View Full Version : All talk?
Osobiście nie wiem po jaki ciul jest to włączone... : l psuje to tylko grę bo nie można nawet porozmawiać z teamem gdyż podczas rozmowy pojawia się głośniczek nad głową, który ( z racji że jest włączone all talk) widzi również przeciwna drużyna, przez co często gęsto gdy jesteśmy skampieni za jakąś skrzynką widać głośniczek nad skrzynką, później są pretensje o wh itp. W mojej skromnej opinii ekipa powinna go wyłączyć.
Komentarze mile widziane. : >
No powino być say team ze tylko gracze z druzyny mogą sie porozumiewac =]
O ile wiem, to alltalk włączony jest tylko, gdy gracze są martwi. I słyszą tylko innych martwych graczy. Żywi słyszą tylko swoich.
A głośniczek nad graczem można od biedy wyłączyć...
O ile wiem, to alltalk włączony jest tylko, gdy gracze są martwi. I słyszą tylko innych martwych graczy. Żywi słyszą tylko swoich.
A głośniczek nad graczem można od biedy wyłączyć...
To niech pan wejdzie na server i sie z orientuje o ile pan wie : l
To już nie jest moja wina, że Santano nie chce się cvarów wpisać do cvars.ini, żeby się nie zmieniały na defaultowe przy restarcie servera.
Posłałem specjalnie z tej okazji Santano wszystkie cvary, które trzeba ustawić. Za parę minut na pewno je ustawi. Wystarczy poczekać na zmianę mapy :)
Ja nie jestem od wnikania co się komu chce, tylko informuje co jest nie tak i co trzeba poprawić. : l
⊕ Cineczeq ⊕
25-02-2010, 16:58
Zmienić to, wkurw***. xd
Naprawione. Mamy nadzieję, że podobne akcje już się powtarzać nie będą i tak jak jest ustawione, będzie na stałe.
W najbliższym czasie zostanie 'naprawiony' High Ping Kicker, więc skończą się ludzie grający z pingiem >150
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.