View Full Version : Wrestling
Witam mam pytanko wie ktoś może czy w tv jest jeszcze wresling słyszałem że jest na Extreme sport lecz nie mam tego kanału mam słabszy pakiet i jeżeli jest podałby ktoś stronę gdzie były by darmowe odcinki ale na bieżąca z góry dziękuję :)
Jeśli masz słabszy pakiet i Extreme Sports Channel nie masz to raczej w tv nie obejrzysz...
Na necie nie będziesz miał takich odcinków jak na ESC ... bo tam oni kleją na swoją potrzebę.
Pozostaje Ci YouTube tam obejrzysz prawie każdą walkę jaka miała miejsce na WWE :)
White Nygas
26-02-2010, 15:40
Nieraz na Eurosport 2 chyba leci nieraz około 22 :D i na extreme w sobote i niedzie i powtórki w poniedziałek.
Tak wresling leci na Eurosport w poniedziałki . Nie podam Ci dokładnej godziny bo nie wiem.
ALe na eurosporcie mało pokazuja . To jest półgodzinny program "This week in WWE" a później puszczają "Vintycz kolekszyn " ( nie wiem jak sie pisze ) gdzie walczą starzy wreslerzy . Jeżeli ejdnak chcesz byc na bierzaco i ogarniasz angielski polecam strone www.wwe.com oficjalna strona na której możesz oglądac filmy z walk i nie tylko . No i zawsze pozostaje nam kochane youtube .
http://www.wrestlefans.pl/
Na dole po lewej masz opisane.
Sub Zero 2
26-02-2010, 21:26
Wrestling leci w każdy poniedziałek na Eurosport ok. 21.00.
@edit
A może byś dał repucik za pomoc? ;p
W każdy poniedziałek na Eurosport dokładniej o 19.50, a około 21.30 są starsze walki.
Na tv puls w każdą środę o 20:30 trwa 1h
Pomogłem daj reputa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.