiek licznik niech zostanie taki sam.
Mi jest to obojętne ;f
Dla mnie to mogliby wyłączyć te gówno ;c.
Bardzo dobra propozycja, ale pewnie nie zrobia tego nawet... Osobiscie jestem oczywiscie na tak.
Keshuter
02-03-2010, 19:32
po co to zmieniac? i tak na 1 punkcik trzeba pracowac... po co jeszcze to utrudniac ? jestem na nie.
Sathorio
02-03-2010, 19:38
Nie rozumiem po co te kwadraciki.....
Jak juz ktos up pisal ludzie daja je sobie aby potem "poszpanowac" na forum
Wylaczyc to i tyle
Propozycja przyjęta.
Nie wiem, ile punktów będzie potrzebnych na jeden poziom, aczkolwiek nieznacznie to zmienimy, aby gracze tak łatwo nie zdobywali 'kwadratów'.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.