PDA

View Full Version : 8 i 9 latek ?wicz? mma

Drake Banned
26-02-2010, 10:06
Było już podziwienie dziecka w wieku 4 lat robiącego flage 4 min
Ale to też godne podziwu... Nie jednemu by tu na**** :D

http://www.milanos.pl/vid-10202-8-i-9-latek-juz-cwicza-MMA.html

Precision
26-02-2010, 10:11
No ładnie, ładnie.. Ale wolałbym na ich miejscu cieszyć się dzieciństwem niż już 'walczyć'. Chyba że poprostu sami to lubią, sam do końca nie wiem co o tym sądzić.

swiety mikolaj
28-02-2010, 20:40
raczej nikomu z 16 + z tego forum by nie zajebali
bo są mali jeszcze...
dorosną - maszyna do zabijania..

.Storm.
28-02-2010, 20:42
Azbescika, napewno by pokonali xD
Dobre to heheheh xD

Joogi
28-02-2010, 20:56
Ojciec pomyślał, że w przyszłości będą mistrzami ;s No nie wiem, dla niektórych to pojebane, ale w chinach/rosji tak samo robią z zapasami, od 4 lat dzieci już walczą i w wieku 15-17 lat są mistrzami świata. No nic, zwalone dzieciństwo, ale potem chwała : )

Belhior
28-02-2010, 21:10
Nie ma co się śmiać tu trzeba płakać z tych dzieci, bo ich ojcowie są jeb*****. Jak będą miały po 12+ lat odczują, że mogłby nie trenować.

Jaros Jaroz Jaro
01-03-2010, 00:47
Ojciec pomyślał, że w przyszłości będą mistrzami ;s No nie wiem, dla niektórych to pojebane, ale w chinach/rosji tak samo robią z zapasami, od 4 lat dzieci już walczą i w wieku 15-17 lat są mistrzami świata. No nic, zwalone dzieciństwo, ale potem chwała : )

I tak sobie z tej "chawły" nie bd zdawać sobie sprawy.

Berafito Ryathh
02-03-2010, 17:50
oh tak juz plakac ale szkoda tylko, ze jestescie pustakami i nie wiecie co dzieci mowia ;]. Jezeli by im sie nie podobalo, to by to raczej pierdolili albo byli nie zadowoleni.. Nie ogladalem calego tylko urywki, ale jeden z tych dzieciakow mowil ze mu sie to podoba i chcialby byc kims w przyszlosci w mma;]

Ale zobaczcie tez, jak w wieku 20lat ci bracia bedą koksic.. nie sadze, by kto kolwiek im podskoczyl xd. Przeciez oni rozpierdolą wszystko co sie rusza :D.

Alvaros
02-03-2010, 18:01
Ojciec swoje nie spełnione marzenia przeniósł na dzieci, z samego filmiku to się wydaje bardzo fajne, lecz dzieciństwo powinno być: błogie, bezpieczne, spokojne, niezobowiązujące. W szkole uważam, że są agresywni co za tym idzie odrzuceni przez rówieśników. Chore ambicje ojca, dziecięce marionetki ćwiczące z rozkazu ojca.

Marcin <3
02-03-2010, 18:24
U mnie w sekcji sa mlodsze dzieci XD. Jednego nie rozumie, dlaczego to w dziale humor jest? :/

Keshuter
03-03-2010, 07:08
Ojciec swoje nie spełnione marzenia przeniósł na dzieci, z samego filmiku to się wydaje bardzo fajne, lecz dzieciństwo powinno być: błogie, bezpieczne, spokojne, niezobowiązujące. W szkole uważam, że są agresywni co za tym idzie odrzuceni przez rówieśników. Chore ambicje ojca, dziecięce marionetki ćwiczące z rozkazu ojca.

Mysle ze ojciec calkowicie za nich tej decyzji nie podjal. ale te dzieci beda mialy wielka przyszlosc