PDA

View Full Version : Nominacje Map

alfaIomega
25-02-2010, 19:11
Witam,

Z tego co zauważyłem grając na serverze AP najczęściej granymi mapami są: de_aztec, de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_dust. Moją propozycją jest to aby ustawić cvar do mapchoosera aby nie można było nominować 5-6 ostatnio granych map.

pozdrawiam,
alfaIomega.

Μejger
25-02-2010, 19:14
Jest tak ustawione, że ostatnich 5 nie można nominować.

alfaIomega
25-02-2010, 19:18
To dał bym 6-7 ponieważ po całym dniu grania te pięć map się nudzą.

Crayon
25-02-2010, 19:27
Ta, a jak już wybierają jakieś estate, czy prodigy, bądź torna, to potem płaczą "zmień mape, nubska jest" i wychodzi że i tak chcą grać tego monotonnego de_dusta 2.
Najfajniejszy byłby mapcycle, ale nie wiem czy ktokolwiek się na to zgodzi...

alfaIomega
25-02-2010, 19:56
No tak by było najlepiej :D teraz gramy as_oilrig i większość nie wie co robić

⊕ Cineczeq ⊕
25-02-2010, 20:31
Najfajniejszy byłby mapcycle, ale nie wiem czy ktokolwiek się na to zgodzi...

Ja jestem za, te boty, które stanowią 1/2 serva widząc de_dust albo westwood prawie nie posikają się ze szczęścia. Xd

Precision
25-02-2010, 21:16
@up

"Yeaaa west!!!11" xd.

@topic

Mapcycle byłby dobry, mapy nie powtarzałyby się tak. Ale wątpie by się to przyjeło choć sam pomysł dobry.:)

spenser
25-02-2010, 21:47
Z tego co zauważyłem grając na serverze AP najczęściej granymi mapami są: de_aztec, de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_dust.
Zapomniałeś o Train :>
-Wiesz czemu są te mapy? Pewnie nie. To Ci wytłumaczę. Te mapy to są podstawowe mapy ESL, GB, Mixów, Sparingów, dlatego są tak często. Mało kto gra na mapach cs_oirlig, de_prodigy, lub inne...
-Co do Westa, to mapa która powinna być zakazana.

Poziomkuwa
25-02-2010, 21:54
@up
Westwood najlepsza mapa, co ty od niej chcesz? xd

@topic
Jestem za mapcycle.

alfaIomega
25-02-2010, 22:00
Zapomniałeś o Train :>
Pewnie nie. To Ci wytłumaczę. Te mapy to są podstawowe mapy ESL, GB, Mixów, Sparingów, dlatego są tak często. Mało kto gra na mapach cs_oirlig, de_prodigy, lub inne...

Nie musisz mi tłumaczyć że te mapy są podstawowe w ligach bo sam biorę w nich udział i zastanów się czy ns'owi gracze mogą brać udział np w ESL o ile wiedzą co to jest... Po prostu na serverze jest mało dobrych map i w kółko leci to samo.

spenser
25-02-2010, 22:09
zastanów się czy ns'owi gracze mogą brać udział np w ESL o ile wiedzą co to jest....

Spoko, ale po co NS'owi mają grać na takich mapach jak wyżej pisałem, na tym tylko się traci skilla i wbija się skilla Kamp, Rash itp.... Dla mnie to bezsensu, każdy NS chcę grać na platformie Steam oraz w ligach ESL(Sorry, Santano jest wyjątkowy i nie chce, woli grać w Tibie!!!)...

Westwood najlepsza mapa, co ty od niej chcesz? xd
Nic, po, prostu na tej mapie tylko 1 drużyna ma przewagę, mianowicie TT.

@Topic : Mapcycle. NIE!

Viki
25-02-2010, 22:38
I tak źle i tak niedobrze... Weszłam dzisiaj na serwer było bodajże de_torn i płakali żeby Tygrys zmienił na coś "normalnego".. podstawowe mapy prawie każdy zna (no dzisiaj było de_train i koleś powiedział, że głupia mapa i jej nie zna _._ ) i dlatego są chętniej grane.. myślę, że co 5 jest dobrze. ;)

Neyy
26-02-2010, 22:39
Osobiście to jeszcze nie grałam tutaj na serwerze, ale pomysł dobry.
Jak kilka map jest ciagle, to są takie, których się potem nie zna, bo kiedy? Jak jest raz na dwa dni (no, może przesadzam)?